Bestämt oss! WOW!

Ja nu har vi äntligen bestämt oss hur vi ska göra! Vi ska sticka till Dingle och vara där ikväll. ÄNTLIGEN har vi bestämt oss, haha. Inte en dag försent eller så, haha. Jaja men det blir nog bra. Vi ska vara där vid 17-17.30. Och för första gången blir det lagom med tindras mat-tider, hehe. Så det blir nog mysigt.

Nä nu ska Tindra få lite gröt, sen ska vi duscha hon och jag.
Gott nytt år på er!!
PUSS

Arg och besviken till tusen!

Ja det måste jag då säga att jag är. Här litar man på Alex att hon ska komma tillbaka när hon lovat och både jag och hennes pappa vågar släppa iväg henne i vänersborg. Och vad gör hon tror ni? Jo hon sviker vårat förtroende ÄNNU en gång. Hon började att skylla ifrån sig på sin pojkvän, att han ville att hon skulle sova där o.s.v. Men hon LOVADE att komma så fort hon vaknar nästa dag. Jaja, gör det då! Kom hon nästa dag? Skulle inte tro det. Jag är så jävla arg och så sjukt besviken på henne! Hur fan kan du göra såhär alex? Vi litade på dig! Du fattar inte att vi aldrig mer kommer lita på dig igen va? Och du lär ju bli sur på oss för att vi inte litar på dig. Men är det så jävla konstigt att vi inte komer göra det igen? Vad håller du på med? Fattar du inte att dom snart får tvångsomhänderta dig och sätta dig någonstans där du verkligen inte vill vara? Någon eller några kommer att hämta dig ikväll, varesej du vill eller inte. Men jag vill bara passa på att tacka för att du ALDRIG håller det du lovar. Men du kommer inte vara välkommen hit mer. Vi litar inte på dig helt enkelt..

Ja, nu när jag fått ut min frustration vet vi fortfarande inte hur vi ska göra ikväll. Men vi ska se om grannarna vaknar snart så vi kan prata med dom och kolla med dom hur dom mår. Åååh jag blir tokig!! Allt ska bestämmas i sista sekund! Snart skiter jag i allt och stannar hemma och går och lägger mig klockan 19, samtidigt som Tindra! Visst gillar jag att vara impulsiv men sånna här saker vill jag P L A N E R A! Fan..nu blev jag ännu mer irriterad..på mig själv..fasst jag vet iofs vad jag vill göra..men vi är ju två i denna familjen. Nä nu får jag nog tamejsjutton sluta skriva, annars kommer detta bli en mil långt enbart med klagomål och irritationer!

Ha ett förbannat gott nytt år....!

Hur ska vi göra?

Ja nu vet jag inte alls vad vi ska göra imorrn. Grannarna är sjuka med feber och förkylning så jag vet inte om jag vågar gå hem till dom imorrn. Jag känner inte för att bli sjuk och jag vill inte heller att Tindra ska bli sjuk, så jag vet inte. Dom kände sig väl lite bättre men gubben i familjen hade väl fortfarande feber. Så hur fasen ska vi göra? Jag undrar om erbjudandet kvarstår att åka hem till kompisarna i Dingle? Jag får nog ta och kolla upp det. Jag skickade ett "offline-medelande" till S men hon kanske inte kollar sin msn idag..men vi får väl se. Får väl skicka ett sms i så fall.

Nu ni mina kära norrlänningar, nu får ni hålla i hatten imorrn! För kolla in detta: http://nyhetskanalen.se/1.788878/2008/12/30/varning_for_extrem_storm Kan bli ett blåsigt nyår för er. Men det skulle ju dock avta under kvällen, men ändå.

Haha jag fjantade mig lite och fick för mig att prova Jespers uniform. Nå vad tycks? Man kanske skulle satsa på att bli militär? Jag som försökte hålla "tjänstemin" (eller vad det var Jesper sa att det hette) och allt, men det misslyckades ganska rejält.

       

Nja, kanske inte ändå *tss*

Nä nu ska jag titta på American pie the naked mile.
Trevlig kväll.

Promenix

Ja då har jag precis kommit hem från min lilla promenix. Var ute och gick i en timma ungefär. Blev så när jag stannade var och varannan sekund och fiffla upp kameran, haha. Men det blev allt några bilder som var rätt ok. Vill ni se? Ja dom som kikar in på min blogg har inget annat val, haha!

     
     
   

Sorry att det blev så många bilder. Men det är ju så skoj att fota och speciellt nu när frosten ser så härlig ut. Och erkänn att det ser nästan ut som att det är vinter på riktigt? Haha! Ser nästan ut som att det har snöat på vissa av bilderna. Jaja, vad tycks då? Jag hatar att svara på sånna frågor och brukar undvika att ställa dom men jag vill ha lite kritik. Något som jag kan ta till mig och kanske förbättra? Ge mig tips vänner! Och erkänn, på sista bilden (den som är stor) ser det ut som att våren är påväg? Haha! Tyvärr är ju inte fallet så, men man kan nästa tro det.

Jaa, vad ska man äta idag då? Jag är sugen på nått riktigt kryddstarkt. Och så är jag sugen på köttet som jag gjorde igår. Det blev så jääääkla gott när jag kryddade det med vitlök, cayenne, paprika, soya, sweet chili och grillkrydda. Jag skulle nog kunna äta det varje dag! Men jag får väl se vad gubben tycker. Han får vara med och bestämma vad vi ska äta, hehe.

Nä nu ska jag ta hand om denna lilla damen som sitter och sjunger i sin babysitter.

HAVE A NICE DAY!

YES!!

Idag har jag faktiskt inte ont i ryggen! Än så länge i alla fall. Men det dröjer väl inte länge innan jag har det..men ändå! Detta är första morgonen på typ 2 veckor som jag vaknar UTAN ryggont. Så jääääkla skönt!

Får väl se hur det blir på nyår. Verkar som att grannarna är sjuka hela högen, mindre kul. Och då vill ju inte vi gå in till dom heller, för vi vill inte bli sjuka! Men dom kände sig lite bättre idag så vi skulle se ikväll. Annars vette sjutton vad vi ska hitta på. Men vi får se. Jag återkommer väl ikväll om hur det blir.

Idag är det inte lika kallt ute. Ser nästan ut som att det ska börja snöa vilken sekund som hellst. Men det lär väl inte hända. Funderar på att gå ut en sväng och fota nu när det nästan ser ut som snö ute. Men vi får se om jag orkar. Måste kanske åka och hämta Jesper i hällevadsholm så jag vet inte om jag orkar. Funderar på att spela bingolotto ikväll med, men vi får väl se vad Jesper säger.

Nä nu vaknade dottra min så jag får sluta tjattra här..

Filurerar och funderar.

Här sitter jag i min ensamhet och funderar och filurar på en massa konstiga saker. Så som varför hund heter hund och inte katt? Eller varför det är mörkt på kvällen istället för på dagen? Varför finns man egentligen? Äh, bara sånt där ingen har svar på ändå. Ingen idé att fundera egentligen.

Sen fattar inte jag vad som är skoj med programmet sing a long. Jag tycker det är skittråkigt att titta på. Men nu är det på och jag orkar inte byta kanal. Kul.. Lag Eriksson vann ju, som vanligt. Jag var ju sugen på att se Sagan om ringen - konungens återkomst idag. Eftersom igår och i förrgår visades ju 1an och tvåan. Men varför visas inte 3an idag då? Det tyckte jag var väldigt dåligt planerat måste jag säga. När visar dom 3an då tro? Någon som vet? Jaja, skit samma! Snart börjar i alla fall MITT program om igen! TOP MODEL BÖRJAR 6 JANUARI!! Får jag fan inte missa alltså. Så det så.

Nä jag orkar inte skriva mer nu. Undra om jag skulle väcka gubben som ligger här bredvid mig och snarkar. Han kanske vill sova i sängen istället? Nåja, får fråga han iaf.

Puss och god natt.

Hej igen..gratis bio ger jag till er!!

Registrera dig här och få gratis biobiljetter hemskickade! :D

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=123973

Det var bara det jag ville, men nu när ni ändå hittat hit så kan ni lika gärna läsa lite andra inlägg ;)

Summering av 2008!

Jag tänkte göra en lite summering av mitt år 2008. Kanske inte det mest intressanta att läsa men jag skriver ju mest för min egen skull ändå. Så nu ska jag ta en tripp down the memorielane!

Nyårsafton förra året, den mest misslyckade nyårsafton av alla. Idioter finns det till allt och jag orkar inte gå in på exakt vad som hände. Men ett misslyckat nyår blev ett ganska lyckat år måste jag säga! Året började ju med att jag fortfarande jobbade som chaufför. Jag ÄLSKADE det. Även om det finns lite idioter som sitter på sin feta röv på kontoren och gör inget annat än att klaga så var det ändå roligt att köra. För idioter kommer man inte undan, det lovar jag er. Men jag älskade (och älskar) att köra bil och man träffade på mycket roligt folk. Jag började lära känna alla kunder och det var riktigt trevligt att lämna paket överallt. Jag började till och med trivas att köra grebbestadturen. Det gick ju bra. Sen slutade jag jobba den sista mars. Då blev jag lat och lite smått deprimerad. Jag umgicks inte med en kotte och Jesper jobbade ju om dagarna. Jag satt hemma och gjorde verkligen ingenting. Jag var ju gravid och magen började bli rejält i vägen! Så jag åkte upp till norrland, det var trevligt, men jag rekomenderar INGEN att åka tåg så långt med en gravidmage alltså. Det var HEMSKT att ligga på den hårda britsen i ett skumpande tåg med en sån mage! Blää. Men jag kom mig både dit och hem. Sen gick dagarna på som vanligt. Jag hade inget att göra. Sen hände nått i..hmm..undra om det var i maj, när det var så snuskigt varmt. Då började jag om att umgås med gummsi (krewer). Vi åkte och fikade och lunchade tillsammans när hon hade sin rast (hon praktiserade) och vi umgicks på helgerna med. Mycket trevligt. Sen skulle hon åka till danmark i juni. Under midsommarhelgen. Då min lilla var beräknad. Och krewer sa att jag minsann inte fick "ploppa" ut ungen innan hon kommit hem från danmark. Jo tjenare! Så gick det med det. Våran älskade lilla dotter kikade ut den 22 juni klockan 03.24. Det var en spännande, hemsk, rolig, omvälvande och märklig upplevelse. Men det var samtidigt helt underbart att hon äntligen kom till oss. Alla i Jespers släkt var väldigt chockade när dom fick veta att vi hade fått en flicka. Speciellt svärmor. Hon som var helt bombsäker på att det var en pojk, hehe. Men så det kan gå. Och tjejen döpte vi till Tindra. Hon visade sig vara den underbaraste varelse som lever på denna jord. Sen började det nya livet. Med allt från amning till blöjbyten. Värmen var outhärdlig och jag riktigt LÄNGTADE till hösten. Hösten som kom i en rasande fart! Vi flyttade från tureborg den 1 augusti och in i våran nya fina lägenhet på kurveröd. Och där trivdes jag kan jag lova! Inte längre instängd i en lägenhet utan jag kunde börja gå ut och gå. Fina promenadvägar och det bästa av allt. Vi kunde börja släppa ut våra katter. Det tyckte dom om. Och så har livet egentligen fortsatt hela vägen fram. Jag och Jesper har ju gift oss också. Det kan jag ju inte glömma. Den 8 november klockan 16.00 stod vi i rådhuset och gav löften som ska hålla livet ut. Och det känns underbart! Vi har ju barn tillsammans och vi har varit tillsammans i över 3 år så why not? Vad mer finns att berätta? Ja vi har lärt känna lite nya människor. Våra grannar. Dom har 2 barn varav 1 är lika gammal som Tindra. Det är skönt att ha någon att prata med som har barn i samma ålder som en själv faktiskt. Man kan få många tips och idéer. Vi ska faktiskt fira in det nya året med dom till och med. Känns väldigt bra. Och nu tror jag att jag har summerat mitt år ganska bra. Nu ska vi bara vänta och se vad det nya året har att erbjuda. Hoppas på många glada stunder i alla fall.

Appropå nyår. Någon som har kommit på några bra nyårslöften än? Jag har inte kommit på några i alla fall. Finns ju nyårslöften som jag skulle vilja genomföra, men det lär ju inte hända. Men jag ska i alla fall försöka ta tag i träningen igen. Det kommer nog bli mitt enda löfte iår. Fasst jag kanske inte ska kalla det för löfte, kanske mer..försök..jaa mitt nyårsförsök är träningen, haha! Skulle väl egentligen behöva sluta med att äta godis och sånt där annat onyttigt, men det går nog inte. Jag kanske skulle klara en vecka, haha. Nä men jag orkar faktiskt inte bry mig så mycket. Och bryr man sig inte är det ju ingen idé. Märklig formulering kanske. Aja, vad har NI för nyårslöften då?

Nog om detta, nu ska jag kika vidare en stund innan lillan vaknar igen.
Ha en trevlig dag!

SÅ SEEEG!

Jag är så seg i hela kroppen. Jag vet inte varför. Men det har ju varit rätt mycket flängande och farande de senaste dagarna så det kanske är därför. Ont i ryggen har jag med, uscha. Men det går väl över någon gång. Och nu vakna min kära lilla dotter med så hon får sitta med mig och blogga lite såhär mitt i natten. Jäkla skitunge, haha. Men hon vill och får ingen mat på nätterna så hon somnar säkert om10-15 minuter igen, så det är ganska lugnt faktiskt. Men hon är ju så gosig och glad!! Man vill bara äta upp henne haha! Men jag ska inte vänja henne att vara vaken på nätterna så jag ska snart gå in och lägga henne i sängen igen. Lilla bumsi. Får väl se hur det går.

Undra vad vi ska hitta på imorrn. Om det är fint väder kanske man skulle försöka sig ut och fota lite. Alex kanske kan ställa upp som modell, haha! Men vi får väl se. Vi har i alla fall bestämt oss för att gå över till grannen på nyår tror jag. Blir lugnast och skönast så. Vi kan ju alltid bära över resesängen och lägga henne i den, då är hon ju lätt att bära hem igen, hehe. Men det blir nog bra.

Nä nu ska jag lägga min kära lilla dotter igen.
Sov gott!

Oj då..

Jag har visst inte skrivit nått här idag, hehe. Jag som brukar skriva flera gånger per dag. Jaja, jag har ju en orsak i alla fall. Jag har varit borta hela dagen, hehe. Vi har varit hos Jespers farfar i borås och hälsat på. Fick lite mat och fika och sådär. Det var allt trevligt. Fick julklapp med och Tindra också. Så den ska sättas in på hennes sparkonto. Väldigt nice.

Nu sitter vi och väntar på att pizzan ska komma. Ska bli mums. För maten vi åt hos Jespers farfar åt vi ju typ klockan 13 eller nått så nu är vi hungriga igen, hehe. Men det blir nog bra.

Får se vad vi gör på nyår. Det beror på systrarna Krewer. Fick ju en inbjudan hem till Markus och Sophia i Dingle. Hade varit trevligt. Men vi har ju bjudit hit dom. Men det var tänkt att dom bara skulle käka här sen sticka till nån fest. Men jag får disskutera med gubben om hur vi ska göra.

Men nu ska vi se repmånad. Puss på er

Vilken rusch!

Jag fattar verkligen inte varför det är en sån hysteri runt mellandagsrean! Kan någon förklara det för mig? Så jäkla mycket billigare är det faktiskt inte även om det ser ut att vara så. Affärerna och alla stoa elektronikbolag annonserar REA!!! Ny mobil för endast 1 krona!! och månadskostnaden blir BARA 300 spänn!? Hallå eller? Vad betalar du då? Jo du betalar typ 50 spänn i månaden för mobilabonnemanget, 250 spänn för telefonen PLUS det du ringer för, varför är det ingen som fattar att det är lika billigt att köpa just den telefonen efter rean? Och kläder..det står rea i hela butiken men det är för 17 bara gammla plagg dom rear ut. Hittar man en skitsnygg klänning så är det fasen inte rea på den, nä för just den är en nyhet. SJÄLVKLART kan man hitta några nya fina plagg för typ halva priset men det är fortfarande "gårdagens" grejer liksom. Och självklart kan man hitta sig ett riktigt fynd men det kan man fan göra jämt, bara man kollar efter rätt saker så att säga. Nä det är fasen inte värt att åka och trängas bland tusentals folk i hopp om att hitta en tröja på rean. Då sitter jag hellre hemma i lugnet faktiskt. Och åker ut någon gång efter nyår när allt har lugnat ner sig och man inte behöver köa i trehundrasjuttioelva timmar. Sorry för min negativitet men jag har bara svårt att förstå detta..

Imorrn ska vi i alla fall till Borås. Vi ska hem till Jespers farfar. Blir nog trevligt. Dom har ju aldrig träffat Tindra dom heller. Vet inte om Alex följer med eller inte. Men vi får väl se. Men vi blir nog inte där allt för länge. Dels så vill jag inte rubba Tindras rutiner mer än vi redan har gjort nu under julhelgen och sen ska ju Jesper tydligen jobba på måndag. Så han vill nog gå och lägga sig tidigt. Det blir nog bra. Får väl se hur det blir.

Skulle vilja ut och fota lite snart. Får väl dra med mig Alex ut på en lite fotosession om hon skulle vilja det.
Men nu ska jag se en repris på rent hus. Fy sjutton vad äckligt hem den killen har alltså.
Ha en trevlig dag i alla fall.

Barnmode?

Jag önskar att jag kunde sy. Tänk om man hade varit mer uppmärksam på syslöjden och kanske valt syslöjd istället för träslöjd, haha. Nä men seriöst, jag önskar att jag kunde sy egna barnkläder. Inte för snålhet eller nått men för att det är lite roligt att ha annorlunda kläder. Kläder som ingen annan har. Kanske komma på egna designer och sådär. Men jag kan varken rita mallar eller designer eller sy. Så det blir nog lite svårt. Men jag får väl öva. Jag ska nog önska mig en symaskin i present. För då kan man ju alltid prova sig fram. Synd bara att jag fyller år i september. Ingen som har en symaskin att skänka bort? En som står i garderoben och bara skräpar och är ivägen? Haha. Nja, den lyckan är nog inte stor. Men man kan ju alltid fråga, det skadar ju inte. Även om den bara är till utlåning fram tills jag kan få mig en egen? Haha. Troligtvis inte. Nåja..vi får väl se om jag kan uppfylla min dröm nån gång.

Nåja, nu har jag svammlat färdigt för idag. Imorrn kommer Alex och jag ska äga henne i singstar!
Puss på er

Segt.

Jag känner mig alldeles seg i kroppen just nu. Har ont i ryggen som saaatan. Vet inte vart jag ska ta vägen alltså. Men men, det är bara bita ihop.

Nu har vi nästan precis kommit hem från Jespers pappa. Det var trevligt. Fick oss lite julmat även idag, hehe. Köttbullar och prinskorv i alla fall, och skinka så klart. Det var gott. Och så fick vi lite fler julklappar, väldigt skoj! Men nu är jag så mätt så jag skulle kunna rulla runt här i lägenheten. Och Tindra var trött efter besöket kan jag säga. Efter vällingen lade jag henne i sängen och hon somnade typ innan jag ens hann lämna rummet, hihi. Sötnos.

Går det nått bra på tv ikväll eller? Jag vet inte. Får väl kolla. Men NU ska jag gå och ta på mig mina älskade mjukisbyxor och en stor tjocktröja och mysa ner mig här i soffan med datorn en stund.
Puss på er!

Lugnet före stormen.

Kan man lugnt säga att det är nu. Jag ska snart hoppa in i duschen, sen ska Tindra få lite gröt, sen ska vi hämta Alex på tågstationen, sen till torp och sen hem till Jespers pappa på middag. Rusch rusch. Men det blir nog bra. Ingen idé att stressa upp sig även om jag vet att vi kommer stressa i slutändan ändå, det ligger i gubbens natur, haha!

Igårkväll var det RIKTIGT kallt ute och frosten kom redan vid 20-tiden på kvällen och nu ser det nästan ut som att det har snöat, hehe. Men det är ju dock 0-gradigt idag och väldigt molnigt, så har vi TUR så kommer det lite snö idag. Fasst det är väl egentligen ingenting att hoppas på. Det lär ju inte komma ändå.

Nu har Tindra börjat få till knixet med att vända sig, haha. Inte en dag för sent. Hon har gjort det flera gånger nu i alla fall. Och nu ligger hon och leker med en massa leksaker som hon fick i julklapp och gnäller för att hon inte orkar vända tillbaka sig på rygg *suck* denna unge alltså. Varför är hon så lat? Haha!

Nä duschen var det ja.
Ha en trevlig dag..

Hyra film

Ja alla filmer som går på tv ikväll har vi redan sett. Så nu åkte Jesper iväg och hyrde en film och köpte lite gotta. Det blir nog mys. Och appropå film skulle jag vilja se mamma mia igen. Älskar den filmen. Sitter och tittar på dokumentären som går på trean (the mamma mia story) och jag rycks med alla låtar, hehe. Får väl dra fram micarna till singstar och köra några abba-singlar helt själv, haha. Man kanske skulle spela in en musikvideo haha! Nä nu är humorn låg alltså. Man kanske skulle söka till singing bee och skämma ut sig för hela Sverige?! Nää fy fan vad pinsamt. Jag tror inte att jag hade klarat av det faktiskt. Jag vet inte om jag är så himla bra på texter. Och det är ju liksom det det hela går ut på i det programmet. Men men, jag blir ingen singing bee i alla fall.

Imorrn ska man hem till Jespers pappa och äta lite mat och dela ut lite fler julklappar. Och så kommer min lillasyster med. Vet inte vilken tid än, får nog ringa och kolla med henne. Det kan ju vara bra att veta eftersom vi ska hämta henne på tågstationen. Hon skulle tydligen vara framme kvart över 12 så det blir nog bra. Då kan vi hämta henne innan vi åker till torp.

Nä nu kom gubben hem med allt grejs.
Puss på er

Pigg och utvilad!

Hoppas alla har haft en fin jul! Det har vi haft i alla fall. Med massa fina klappar och sådär. Och massa prinskorv. Jag tror att jag har blivit beroende av det, haha. Men jag är fortfarande deprimerad. Jag ville ha min romröra *gråter* Men än är det inte för sent. Men vi får väl se.

Undra vad vi ska hitta på idag. Imorse när jag klev upp kände jag bara för att sitta inne i pyamas hela dagen. Men nu känner jag för att hitta på nått. Jag vet inte vad men ändå. Funderar på att kanske dra en singstar kväll ikväll om någon är sugen? Hehe. Men jag har ingen fantasi alltså. Gah! Jag är rastlös.



Detta var vårat julmms som vi skickade igår. Det var inte alla som fick det eftersom nätet antagligen var rätt överbelastat, men visst är hon väl för söt i denna klänningen? :) Och tofflorna, hihi.

Och vissa som inte riktigt sån hur våran nya vagn såg ut så här är den. (Vi fick den i julklapp av Jespers mamma med familj)

   

Vi är supernöjda med den! Den rullar lätt och svänger väldigt lätt. Den är skön att köra och Tindra verkar gilla den hon med. Kan inte bli bättre.

Nä nu ska jag kika vidare!!
Ha en bra (jul)dag!

God jul!

Nu sitter man här. Julaftons morgon. Lugnet är fortfarande ett faktum. Den enda jag hör är Jesper som snarkar inne i sängen och tv:n som är på. Tindra sitter i sin babysitter och vill nog snart vila en stund innan vi ska åka..

Med detta vill jag bara önska er alla en riktigt GOD JUL!

Uppesittarkväll.

Förut var vi hos Jespers mormor en stund och hon fick sin julklapp. Hon blev jätteglad och nöjd så det kändes bra i alla fall. Och så fick vi oss den första smörgåsen med julskinka på. Det var ganska smaskit faktiskt. Inte för att jag är sådär jättemycket för julskinka men man äter det ju inte så ofta. Och Tindra var alldeles tokig, haha. Hon älskade gammelfarmors bordstabletter med tomtar på, dom var rolig att slå på haha. Och hon blev förbannad om man tog bort den ifrån henne. Snutt..

Nu sitter vi och spelar bingolotto och har en egen liten uppesittarkväll. Det är ganska mysigt faktiskt. Skulle bara haft lite julgodis. Men jag har inga ingredienser hemma för att göra julkola eller nått och vi orkade inte handla heller. Men det är mysigt ändå. Har tänt massa ljus också, så mysfaktorn är hög, haha. Malin Krewer är också här så det är riktigt trevligt.

Nä nu ska vi spela.
Pussa på er!

YIPPIIIEEE!!

Hon äter! Haha man kan ju hoppa av glädje alltså, hehe. Gjorde först bara en liiiten portion med ris och grönsaker. Och hon åt upp allt! Så jag gjorde lite till, en lite större portion och hon åt upp allt det med! Utan protester *WIIIIIIE* och även ganska mycket efterrätt åt hon. Äntligen! Nu kanske det äntligen vänder. För gröten imorse var inte heller några problem. Hoppas HOPPAS att hon fortsätter äta nu bara.

Sen måste jag bara påpeka att detta är det sämsta julvädret som finns
   

Visst! Vädret är toppen! Strålande sol, inte kallt och knappt ett moln på himlen. Men vem vill ha det på jul? Inte jag i alla fall. Jag vill ha SNÖÖÖ! Det ska vara stoora moln och stooora snöflingor som dalar. Men snö syns inte till på långa vägar, och det lär ju inte komma fören i mars eller nått, som förra året. Jag vill ha en vit jul! Varför får jag inte en vit jul?

Nåja, jag har i alla fall fått dammsugit hela lägenheten nu. Skulle behöva skura med, men jag orkar nog inte. Är faktiskt lite slö av mig. Men lite nytta har jag ju gjort i alla fall. Ska snart hänga lite tvätt också, och sätta på en ny maskin.

Nä nu ska jag ladda upp lite bilder på bilddagboken och sen ska Tindra få vila lite middag.
Ha en bra dag!

Trött

Fy vad trött jag är idag. Jag vet inte varför ens en gång. Och så ska jag behöva dammsuga och skura med egentligen. Men jag har ingen ooooork. Kan ingen ge mig lite ork..?

Paketet hade i alla fall kommit upp till norrland nu. Pelle skulle åka och hämta det på konsum. Så nu har jag ringt mormor och hon skulle åka och hämta dom så nu ska jag bara ringa pappa så att han kan hämta sitt och farfars paket också. Skönt att det hann upp i tid. Och hoppas dom blir nöjda.

Även jag fick hem ett paket idag, hihi. Jag har ju skickat efter en förstoring från bröllopet och idag kom den. Superfint! Så nu ska jag bara fixa en ram till den sen ska den upp på väggen! Very nice!

Jesper fick öppna sin julklapp igår, hehe. Han klagade på att han var tvungen sitta i jeans och grejer så han fick öppna den. Han blev glad faktiskt och tyckte det var skönt att få ett par mjukisbrallor. Och dom var inte så fula heller. Jag får väl lägga upp bilder sen, men jag orkar inte nu.

Nä nu ska jag ringa till min far.
Ha det så trevligt..

Promenix.

Ja det blev en promenad trots allt. Visste inte om jag skulle orka, men jag tog mig i kragen och gick. Gick ner till OK på kurverödsleden, köpte frimärken och 2 vadderade kuvert och skickade iväg uppåt i landet. Sen gick jag hem. Det var lite småjobbigt måste jag säga. På hemvägen i alla fall. För dit är det i princip bara nedför men hem är det bara uppför, så det var lite kämpigt. Men det känns ju bra såhär i efterhand. Lite småont i ryggen bara, men jag är ju van.

Efter det så hade Jesper hunnit hem så vi åkte och hämtade han, sen åkte vi och handlade lite mat och sånt. Så nu har vi precis ätit, det blev köttfärssås och makaroner. Mums! Och ikväll ska vi baaaara ta det lugnt.

Får väl se om vi åker hem till Jespers mormor imorrn och firar lite jul. Om hon inte har något bättre för sig vill säga. För Jesper är förmodligen hemma rätt tidigt, så då kan vi åka dit efter jag har hämtat han. Men vi får se. Han skulle ringa till henne när han är tillbaka i sverige igen.

Nä nu ska jag kika vidare en sväng sen myyyyysa :)

Ha en trevlig kväll

Grattis Tindra!!

Idag blir hon 6 månader. Stora damen! Tänk att hon funnits med oss i ett halvår nu. Helt otroligt vad tiden springer iväg. Man blir alldeles nojjig. Nu sitter hon och hoppar för fullt i sin hoppgunga och tycker att det är det roligaste som finns. Om något år blir hon trotsig och ska testa gränser. Sen kommer tonåring och ska jag vara ärlig tror jag att trotsåldern inte slutar fören 20-års åldern kanske, hehe.

Idag ska jag ta mig tusan ta en promenad. Blir ingen lång sväng men det är nedför på vägen dit och uppför hela vägen hem. Så det är ju bra träning. Jag ska ner till ok och skicka iväg 2 paket och 1 brev. Skulle ha behövt åka och handla lite med. Men det får jag göra sen, först ska jag på promenad! Efter att Tindra ätit nästa gång.

Nu ser dock min lilla dam lite trött ut, så det blir vilostund nu.
Puss på er

Avslutar med en lista..

HUR
Svarar du i telefonen: Hej det är Malin
Gör du när du är kär i fel person: Går vidare. Har dock inte hänt på ett tag :P
Tycker du om gul-bil-leken: Enformig
Mycket pengar har du i plånboken just nu: 20 kr kanske
Mycket är klockan: 00.25
Fick du detta test: Fjortisen (läs min lillasyster Alex) blogg!
Spenderar du en regnig dag bäst: Med Tindra och myser.
vad åt du senast ? Ostringar
vad drack du senast ? cola
vad är det för färg på dina byxor ?Mörk denim (baggyjeans)
Vad gillar du mest med skolan ? Går inte i skolan
vad har du på fötterna ? sockar
vad är din favorit färg ? svart, rosa, röd..hmm..massa färger..
vilken film såg du senast ? Heartbreak hotell
vad hör du just nu ? Tv:n och datorns surr.
VAR
var går du i skolan? Ingenstans
var är din telefon? I min ficka
var är din mamma? Bryr mig inte!
var sover du? På soffan just nu, får för ont i ryggen nu när våran bäddmadrass är förstörd
var handlar du mest? Ica
var fick du tag i tröjan du har på dig? Köpte den i julklapp till Jesper för nått år sen, på pondus.
VEM
vem är i rummet med dig? Någon katt
vem tänker du på nu? Ingen faktiskt
pratade du senast i telefon med? Jennifer
vems hus var du senast i? Hus? Hmm..måste varit Jespers mammas
vem önskar du var med dig nu? Vet inte..
vem är din favoritsläkting? Jag favoriserar inte min släkt, hade hellst velat vara med alla.
vem i din skola går dig mest på nerverna? INGEN!
JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: ja
Druckit så du spytt: ja
Åkt vattenskidor: nej
Åkt rullstol: ja
Gjort en bakåtkullerbytta: ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: ja
Önskat att du var det andra könet: ja
Velat vara ett djur: Nej
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: nä
Hatat choklad: Ja, mörk
VEM
Pratar du med på msn just nu? Alex
Ringde dig senast? Jennifer
Pussade dig senast? Jesper.
Vill du kasta en sten i huvudet på? Nämner inga namn
Är din bästa vän av samma kön? Malin Krewer och Jenny
Är din bästa vän av motsatta kön?  Jesper..var betydligt fler en gång i tiden som nu är förbi.....
Ska du träffa imorgon? Tindra
Umgicks du med senast? Jesper och grannen
Sov du med senast? Jesper
Festade du med senast ? Jesper, Henke, grannarna och en jävla massa annat folk på Harrys (våran bröllopsdag)

Natti natt på er.

Lyckan var inte långvarig.

Nä minst sagt. Gröten gick bra att äta imorse. Men sen när det kom till "riktig" mat så vägrade hon igen. Försökte med leksaker och lura henne med varannan sked mat och varannan efterrätt, men icket. Hon vägrade. Ute på torp så fick jag inte i henne en enda sked så där fick jag göra iordning en flaska som hon fick äta i vagnen. Och hemma, nada..Lade henne i sängen så hon fick vila lite sen försökte jag ge henne flaskan nu innan sängdags. Juuu..hon åt 90 milliliter..sen vägrade hon även flaskan. Var bara busig och sprattlade och lekte. Vad ska jag göra med henne? Blir ju helt galen snart. Hon måste ju äta..humm..

Jag är helt slutkörd efter denna dagen. Allt bråkandes med lillan, gå på torp när det är flera miljoner människor överallt och sen komma hem och bråka lite till med tjejen. *suck* Ikväll blir det i alla fall att se heartbreak hotel. Sen får vi ladda batterierna inför morgondagen..ska nog ta och rota fram min bok "att växa och upptäcka världen" (tror den hette så) för där står det väldigt mycket bra saker om utvecklingsfaser och sånt. Och tydligen stämmer det in väldigt bra. Så det kanske står något om denna matvägran. Jag vet inte vad jag ska ta mig till..

Ha en trevlig kväll då..

WOHOO det funka!!

JIPPIE!! Det funkade att distrahera Tindra med en leksak när hon skulle få sin gröt. Först började jag som vanligt att ge gröt. Men hon spottade och jävlades som vanligt. Så jag gick och hämtade en leksak som jag vet att hon älskar, nämligen fotbollen från libero (den är ju lätt att tvätta av med). Och vet ni vad? Hon lekte och gapade så snällt så hon åt upp ALLT och även en halv burk med efterrätt (tyckte hon var värd det, hehe). Och när hon fick efterrätten så brydde hon sig inte ens om leksaken utan satt bara och gapade. Detta är nya favoriten på efterrätt:

(Jordgubb, hallon, blåbär)

Efter maten så var Tindra kladdig från topp till tå så det fick bli ett bad. Och det älskar hon. Hon ligger på mage i badkaret och plaskar och skrattar. Hihi. Titta själv, ser hon inte nöjd ut? (Kanske mer chockad men ändå, haha). Men det var ju någon som störde henne mitt i leken med den förbaskade kameran :P



Jag är lite småsugen på att baka idag. Men jag vet inte vad jag skulle kunna baka för nått. Bullar? Nää ork. Får nog skita i detta ändå. Kanske skulle ha köpt lite rom idag? Och gjort romröra? Det lät väldigt gott i alla fall. Får nog fråga gubben om jag får slänga bort lite pengar på rom. För det var fan inte billigt kan jag tala om. Men som sagt. Får se hur jag gör. Känner mig lite velig idag..

Men nu ska jag kika vidare.
Puss på er

Trött

Usch vad trött jag är. Kanske för att jag somnade lite sent igår, hehe. Och så var jag ju tvungen att väcka Tindra imorse igen. Men det är de ju värt i slutändan. Undra om man skulle slå in lite julklappar idag. Fundreade även på att åka ut till torp, men jag vette fan om jag orkar. Lär ju vara fullt med folk. Men orkar man bara sitta hemma? Jag vet inte..

Fick mig ett litet städryck igår, så nu är köket rent och fint i alla fall. Fick flytta på mitt tomteland. Tyckte att det var lite ivägen faktiskt. Men nu är det inte ivägen. Kika in på bilddagboken vettja. (http://MrsAnderss0n.bilddagboken.se) Man kanske skulle få ett städryck idag med och städa resten av lägenheten. Men får se, jag är ju så trött idag. Och känner att jag har lite ont i ryggen. Men som sagt. Man vet ju aldrig hur dagen kommer se ut.

Nä..jag orkar inte skriva mer för tillfället..

Jag blir tokig!

Vad pysslar hon med egentligen? Det har blivit en pärs att ge Tindra "vanlig" mat, och även gröt. Hon bara spottar ut det och pruttar med munnen, sitter och viftar med armarna så hon slår bort skeden. Det flyger mat överallt. Varför har hon blivit sån? Hon har ju alltid gillat maten och det har alltid gått snabbt och lätt att ge henne maten. Vad ska man göra åt saken? Inte ens efterrätten ville hon ha. Känns inte så bra, speciellt nu när hon börjat avvika från kurvan. Och hon kan ju inte leva på ersättning för resten av livet heller. Jaja, jag får nog prova ge henne en flaska när hon vaknar igen, för nu har hon precis somnat. Hon är lite trött efter torpbesöket.

Som sagt så var vi på torp förut. Träffade på svärmor, Felix och 2 till..vet inte riktigt vilka dom var. Men vi gick i alla fall till Olles leksaker. Skulle köpa lite julklappar till Tindra och sådär. Det slutade med att vi stod och velade i garanterat en timma om en vagn. Vi skulle få en vagn i julklapp av Jespers mamma (med familj). Den jag ville ha blev det till slut, men när butiksbiträdet satt ihop vagnen kändes den helt kass! Hjulen vobblade och den kändes ostabil som få. Så då sa jag att vi skulle strunta i hela grejen, men då kollade vi på en Cresent vagn. Och priset var sänkt med 700kr på den!! Så den blev det. En blå/grå/svart sittvagn. Eller ja det är väl mer en sulky men den kändes superskön att köra. Så den fick vi i julklapp. Supersnällt! Och jag ÄLSKAR vagnen! Och Tindra verkade gilla den hon med. Och den har verkligen allt jag vill ha på en sittvagn. Liggläge och sittläge (i olika höjder), svängande framhjul, lätt att fälla ihop, ställbara handtag, lucka i suffletten så att man kan titta ner på snuttan och bäst av allt DEN TAR INGEN PLATS!! Och så väger den inte mycket heller. Super! Sen var den snygg med, hehe. Bilder finns på min bilddagbok. Sen blev det 2 julklappar till Tindra med, från oss. Och en ny nappflaska och en dreggelhaklapp.

Oj vad långt detta blev. Hehe, så det kan gå.
Nu ska jag kika in på forumet lite.
Puss på er.

Det gick sådär.

Ja jag skulle ju kliva upp och väcka Tindra klockan 7. Det gick väl sådär. Jag vaknade 07.25, så hon fick sova typ en halvtimma längre än vad jag hade tänkt. Men men, det gick bra ändå. Hon är ju alltid lika glad när hon vaknar på morgonen. Så hon fick första målen halv 8. Det blir nog finemang. Vi fick hem en "provsmakning" av mild havrevälling för några dagar sen så jag tänkte att hon skulle få prova den ikväll istället för gröten. Får se om hon tycker om den, hihi.

Nä, jag hade faktiskt inget vettigt att skriva just nu.
Ha en trevlig dag.

Kläder..

Ja jag vette fan vad jag ska ha på mig på julafton. Och ännu mindre på nyårsafton. Åååh jag blir tokig. Jag funderar på att ha min svarta kjol och strumpbyxor, men vad ska jag ha upptill? Skulle vara fint att kanske ha en röd tröja eller nått på mig på julafton. Men jaa, jag vet inte. Jag har ingen röd tröja ens en gång. Ääh, kanske får bli helsvart. Då ser man lite smalare ut i alla fall, så nått positivt är det. Men hade ju varit fint att kanske ha klänning på sig. I alla fall någon av dagarna. Men min garderob är vääääldigt tråkig just nu. Tänk om man kunde ha vunnit lite pengar och köpt sig en helt ny garderob. Vad skoj det hade varit. Och kanske några nya skor (med betoning på NÅGRA). Men det lär ju inte hända i denna värld i alla fall.

Jesper fick en fin julklapp av sin chef idag. En låda med massa olika ostar och en vinflaska. Nu är ju inte vi något störra fan av varesig vin eller ost men man kan ju alltid smaka. Tror det var rött vin, men vi får väl se. Det var en fin julklapp i vilket fall som hellt. Bättre än hans förra chef som gav bort presentkort på fisk. Ja, ni läste rätt, FISK. Haha! Då är detta en mycket roligare julklapp om inte annat. Eller som jag fick av min förre chef. Jag fick superfina kaffemuggar med skedar som hörde till.

Imorrn ska vi åka ut till platsen där Jesper och hans "gäng" ska spela airsoft på söndag. Ska kika lite hur marken ser ut. Dom önskade sig en liten fotosession på söndag efter spelet så jag ska titta och fundera vart det kan vara bäst att fota. Blir nog skoj. Kul att fota nått annat än Tindra för en gångs skull, haha. Visst älskar jag att fota min dotter men det kan bli lite enformigt i längden. Det tycker i alla fall vissa som tittar på min bilddagbok (nej nej jag menar inte er Malin och Malin, haha). Sen får vi väl se om vi åker ner till strandpromenaden en sväng och kollar på fackeltåget. Det var då så jäkla dyrt om man skulle köpa en fackla. Dom gjorde reklam att man kunde köpa en fackla för 10kr. MEN om man ville köpa en fackla var man tvungen att köpa en biljett för 50 spänn med, och jag som bara skulle fota var tvungen att köpa en biljett för 30. Vadåå?? Det är ju för fan rena rånet. Nää så vi får väl se om vi åker och kikar bara. Kanske kan ta kort på avstånd, jag vet inte. Men man verkar inte få gå med i tåget om man inte har biljett. Helt sjukt.
  Ska även till posten imorrn igen, skicka 2 paket till. Fasst dessa paket är betydligt mindre än det jag skickade idag. Så det är bra i alla fall. Paketet jag skickade idag vägde fan 6,6kg, hehe, svindyrt. Men det var värt det. Hoppas mina norrlänningar blir glada över julklapparna iaf.

Fy vad tjötsugen jag var idag då. Men nu får jag nog kika vidare tror jag.
Natti natt

Äntligen

Ja nu har jag äntligen fått iväg paketet. Har även skickat julklapparna till Alex och Jennifer. Nu är det bara Jespers småsyskon kvar, men jag vet vad vi ska köpa så vi får se om vi åker och köper det i helgen eller nått. Det brukar ju gå ganska fort när man vet vad man ska köpa. Döden att gå ute på torp och bara snurra just nu. HUUUUR mycket folk som hellst. Hata julen..Jaja, jag hoppas folket blir nöjda över vad dom får av oss i alla fall. För vi är ju inte direkt några miljonärer så dom får väl vara glada för det dom får. Och nästa år ska jag fan köpa ALLA julklappar i augusti eller nått. Eller nää, i september för då brukar det vara ganska lugnt ifrån turister och sån skit där ute. Fasst det lär ju inte bli så heller, haha. Jag säger varje jul att NÄSTA jul ska jag köpa julklapparna i tid, tror ni det blir så? NÄÄ! Jävla skit att man alltid ska skjuta på allt i sista sekund.

Idag blir det pizza i alla fall. Jag orkar inte laga mat och Jesper är väl ingen idé att fråga, haha. Får väl se vad vi gör ikväll, om det går någon bra film eller nått. Jag är sugen på pop corn med, men jag orkar inte åka och handla och även där är det väl ingen idé att fråga gubben, tss! Men som sagt, vi får se.

Ibland undrar jag om Tindra har kommit in i någon för tidig trotsålder. Ikväll när hon skulle få sin gröt var hon fly förbannad! Hon skrek inte som att hon var ledsen utan armarna var rakt ut från kroppen och så skrek hon så att hon blev alldeles röd i ansiktet. Hon såg lite smårolig ut men hon bet ihop läpparna och tog i. Det är lite svårt att förklara men aa det såg roligt ut. Sen fick man truga i henne maten eftersom hon knep ihop läpparna. Herre gud. Lite tröttsamt. Och så har det egentligen varit hela veckan mer eller mindre. Både med maten och gröten. Även när hon får flaskan ligger hon och sprattlar och låter. Undra vad det kan vara. Och hon är lite svårare att få att sova med. Det tar lite längre tid, ca. en halvtimma tar det innan hon somnar. Jaja, det är säkert bara en utvecklingsfas eller nått.

Nä nu ska jag käka pizza.
Puss

Jahaja!

Hehe, ja det var 10 stycken som tog mitt quiz igår och jag är lite förvånad faktiskt. Vissa som borde veta mer om mig fick typ 20 poäng bara, medan andra som inte känner mig utan bara följt min blogg fick 90. Men jag undrar fortfarande vem vilka av dom som gjort den är. Så jag uppmanar fortfarande alla (utom Martina och Sofia) att skriva här vilka ni är, haha. Kom igen nu! Ni är väl inga fegisar eller? Här kommer länken igen så kanske fler kan göra testet! http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0812181034562828&a=1

Min lilla tjej drömde nog en mardröm igår. Hon vaknade ca. 1 timme efter att hon somnat och grät. Tog upp henne och tröstade henne sen lade jag ner henne igen. Men då skrek hon igen. Så hon fick sitta uppe med oss i typ 10 minuter, sen var hon lugn och jag kunde lägga ner henne utan problem och hon somnade direkt. Stackars lilla. Och imorse vakna hon halv 7 men hon ville bara ha nappen. Sen somna hon om till halv 10. Men jag får nog börja ställa klockan och väcka henne vid 7. Eftersom hon har börjat avvika från kurvan på bvc så skulle det nog vara bra om hon kunde få sitt första mål mat vid 7. För då blir det automatiskt att hon äter 5 ggr per dag och det är bra. Så från och med imorgon kommer jag väcka henne vid 7. Så får vi se om hennes kurva blir bättre vid nästa besök. Får hoppas det i alla fall.

Idag ska jag iväg och skicka paketet. Jag måste få iväg det nu. Men nu är det ju inte säkert att det hinner komma fram innan julafton. Men huvudsaken är ju att dom får det. Det blir nog bra i slutändan. Och så ska jag köpa de sista julklapparna idag. Men jag vet ju vad jag ska köpa så det går ju fort.

Nä nu ska jag gå och fixa lite grejs.
Hej hej

Fotoalbum

Ja jag tror att jag ska köpa mig ett fotoalbum imorrn, har ju fått hem lite bilder nu (som inte enbart är på Tindra) som jag vill sätta in där. Bland annat bilder från bröllopet och sådär. Men det blir nog bra. Får väl se om jag kanske kan köpa dom sista julklapparna imorrn med. Det behövs.

Sitter och gör en quiz om mig själv just nu, haha. Så ni får väl se om ni kan klara av den, hihi. Lägg gärna in en kommentar här om hur det gick för er, haha! http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0812181034562828&a=1& få se nu hur väl ni känner mig?! Hehe.

Nä nu ska jag göra nått vettigt..men vet inte vad..har ingen fantasi att skriva här.

God morgon..

Orkade inte köra Jesper till jobbet imorse. Han åkte fan klockan 4 så nej tack. Men då får jag ju skylla mig själv lite att jag inte har någon bil hemma idag heller. Men jag överlever. Får väl ta bussen om jag ska någonstans. Eller gå. Men det är riktigt ruggigt väder idag så blir ingen prommis idag. Om jag ska vara helt ärlig så tror jag att det blir en hemmadag idag. Orkar inte göra nått, bara sitta hemma och slappa. Jag har sån magknip också så det är väl bäst att vara nära en toalett haha!

Har kommit fram till att jag nog inte hinner få iväg paketet med alla julklappar till norrland så att dom hinner komma fram innan julafton. Trist men sant. Men jag ska skicka alla paket till Pelle, blir lättast och billigast så tror jag. Men men. Hoppas alla blir nöjda med julklappen. Jag är nöjd över vad vi har köpt i alla fall. Kan inte bli mer nöjd om jag ska vara ärlig.

Well well, det var allt för denna gången. Nu ska jag ge Tindra lite gröt.
Ha en bra dag!

Idol 2008

Ja vi åkte ut till torp en sväng förut. Kollade på Robin B, Alice och Kevin. Fy fan säger jag bara. Hur bra sjunger Kevin egentligen?? Det är svårt att sätta ord på alltså. Och herreJÄVLAR vad alla fjortisar skrek. Det skar riktigt i öronen. Så jag är glad att jag tog på Tindra hörselkåporna. Bilder finns i alla fall på min bilddagbok (http://MrsAnderss0n.bilddagboken.se) om ni vill se. Dock blev bilderna halvtaskiga. Dels på grund utav folkmassorna sen har jag lite för dåligt objektiv, hade behövt ett zoomobjektiv, men men, smällar man får ta. Dom objektiven är inte så billiga. Vi får väl se om jag köper ett efter jul.

Provade voffla mitt hår idag med, haha. Det blev rätt bra ändå. Inte sådär RIKTIGT fluffigt men det syns ändå. Jag funderar på att permanenta mig igen. Men jag vet inte. Är väl rätt svårt att göra sånt själv? Eller? Nåja här är resultatet på vofflingen i alla fall.



Nä hörni, nu ska jag lägga min lilla dama i sin säng så hon får sova för natten.
Ha en trevlig kväll.

Snart jul! *panik*

Ja idag var vi på 6 månaders kontollen (lite i förtid) och allt såg bra ut. Hon har inte växt nått mer på längden men hon har iaf gått upp lite i vikt. Nu vägde hon 6780 gram och var fortfarande 64 centimeter lång. Men kuvan avvek lite tyckte läkaren. Hon sa att vi skulle försöka åka mängden mat lite och eventuellt försöka pilla i henne lite mellanmål. Men det ska nog inte vara så svårt tycker jag. Får köpa hem lite banan. Hon var påväg under sin egen kurva påväg mot en annan. Men det var ingen större fara, det känns skönt. Och så tog dom kort på hennes smultronmärken på benet. Ifall att dom skulle behöva ta bort dom senare. Men hon sa att dom med all sannorlikhet skulle försvinna av sig själv, men just i fall att så ville dom ha bild på det. Aja, det gick bra i alla fall.

Och idag är det bara en vecka kvar till jul. Känns skrämmande. Har ingen julstämning för 5 öre. Jag fick lite julstämning medan jag julpyntade och sådär, men den har försvunnit. Kanske på grund av att vi inte har någon snö..? Jag vet inte. Den finns inte i alla fall. USCH!!

Hade behövt skicka iväg ett paket med. Fan att jag har glömt bort det då. Jaja får se om jag hinner göra det idag. För jag vill ju vara säker på att det kommer fram. Nåja..nu ska jag se våra bästa år.
Ha en trevlig dag!

Igen!

Ja nu har det hänt igen. Eller ja det hände väl igår egentligen. Tindra har vänt sig från rygg till mage för andra gången, hehe. Hon har ju varit så sjukt lat innan, men nu börjar hon få in knixet. Hon såg smårolig ut när hon hade vänt sig, hehe. Helt chockad och fattade inte riktigt vad hon gjorde. Synd att jag inte fick någon bild på det.

Snodde denna listan från Sophia, enjoy! :P

Vad heter ni? Malin & Jesper
Hur träffades ni? På en bilutställning i September 2005.
Hur länge har ni varit tillsammans? 3 år i oktober
Är ni förlovade? Ja och gifta med ;)
Bor ni ihop? Ja
Har ni barn? Ja, Tindra på 6 månader
Har båda körkort? Självklart!
Kommer du ihåg er första kyss? Jopp, hemma hos min mamma i vargön.
Vem sa "Jag älskar dig" först? Jesper
Vem är äldst? Jesper är 3 år äldre
Vilka stjärntecken är ni? Oxe och Jungfru
Vem fyller först på året? Jesper i April
Vem är längst? Jesper
Vem sjunger bäst? Haha! Det är nog jag (Malin), jag vinner i singstar iaf :P
Håller ni i handen på stan? Ibland
Var nån av er oskuld när ni träffades? Nej.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Njaa, väldigt lite, hade snackat på msn någon gång.
Vad har ni gemensamt? Dottern, bilar, lastbilar, djur..en massa saker faktiskt.
Blev du kär i första ögonkastet? Kanske inte kär..men väldigt intresserad :)
Har ni någon speciell låt? En låt är väldigt speciell Alice Cooper - Poison
Har ni några "fri kort"?  Frikort? Vad är det då?
Har ni stora framtidsplaner? Skulle vilja bygga ett eget hus någon gång..när vi blir miljonärer..
Har ni gråtit i varandras armar? Njaa..jag har nog gråtit i hans armar i alla fall.
Har ni varit utomlands tillammans? Nja..räknas Norge? Eller ja, vi har varit i England.
Vilket är ert bästa minne? Dagen när Tindra kom tror jag, eller våran bröllopsdag.
Vem lagar bäst mat? Antar att det är jag eftersom det alltid är jag som måste göra maten..
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Ser på tv eller nått..
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Oftast
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Njaa, jag bodde i vargön och Jesper i uddevalla.
Blir du lätt svartsjuk? Beror på situationen, men jag måste nog säga nej..
Brukar ni bråka? Det händer
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Ögonen är en del :P
Vad använder ni för preventivmedel? Inget..dumt jag vet..men inget..
Brukar nån av er prata i sömnen? Jesper pratar i sömnen!!! Haha!!

Nä nu ska jag gå och busa med min dotter.
Ha en trevlig kväll

Bröllopsfoto

Ja idag beställde jag hem en förstoring från bröllopet. Hoppas det blir bra. Plus att jag beställde hem lite småbilder också. Så jag ska åka och köpa ett album tänkte jag. Lite roligare att ha bilderna i album än enbart i datorn. Funderar faktiskt på att beställa en canvastavla i svartvitt. Prova ta en fin bild på Tindra i svartvitt och så en på mig och Jesper. Kan nog bli en fräck bildserie på väggen. Men då blir det ju 3 canvastavlor och det blir väldigt dyrt, hehe. Men vi får väl se vad framtiden utvisar.

Sitter nu och glor på våra bästa år. Men det är sååå överspelat nu alltså. Man blir nästan irriterad. För i vilken värld gifter man sig om man inte älskar killen? Och en gubbe som verkar kontrollera hela jävla världen. Nä börjar bli rätt less. Men sen kan jag inte låta bli att titta heller, haha.

Nä undra om man skulle ta på sig lite kläder. Jag sitter fortfarande i pyamas. Men jag ska iofs duscha så jag får nog göra det först.
Ha en trevlig dag.

Lite inredning.

Ja nu har jag fått det gjort. Har varit seg hela dagen p.g.a ryggen. Men på kvällen fick jag upp farten. Har gått och slängt maaassa skräp, plockat undan i köket (och krewer grejade i ett skåp), bytt gardiner i köket och hängt upp gardinen i badrummet. Blev ganska nöjd faktiskt. Men jag ska nog köpa en till gardin till köket och hänga bakom, tror jag. Ääh vi får se. Blev rätt fint faktiskt. Titta själv.

 

Aa, jag blev nöjd i alla fall. Köket kändes lite större med dessa gardiner. Det blev lite ljusare liksom. Och jag har bestämt en sak som jag vill ha i köket. En likadan hylla som vi köpt till vardagsrummet och hänga den på väggen över köksbordet typ. Lite svårt att förklara för er som inte vet hur det ser ut, men i mitt huvud ser det skitbra ut, haha! Och nää, jag och Jesper har inte fått tummen ur att hänga upp tavlorna än. Men jag tror att han och jag ska ha en liten hemmadag på onsdag och fixa det. För nu vill jag VERKLIGEN ha upp dom där jävla hyllorna. Och även väggljusstaken som vi fick av Jespers pappa och Pia i bröllopspresent. Blir nog finemang. Så kan man börja pyssla lite till. Ååh, jag har verkligen börjat gilla att gå hemma och pilla med sånna här saker. Förut HATADE jag detta. För jag har nog aldrig hittat en lägenhet som jag trivs riktigt bra i. Ja det skulle väl varit den i Vargön på Tors väg. Men nää, det kändes inte helt rätt där heller. Men nu..jag har nog inte haft det bättre, hehe. Men det är kul. Tror även min gubbe känner likadant.

Sen funderar jag på att börja med en ny hobby, haha. Jag har ju körkort i symaskin så varför inte utnyttja det? HAHAHA!! Nä men helt seriöst funderar jag på att börja sy! Funderar på att börja lite lätt med gardiner och kanske en duk eller två. Sen kan man ju alltid försöka sig på kläder eller nått annat skoj. Men jag har ju ingen symaskin. Men det är väl inte så svårt att få tag på. Kanske kan låna Malins till jag får råd att köpa mig en egen. Nåväl, vi får väl se vart detta slutar.

Nu har jag tjattrat alldeles för mycket. Och klockan är faktiskt 1 på natten, så jag borde sova för att orka med morgondagen. Men hoppas alla får en god natts sömn! Imorrn är det tvättkalas här hemma!
Natti natt!

Kan själv!

Haha ja idag försökte Tindra äta gröt själv. Det var spännande. Inte för att jag tror att hon fick någon gröt i sig när hon försökte själv, men det var roligt. Titta själv :P

 

Nu har jag fått hem lite julklappar som jag beställt. Dessa tror (och hoppas) jag att dom blir glada över att få, dom som ska få dom. Men jag kom på att jag kanske skulle beställt fler. Men det blir nog bra. Så nu ska jag bara skicka upp dom till norrland. Funderar på att fråga Pelle om jag kan skicka alla till han så får folk åka till han och hämta dom. Blir ju lättast så. Än att behöva betala MAAAASSA frakt till olika personer så skickar jag ett enda stort paket. Ja så gör jag nog.

Nu får jag ta och ringa till han.
Puss på er.

One tree hill.

Hur ska jag kunna hålla mig ända till ikväll med att titta på one tree hill? De 2 första avsnitten på säsong 6 var hemska, jag höll på att börja lipa i båda två. Men i den ena var det mer av lycka och den andra av sorg. Men ändå. Jag skulle ha kunnat sitta uppe hela natten!! Men det kan jag ju inte, har ju en dotter att ta hand om på morgonen. Men fy vad bra den serien är alltså. Men jag är faktiskt lite glad att jag inte börjat titta på den fören nu, för hur fasen hade man klarat av att titta på 1 avsnitt i veckan?? Hade jag aldrig klarat, speciellt inte nu när det är så spännande, hehe. Jag vet, jag är en tönt.

Idag ska jag hänga upp dom nya gardinerna i köket och så ska jag städa lite tänkte jag. Det behövs efter helgen. Och så ska jag hänga upp en till gardin. Funderar på att ha den i badrummet, blir lite mysigare då. Och man kan faktiskt se igenom det frostade glaset som fönstret är i badrummet så det kanske hade varit nått. Men vi får väl se hur jag gör. Skulle vara fint att ha den i hallen med, men jag vet inte. Jag har sån beslutsångest, haha.

På onsdag är det dags för 6månaders-kollen på bvc. Spännande. Jesper ska också följa eftersom han är ledig på onsdag. Men 6 månader, jag kan fortfarande inte fatta.

Nåja, för att sätta punkt på detta inlägg så visar jag en bild.
Puss och ha en trevlig dag!


Trögt.

Ja det går lite trögt med mitt bloggskrivande idag måste jag erkänna. Men som sagt har vi ju varit på julmarknad, nu har vi varit och handlat och ska sitta och mysa med chips och dip. Mumma! Undra om det går nått bra på tv ikväll. Wallander går ju men jag tror att jag har sett den så jag vet inte om jag är så sugen. Får väl se om det blir några avsnitt ikväll istället. Men som sagt, vi får se.

Snart ska jag nog laga lite mat. Köttbullar och makaroner blir det som söndagsmiddag i denna familj, haha. Väldigt mysigt, eller hur? Men det är ju så gott så det är väl huvudsaken? Jag kanske skulle göra stuvade makaroner då. Det är ju gott. Men jag har aldrig gjort det förr, men någon gång måste ju vara den första. Men det är väl inte så svårt tror jag. Man ska ju bara byta ut vattnet mot mjölk, hehe. Jaja kanske bränner ner halva köket, haha.

Imorrn tror jag att jag ska hänga upp dom nya gardinerna. Jag köpte ju nya julgardiner till köket på goodtown i brastad när vi var hos Jespers mamma. Jag tror nog att dom blir ganska fina i köket. Sen ska jag försöka hänga upp den röda spetsgardinen någonstans med. Men jag har mina idéer om var jag ska hänga den. Får se hur det blir. Jag tar en bild när jag är klar och visar hur det blev.

Nä nu ska jag börja med maten!
Ha en trevlig kväll!

Julmarknad.

Ja vi hade tänkt gå på julmarknaden som är i stan idag. Det var tydligen inte så mycket att ha där nere, men jag vill ändå ner och kika. Kan vara mysigt ändå att bara gå där en sväng. Kanske tar en fika på stan och sådär. Vi ska åka ner så fort Tindra vaknar igen. För hon ville sova, hehe. Lilla fisan.

Igår var det rätt roligt faktiskt. Sjöng singstar och kollade på film. Sen blev det någon öl med, men vi hade ju Tindra hemma så vi drack oss inte påverkade i alla fall. Jag gillar inte att dricka när hon är hemma. Känns konstigt. Hujja.

Nä jag har faktiskt ingen fantasi idag. Jag skriver säkert mer ikväll.
Ha en trevlig dag!

Inget att ha!

Haha det var den fjantigaste lucia jag sett sen jag gick på dagis alltså. INGEN hade levande ljus, inte ens i handen och ljuskronan såg ju ut som "hej jag heter miranda och jag är 6 år, jag går på dagis". Nä det var verkligen inget att ha. Dock så hade canon någon monter där man kunde få en gratis förstoring. Så jag och lillan tog en bild. Blev faktiskt ganska bra. Ska scanna in den så att ni får se sen. Men just nu har vi främmande så det får bli imorrn eller nått.

Nu är det singstar som gäller! :D

Kevin vann!

Ja Kevin vann idol 2008. Det var bra. Han var verkligen en värdig vinnare. Han har ju faktiskt tagit hela idol med storm! Han har spikat varenda låt och ton i hela programmet så det kunde faktiskt inte bli bättre. Han var jäääkligt duktig. Funderar fan på att köpa hans skiva när den kommer ut. Men det beror väl på vilken genre han kommer göra plattan i. För jag är inget stort fan av svensk pop. Eller egentligen, pop över huvud taget. Men men, vi får väl se.

Nu ska vi snart till torp. Titta på lucia, sen ska vi nog in till stan och gå och kika på den gammeldags julmarknaden som är i helgen. Det blir nog mysigt. Sen får vi väl se om det blir ett "parti" singstar ikväll,haha. Jag sopar banan! Hahaha! Nä men vi får väl se hur kvällen blir. Dagen ser i alla fall ut så.

Tindra sov i alla fall länge idag. Jag bad Jesper ställa alarm på 8. Telefonen ringde 8, ingen bebis vaken, kvart över, ingen bebis vaken, halv, ingen bebis vaken utan hon vaknade 08.40. Och igår somnade hon väl vid 19.30 eller nått. Hon är så duktig lilla kickan. Men sen har hon ju tagit bort en av sovstunderna på dagen med så det är väl därför.

Nä nu måste jag sminka mig innan det är dags för torp.
Ha en trevlig lucia! :D

Vem vinner IDOL?

Jag är ju nästan helt säker på att Kevin vinner. Men Alice är jäkligt duktig hon med. Så jag tycker faktiskt att båda två är värdiga vinnare. Men vi får väl se vem av dom som vinner. Jag vet faktiskt inte vem av dom jag hejjar på. Jag brukar ju inte vara den som tittar på idol, men iår har jag fan följt det. Jag brukar dissa det, kanske se uttagningarna som är roligast men inte mer. Jaja, det har väl varit extra bra iår. Däremot gillade jag fame factory och floor filler. Det var fan dom bästa programmen! Kan inte dom komma tillbaka? Jaja, nu disskuterade vi (jag) idol. Eller jaa, jag har väl redan sagt vad jag tycker. Båda två är värdiga vinnare. PUNKT!

Vi var ute på torp en sväng förut. Passade på att handla lite och sådär. Var inne på fiskboden och kollade vad dom tog för löjrom. Svimma inte nu men för 100 gram löjrom skulle jag få ge 135 kronor! Så jääääkla dyrt!! Men jag funderar ändå på att köpa lite. För jag vill ha romröra. Men vi får se. Om jag hade velat ha ½ kg så hade jag fått betala 495 spänn. Det är helt jävla sjukt faktiskt. Men jag pratade med pappa och det är tydligen väldigt dåligt med rom iår så det är väl inte så konstigt att det är dyrt kanske.

Nä nu ska jag glo lite på tv. Hörs imorrn!
Natti natt

Snart 6 månader!

Det slog mig när jag satt vid köksbordet och gav Tindra mat. Hon är snart 6 månader gammal. Ett halvår! Varför går tiden så snabbt?? Vart har tiden tagit vägen? Den lilla plutten som låg på min mage den 22 juni klockan 03.24 på morgonen. Hon är snart ett halvår!! Jag fattar inte. Har vi haft henne så länge? Jag finner inga ord. Och nu ligger hon på golvet under babygymmet och tjötar med figurerna, den lilla fisan. Det är ju nästan så att man fäller en tår. Min lilla sprattelgumma. Hon sitter snart helt själv och det dröjer nog inte länge fören hon kan stå med stöd. Ååh.. Och hon börjar ju bli så stooor. När hon föddes vägde hon 3110 gram och på senaste kontrollen (5 månader) så vägde hon 6480 gram. Det är mer än dubbelt så mycket. Och hon var 48 centimeter lång när hon föddes och nu var hon 64 centimeter, hon har alltså växt 16 centimeter på 5 månader. Helt otroligt. Man har verkligen svårt att förstå detta. Jag blir alldeles nostalgisk. Och det är svårt att sätta ord på hur mycket man älskar sina små. Det närmsta man kunde komma, var som en annan tjej skrev, som alla sandkorn i sahara. Men räcker det? Som alla sandkorn i alla öknar och sandstränder som finns! Närmare än så kan jag nog inte förklara..

 

Jävligt roligt va?!

Hur roligt är det? Jag hade sån jäkla huvudvärk igår när jag gick och lade mig. Och huvudvärken brukar gå över när jag sover. Men inte inatt. Jag vaknade med en ännu värre huvudvärk än när jag gick och lade mig. Den är så jäkla jobbigt. Men jag tror att det beror på vätskebrist. Jag är så dålig på att få i mig vatten. Förut älskade jag vatten. Nu tycker jag att det är en pina att försöka få i mig. Det är så äckligt! Men jag måste försöka. Får nog göra iordning en flaska med vatten och fylla på den med jämna mellanrum. Det funkade ju förut så det kanske funkar nu med.

Vette fan vad man ska göra idag. Kanske ta en promenad. Om jag orkar med min huvudvärk. Den suger! Men imorrn ska vi i alla fall till torp och kolla på uddevallas lucia. Det blir nog mysigt. Får komma ihåg att köpa en fackla bara. För nästa helg ska vi ju gå fackeltåget på strandpromenaden. Får hoppas att det blir lite fräcka bilder då. Ska försöka i alla fall. Får väl köra på slutarprioritet och se om det funkar. Men det blir nog bra. Skulle haft ett bättre objektiv bara. Är sugen på ett 70-300 men jag undrar om inte ett 55-200 skulle räcka ganska långt. Har önskat mig ett i julklapp så vi får väl se vad som dyker upp, hehe.

Undra när julklapparna kommer som jag beställt. Får hoppas att dom kommer innan jul, haha. Fasst det borde dom göra. Det är ju ändå 2 veckor kvar till julafton. Så lång tid kan det ju inte ta. Får jag hoppas i alla fall. Nu har vi bara kvar att köpa till Jespers småsyskon och till min ena lillasyster. Känns rätt skönt faktiskt.

Nä nu ska jag ta hand om min dotter som sitter här med mig.
Puss

Ingen fotografering

Nä det blev ingen fotografering igår. Vi hade för mycket att göra. Var in på försäkringskassan så att Jesper fick skriva över sina pappadagar på mig, sen in på banken där Jesper skulle göra nått, sen förbi arbetsförmedlingen sen till torp och handla. Så det blev fullt upp faktiskt. Men men, jag har ju kameran kvar, får bara hoppas att det kan komma lite mer snö också. Så det får vänta lite.

Nu har jag precis fått i mig lite lunch, det blev skinkcrepes. Det är så jäkla gott alltså, hehe. Sen i eftermiddag ska vi nog ta en tripp till svärmor också. Vi har ju inte varit där på ett tag så det är änna dags. Sen ska vi ju dit på julafton med. Det blir nog bra. Funderar om vi skulle svänga förbi på torp innan vi åker ut. Ska fråga där i fiskboden om dom har någon löjrom eller sikrom. Eller om det över huvud taget går att få tag på iår. Jag vill ju försöka göra romröra. Jag är så jääkla sugen. Det är så gott. Ska ringa mormor och fråga hur man gör.

Nä nu ska jag kika vidare lite, sen ska jag sminka mig med, hehe.
Ha en trevlig dag.

Hon vände sig!!

Ja idag vände Tindra sig från rygg till mage!! WIIE! Men hon har ju dock bara gjort det en gång så vi får väl se när hon börjar tycka att det är roligt, hehe. Det var egentligen bara det jag ville ha sagt i detta inlägg. Har lite brist på fantasi.

Nu ska Tindra få gröt, sen ska vi kolla på film.

Fotosession!

Ja det ska vi ha idag. Jag och Malin ska ut och fota lite innan snön försvinner. Blir nog bra tror jag. Vi ska åka ut efter våra bästa år. Funderar på att åka ut till Gustavsberg, där är det ganska fint. Kanske på strandpromenaden? Ja som sagt vi får se. Jag kommer lägga upp bilder på bilddagboken sen när vi kommer hem igen. Jesper får vara hemma med Tindra. Hoppas jag får till några bra bilder bara. Jag har ju en tendens att få bilderna väldigt grå, vet inte varför. Men jag får väl ta ett par 100 bilder haha. Nått kort kan väl bli bra ändå, hehe.

Funderar på om jag skulle hoppa in i duschen. Undra om håret hinner torka innan vi ska åka sen. Någorlunda bordet det torka iaf. Tindra tog bara en powernap nyss. Hon somnade 11 och vaknade 20 över, haha. För hoppas att hon inte blir gnällig sen bara. Nu ligger hon och tjötar och skriker på golvet, haha. Inget gnälligt skrik utan mer aaaahhaahaaa, hehe.

Jag har märkt att mina naglar är väldigt konstiga. Dom är typ, bulliga..eller hur jag ska förklara det. Alldeles gropiga typ. Vad kan det bero på? Någon nagelspeciallist här? Det är lite obehagigt faktiskt.

Nää, duschen var det ja.
Vi hörs!

ÄNTLIGEN!

Ja nu snöar det för fullt. Känns väldigt mysigt. Men vi får väl se hur länge snön stannar. Jag ger det MAX 2-3 dagar, sen är allt borta igen. Jag lovar. Och solen kommer skina och det kommer vara 10-15 plusgrader på julafton. Och absolut ingen snö. Då är allt som vanligt. Man blir fan deprimerad. För vet ni vad? Nu i skrivande stund slutade det att snöa....*deprimerad* Men det ser ut att kunna börja igen, men ändå. Kan det inte förtsätta, oavbrutet, och komma MASSOR med snö. Nu ligger det ju inte ens en centimeter..

Och så är jag lite putt faktiskt. J lovade igår att vi skulle kliva upp samtidigt idag, för det är både mysigare och skönare. Men nu har jag väckt han 4 gånger och allt han säger är att han är "påväg". Jotack tjenare! Nu ligger han och snarkar så att jag till och med hör han genom den stängda sovrumsdörren. Väldigt mysig morgon.

Tindra vaknade klockan 4 imorse. Men då vägrade jag kliva upp så jag gick upp och stoppade nappen i munnen på henne och då somnade hon om efter ett tag. Sen vaknade hon inte fören kvart i 9. Så jag fick ju sovmorgon ändå och det är ju skönt. Eller ja, det kan ju hända att hon vaknade tidigare men jag har inte hört henne, och hon klagade ju inte så det är ju lugnt. Nu ligger hon och leker på golvet. Hon snurrar och snurrar (dock inte från rygg till mage och tvärt om) så snart ligger hon väl utanför täcket, hehe. Och så flyttar hon runt babygymmet så man får gå och flytta på det hela tiden, haha. Hon är så söt. Sen säger hon "bbaaaabababaaabaa" eller "papapapapa" hela tiden också, tss.

Nä nu ska jag sitta och snegla på top model 8, fastän jag vet vem som vinner så är det ändå roligt, hehe.
Ha en trevlig dag.

P.S GRATTIS ALLA MALINAR PÅ NAMNSDAGEN!! :D D.S

Köra brum brum!

Ja snart ska vi åka iväg och hämta Jesper uppe i hällevadsholm. Han var uppe vid gränsen för en stund sedan och då var inte hans papper klara så vi får väl se. Sen får vi nog brumma iväg till affären, för jag gissar att gubben måste ha lite mat i magen. Och jag är sugen på choklad. Eller nått, ja vi får se.

Blev ingen föräldragrupp idag, bvc-tanten ringde mig och sa att hon som skulle komma och prata om barns motoriska utveckling var sjuk så det skulle förmodligen inte bli nu fören efter storhelgerna. Det var lite trist, men men. Jag kan ju inte styra över henne heller, hehe. Så istället gick vi hem till Krewer och hon bjöd på korvstroganoff och ris. MUMMA!! Eller jaa, hon bjöd på maten fast jag tillagade korvstroganoffen, hehe. Men gott var det i alla fall.

Nu har man precis kommit hem efter att ha hämtat Jesper där han lämnar lastbilen. Och så stannade vi till på affären. Jag köpte ju fel våtservetter till Tindra så nu har hon fått lite röda utslag. Det var nämligen lite parfym i dom jag köpte så vi fick köpa nya. Smällar man får ta. Jag var väl lite vimsig när jag handlade sist, hehe.

Ikväll blir det ONE THREE HILL!! YEAH! :D

Kyla.

Ja det är lite småkallt idag faktiskt. Frost och det ser verkligen ut som att luften står stilla. Ser lite läskigt ut, haha. Men det är ganska fint väder ändå. Och det påminde mig, jag har Tindras overaller i tvättmaskinen. Men hon får ha på sig sin nya overall då. Den är nog fortfarande lite stor men det får gå ändå. För vi ska ju på föräldragruppen sen. Funderar på att gå dit men jag vet inte. Jag ska ju hämta Jesper i hällevadsholm sen med, men det kanske inte blir fören ikväll, som vanligt. Men vi får väl se hur jag gör. Det är ju som sagt rätt fint väder.

Får väl se om det kanske blir lite one three hill ikväll med. Det är ju sååå spännande. Undra när 6e boxen kommer ut. VILL HA DEN NU!!! Hehe. Men den går ju fortfarande på tv. Så det är väl ingen risk att den kommer NU. Inte till sverige i alla fall.

Igår hade vi en myskväll jag och Jesper. Vi kollade film och lite sånt bara. Tog det lugnt. Vi såg filmen Pakten. Den var rätt bra faktiskt. Liiite väl overklig kanske men i det stora hela ganska bra. Betyg från mig är 3 av 5. Nu har vi bara 2 filmer kvar (av 6) att se. Det är 1408 och närkontakt kvar. Men dom får vi nog ta på torsdag och fredag. För ikväll är jag ruskigt sugen på OTH och imorrn är det efterlyst och insider som Jesper vill titta på. Eller jaa, jag med faktiskt.

Nä nu orkar jag inte skriva mer. Ha det så bra!

Shoppat!!

Ja Jesper överaskade mig med att hämta oss och sen stack vi till göksäter! Skoj! Så nu har Tindra fått sig en ny overall. Sen köpte vi lite mer grejer som ni kan se på bild på http://MrsAnderss0n.bilddagboken.se plus lite till grejer köpte vi. En tvättpåse för bh:ar, decilitermått+andra mått, lampor och lite sånt smått och gott. Det var roligt i alla fall. Jag har ju aldrig varit där tidigare. Men jag kollade aldrig på det jag ville dit för. Till exempel julgardiner, haha! Men det får väl gå ändå. Haha! Men vi kommer nog ta en ny tripp dit inom det snaraste. För vi ska köpa en till lyckta att hänga ute och lite annat småpill. Det är ju så roligt att pynta, hehe.

Vi skulle ju ha ätit tacos idag, men vi blev lite lata så vi beställde hem en pizza. Jesper fick en pizza med svamp på (fastän han beställt utan) så pizzagubbarna fick komma med en ny, tss. Så nu har vi en pizza över. Någon som är sugen?

Imorrn är det dags för föräldragruppen igen. Vi ska få information om barns motoriska utveckling. Så det kommer nog bli väldigt intressant faktiskt. Sen vet jag inte om det kommer bli nått mer. Jag missade ju barn-hlr kursen sist den gick bara för att jag var sjuk men det skulle ju tydligen vara en sån kurs till våren igen, så jag får väl gå då istället. Men med min tur så lär jag väl vara sjuk då med.

Och PAPPA om du läser detta, prova klicka på adressen jag skriver här inom parantes och se om du kommer in på min bilddagbok den vägen. Annars får du väl se om Urban kan hjälpa dig och kolla om det är nått fel i din webläsare (internet alltså)  (http://MrsAnderss0n.bilddagboken.se)

Fan det är en sak som har slagit mig. Det är nu bara 2 veckor kvar till julafton. BLÄÄÄ!! Jag vill inte ha jul iår. Kan vi inte hoppa över den iår? Hade varit skönt att slippa faktiskt. Vi kan ta julen nästa år istället. Har ingen lust alls. Bara byta pengar mellan varandra. Jaja, det blir nog bra.

Kanske skulle försöka få Jesper till att skruva upp våra hyllor imorrn. Så kan vi få hängt upp våran bröllopspresent med. Kommer nog bli snyggt om jag får till det så som jag vill ha det. Vi får väl kolla lite medan vi håller i hyllorna. Blir nog väldigt nice i alla fall. Kanske jag kan få bort lite prydnader från tv-bänken och ställa på hyllorna istället. Jaja vi lämnar det åt ödet.

Nu tror jag att jag ska kika runt lite till faktiskt. Natti natt.

TRÖTT!!

Ja fy vad trött jag är. Somnade inte fören typ 2 och Tindra vaknade 7. Men efter att hon ätit och sådär lade jag henne i resesängen igen och hon somnade om efter ett tag. Och det gjorde jag med. Men jag är ändå trött. Men det blir väl så av avbruten sömn. Jag är ju inte direkt van med det kan man väl säga. Jag är ruskigt bortskämd. Men det är skönt. Så idag blir det verkligen en hemmadag. *gäsp*

Men jag har bättre i ryggen idag i alla fall. Och det känns bra faktiskt. Så jag kommer nog sova såhär ett tag till, tills vi får fixat bäddmadrassen. Känns väldigt tråkigt men det är så det får bli. Just det, jag skulle ju ringa till kemtvätten idag. Får nog ta och göra det. Får hoppas att det inte är aaallt för dyrt bara.

Nä jag får nog återkomma senare under dagen, för jag är trööött.

Vad sysslar hon med?

Jaa Tindra råkade vakna för en stund sen. Och nu vill hon INTE sova. Men jag har ställt upp resesängen ute i vardagsrummet så hon får sova i den inatt. Och jag sover ute på soffan. Eftersom våran bäddmadrass numera är förstörd så vet jag inte var jag ska sova. Jag har ju sovit i sängen ett par nätter, men idag har jag varit så stel och haft så ont i ryggen så jag pallar inte. Vet inte vad jag ska göra. Så ringa kemtvätten imorrn och kolla vad dom skulle tänkas ta för att tvätta den. Är det inte aaaalldeeeles för dyrt kanske det är värt det. Annars får vi köpa en ny *suck*

Har sett på one three hill hela kvällen ikväll. Det är ju sååå spännande!! Och Lucas Scott är ju sååååå snygg alltså! *DREGGEL* Haha! Jaa jag skulle lätt kunna bränna av en box på en dag alltså.

Imorrn blir det i alla fall en hemmadag för mig och fisen. Kanske går ut på promenad men inget mer. Sen på kvällen ska jag och Jesper ha en liten myskväll och titta på film och lite sånt. Kan nog vara bra att få bara mysa och ta det lugnt nån gång ibland. Har ju hyrt 6 filmer som vi ska se, vi har en vecka på oss. Men vi har sett 3 tror jag, så imorrn blir det nog en film eller 2. Mys mys.

Nä nu ska jag slänga mig på soffan. Natti natt

Jahaja.

Ja då har främmandet åkt hem. Jespers pappa med "flickvän" (vet inte vad jag ska skriva) var här och hälsade på en sväng. Så vi har fikat och tjötat lite. Vi fick en bröllopspresent med, hehe. En sån väggljusstake som jag länge sagt att vi ska köpa. Men nu fick vi en så det är bra! Så det kommer nog bli fint på våran vägg i vardagsrummet nu. Jag ser framför mig hur jag vill att det ska se ut. Hoppas det blir lika bra som jag tänker mig. Men det blir nog bra.

Nu är jag hungrig med. Försöker få Jesper till att åka och handla, hehe. Men vi får väl se om han orkar, haha. Han har i alla fall varit duktig idag. Han har dammsugit och plockat bort lite här hemma. Om det var för att vi skulle få främmande eller om det var för att jag har ont i ryggen låter jag vara osagt, haha. Men det var snällt i alla fall.

Jag funderar på att ta en tripp till göksäter i veckan. Ska se om jag hittar några snygga gardiner och småpynt tror jag. Och jag är ju på jakt efter utomhuslycktor i 3 olika storlekar som inte kostar skjortan. Och några fina tomtar och sånt. Så ja lite småpynt. Får väl se om man tar sig en tripp dit. Får bearbeta gubben lite, haha. För nu har vi inte många julklappar kvar att köpa. Känns skönt.

Nä nu ska jag kika vidare. Puss

Ingen shopping..

Nä vi åkte allt ut till torp men jag hittade typ ingenting. Hade ingen shoppinglust idag alltså. Men jag köpte i alla fall en ny plånbok till mig och ett par tjocka strumpbyxor. Och så lite apoteksgrejor. Mer blev det inte. Men vi vet ju vad vi ska köpa till alla utom Felix. Men jag vet inte ens vad han önskar sig så det är extra svårt. Men vi får se, vi får nog åka ut till veckan och kolla.

Ikväll blir det att gå ut och äta i alla fall. Så det ska bli gott. Hade funderingar på att gå på bio också. Men det blir det inte. Den filmen vi ville se gick bara klockan 16 idag. Så det blev inget med det. Men men, det blir nog mysigt ändå.

Nä nu ska jag ta och göra mig iordning.

Känner inte för det!

Nä jag känner inte för nått just nu. Men vi ska i alla fall ut till torp jag, lillan och Krewer. Ska se om jag hittar lite mer julklappar och så måste jag ha mig en ny plånbok. Jag kan inte stänga igen min. Den sitter ju ihop med kardborreband och den åker upp hela tiden. Skitsak. Måste städa här hemma också eftersom vi får främmande imorrn. Men jag känner inte för att städa heller. Nää..negativa dagen idag känner jag.

Jesper vill att vi ska ut och äta idag. Men vi får se hur det blir. Mår inte toppen idag..

Nu ska inte jag skriva nått mer........

Fixat!

Ja nu har vi varit ute på babyproffsen. Stolen passar inte i vårat framsäte så nu sitter den bak. Och där sitter den stenhårt kan jag lova! Så då var det bra med det. Dock lite trist eftersom det knappt får plats en människa i framsätet nu eftersom stolen sitter bakom. Man får sitta jäääätterak i ryggen och knäna tar nästan emot för mig, och jag är ändå rätt kort. Men men det är smällar man får ta när man har en kass bil.

Har köpt nästan alla julklappar nu med. Bara till dom minsta kvar. Men jag vet vad jag ska köpa till mina småsyskon i alla fall. Jespers småsyskon vet jag inte riktigt än. Men det blir nog bra. Tror jag vet vad vi ska köpa till Jespers lillasyster i alla fall så jag ska åka och köpa det imorrn. Sen får vi väl se om vi hittar nått till lilla Felix med. Och till Tindra såklart.

Men det blir nog lite segt imorrn. För jag har nog ingen bil om inte jag skjutsar runt Jesper och handla massa fika och sen till det mötet han ska på. Men vi får se, kanske gör det. Men jag vet inte vilken tid han ska upp han har inte ens ställt nått larm. Jag blev faktiskt lite sur på han nu ikväll. Han lovade mig i måndags att han skulle ta Tindra imorrnbitti. Men efter lite omständigheter (en katt som pissat i våran säng!) så har han sovit på soffan igår och nu stensover han på soffan igen! Och jag tyckte ju att då är det bättre om han sover i sovrummet och tar henne på morgonen. Då vill han att jag ska kliva upp, väcka han på soffan och ge Tindra till honom. Men vad är det för vits med det då? Då får jag ju inte sova ändå! Nä så jag ska kliva upp och föra sånt oväsen imorrn. GRR!!

Nä nu ska jag försöka få mig lite sömn med. Måste städa lite imorrn med. Hur fan ska man hinna allt? Haha.
Sov gott!

Telefonförsäljare!

Ja nu har Tindra sovit i över en timme. Hon börde vakna snart tycker jag. För vi ska ut till torp och köpa lite julklappar. Ska bli såååå skönt att få det gjort alltså. Tindra kommer nog också få nån liten julklapp som hon kan få sitta och öppna, haha. Får väl se vad hon tycker om prassligt julpapper, det är nog roligare det är innehållet, hehe.

Sen måste jag bara skriva hur mycket jag hatar telefonförsäljare! Vi är med i NIX men inte fan hjälper det!! Och sen fattar dom fan inte vad NEJ betyder. Hur jävla svårt ska det vara att fatta? Jag säger NEJ, jag vill prata med min gubbe innan jag ställer upp mig på nånting som kostar pengar med tanke på att vi har delad ekonomi. Men dom fattar ju verkligen inte vad nej betyder! Så då skulle han skicka hem nå papper som vi kunde läsa igenom och ville vi inte ha det så skulle vi ringa till dom och tacka nej men om vi "glömmer" att ringa så kostar det pengar och vi automatiskt får den tjänsten. Men NEJ sa jag. Papper kan du skicka hem men OM vi mot förmodan skulle vilja ha detta så ringer vi och säger att vi vill ha det! Men det kunde dom inte göra. För det skulle bli dubbel marknadsföring och bla bla bla bla bla...Jag vet inte hur många gånger jag sa NEJ! Och han bara fortsatte, "men detta låter väl som en vettig tjänst bla bla bla". Ja visst fan låter det vettigt när dom sitter och marknadsför deras jävla produkt, men det betyder inte att jag vill ha den! Jag blev så less på killen som inte vet vad nej betyder att jag lade på luren i örat på han medan han fortsatte babbla. GRRRR!!!!

Förlåt för min frustration men jag blir så jäääävla arg!

Nu sitter jag fortfarande och väntar på att Tindra ska vakna. Vi har sett på våra bästa år. Det börjar faktiskt gå lite över styr. Det är inte lika bra längre. Fasst det programmet brukar ju gå i perioder. En seg period (som just nu) och ibland blir det bättre och spännande igen. Lite störigt faktiskt. Kanske borde pensionera programmet snart..?

Nu börjar jag bli fundersam. Jesper ville ju med till babyproffsen men nu har han inte ringt mig på hela dagen. Jag kan ju tillägga att han brukar ringa typ en gång i timmen annars. Men jag ska nog väcka damen i sovrummet och sen åka ut till torp. Eller så får vi helt enkelt åka till babyproffsen själv. Jaja vi får väl se.

Nu ska jag göra mig iordning.

Snö..

Ja idag snöar det riktig blötsnö. Det har allt lagt sig lite, men hur kul är det? Tror till och med att det är plusgrader. Jaja får väl bara hoppas att det blir kallare så att snön får stanna kvar. Det är ju så mysigt med snö. Tänk om vi kunde få en vit jul iår. Då hade jag blivit glad. Men det är ju bara förhoppningar. Förra året på jul var det strålande sol, typ 15 plusgrader och jaa, vad tror ni? INGEN SNÖ såklart! Vi såg till och med en tomte som åkte motorcykel. Hur seriöst känns det då? Pyttsan! Såhär såg det ut på våran baksida.. 

     

Och det snöar ju fortfarande ganska rejält. Får hoppas att det håller i sig.

Idag ska vi åka ut till babyproffsen och kolla om dom kan hjälpa mig få fast barnstolen. Vi har försökt och försökt men vi lyckas inte. Och får inte dom heller fast den så får vi väl byta bilstol då. Tråkigt men sant. För både jag, Jesper och Tindra gillade den stolen, men sånt är livet. Vi får se om dom kan hjälpa oss. Sen ska vi handla lite julklappar med. Får väl se hur mycket julklappar som blir köpta men jag vill få det gjort nu!

Nu ska jag i alla fall göra iordning lite..ha en bra dag!

Mingelkväll

Ja då har vi varit på migelkväll ikväll också. Det var väl sådär, men det var ändå skönt att få titta på många av produkterna. Lukta och känna, haha. Sen fick vi ju varsin gåvopåse jag och Malin (konstigt det låter att säga så). Det var en STOR tub av den handkrämen jag brukar köpa. Den är skitbra så det var en bra present, hehe. Men jag tyckte dom kunde haft lite mer visning kanske "hyrt" in någon som kunde ge lite sminktips eller så, det hade nog varit väldigt uppskattat tror jag. Men Camilla (chefen) sa att hon hade lite större planer på G till våren, det lät väldigt intressant måste jag säga. Så då får jag dra med mig Krewer igen. Men i det stora hela var det ändå rätt trevligt.

När jag kom hem hade Jesper plockat undan i vardagsrummet, satt på en diskmaskin, hängt tvätt, vikt tvätt och till och med startat en ny tvättmaskin! Jag kan inte ens förklara hur glad jag blev alltså! Blir så stolt över han. Så jag tror att han ska få en liten överaskning imorrn faktiskt. Det har han förtjänat faktiskt. Så jag vill visa min uppskattning, hihi.

Imorrn ska jag även ut och handla lite julklappar. Sen ska jag åka ut till babyproffsen med. Vi får inte fast bilstolen vi köpt riktigt. Så jag ska höra med dom hur vi ska göra. Vi har försökt allt. Så jag funderar om vi kanske inte kan ha den stolen i våran bil. Vi kanske får köpa en annan. Men vad gör man? Vi kan ju inte ha en stol som sitter löst heller. Då gör den ju ingen nytta. Men vi får se vad dom säger.

Nä nu ska jag gå och vara lite social med dom som sitter och tjötar att jag ska åka och handla mc donaldsmat :O

Mycket att göra idag.

Ja idag ska vi göra ganska mycket. Vi ska gå bort med skräp till sorteringen. Sen ska vi till öppna förskolan på dalaberg och lyssna på trafiksäkerhet från NTF. Och så ska vi panta lite flaskor som vi har här hemma. Sen ikväll ska jag och Krewer till Vänersborg på en storvisning från oriflame på quality hotell. Det ska bli riktigt roligt faktiskt. Ska bli intressant att titta på (det mesta) sortimentet med egna ögon. Så kanske man kan få lättare att sälja och förklara vad sakerna gör och sådär. Kanske man kan få nått litet sminktips med, hehe. Sen skulle vi väl få mer information om wellness-produkterna med. Kan bli bra, för de produkterna vet jag nästan ingenting om. Får väl uppdatera ikväll hur kvällen har varit. Om jag orkar. Annars tar jag det imorrn.

Tindra var riktigt kinkig igårkväll. Det var säkert på grund av sprutan. Jag fick inte sitta ner utan var tvungen att vanka runt med henne (en timme innan hon skulle sova började hon) och vyssja och vagga. Sen vid 19-tiden lade jag henne i sängen med nappen i munnen och sängmobilen på, då slockna hon direkt. Så det var skönt. Sen (när Jesper lagt sig) släppte vi in Casper som var ute. Då sprang han in i sovrummet och busade som fan så både Tindra och Jesper vakna *morr*. Så han åkte ut igen! Men dom somnade om båda två, tur är väl det! När vi ändå pratar om katter kan jag ju nämna att vi inte sett till Turbo sen igårkväll. Men han kommer väl tillbaka snart, får väl hoppas det i alla fall.

Funderar på att färga mitt hår igen. För nu börjar dom grå hårstråna komma fram. Fy fan att man ska bli gråhårig redan när man är 22! Visserligen har jag haft några få grå hårstrån sen jag var typ 18-19. Men då störde jag mig inte på dom. Nu är dom fler och jag stör mig nått fruktansvärt. Och förut var jag tvungen att verkligen titta NÄRA för att se dom, men nu ser jag dom till och med utan att koncentrera mig. AAAH! Och missförstå mig inte. Jag är inte rädd för att bli gammal. Jag bara stör mig på det gråa. Blä! Sen skulle jag ju vilja klippa mig med. Inte kort, men klippa det lite jämnlångt. Så att det kan växa jämnare. Men får se. Jag har iaf inte råd att gå till nån frisör som det ser ut nu. Kanske man skulle önska sig i julklapp? Kanske jag skulle kunna klippa mig innan nyår? Vi får väl se hur det blir.

Nä nu ska jag sluta tjöta så.
Ni får ha en trevlig dag.

GE MIG KLÄDER!!!

Ja vi var ju som sagt på bvc idag bara för att Tindra skulle få 5-månaderssprutan. Hon rörde inte en min!! Hon grät eller skrek inte för en sekund. Hon skrattade till och med efteråt! Har vi en hårding till dotter eller? Haha. Hon är ju bättre på att få sprutor än vad en annan är hehe. Jag blev fan chockad. Trodde i alla fall att hon skulle grina någon sekund som hon gjorde förra gången. Men icket! Man blir ju stolt så man nästan börjar gråta, hihi.

Sen var vi och gick på stan en sväng. Gick förbi en butik som heter Tommy O Annika. Och gissa vad?! Dom säljer ju villervallakläder!! Varför är det ingen som har sagt det till mig? Nu vet jag ju vart jag kommer köpa kläder till Tindra i alla fall, hihi. Hittade 3 par (likadana fasst i olika färger) sparkbyxor med dragkedja och stjärnor på knäna som jag blev helt förälskad i. Och så kunde man matcha dom byxorna med en randig body under. Skitfräcka verkligen! Man kanske skulle önska sig kläder därifrån i julklapp, hihi. Sen fanns det andra fräcka saker som inte var från villervalla också. Hittade en sparkdress med fot i skrikrosa (fanns även i skrikgrönt) med fötter på, ascool! Fan jag kommer nog shoppa som fan där inne när jag får pengar. IIIH! Jag är kär! Jaa, jag är nog helt besatt faktiskt..

Fick ett julkort av mamma och Benny idag också. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. För jag fattar inte varför hon ens anstränger sig..*muttra* Och min gammelmormor tjatar om att hon vill ta det där förbannades kortet med. Och jag vet inte vad jag ska säga. För jag vill verkligen INTE ta ett 5 generationerskort! Speciellt inte eftersom mamma ska vara med. Hon har inte gjort sig förtjänt att ens träffa varken mig eller Tindra. Inte på nått sätt. Nä hon kan gott hålla sig till sin flaska som hon är så jävla kär i. Jag skulle nog till och med kunna betala för att slippa. Får nog prata med mormor. För jag börjar tveka att åka upp till norrland över huvud taget bara för att jag vet att gammelmormor kommer tjata om det..*suck* Vet inte vad jag ska göra..

Nä nu ska jag göra nått annat..försöka att inte tänka så mycket..jag blir bara arg..

Jahaja!

Detta var en intressant morgon. Tindra vaknar runt 6 och ligger och tjötar som vanligt. Men det tog inte länge sen blev hon knäppt tyst! Hon somnar om! Och vaknar inte fören 9. JÄÄKLIGT skönt måste jag säga. Hon somnade tidigt igår med. 18.40 somnade hon. Snacka om att ungen kan sova! Haha. Om en timme ungefär ska vi vara på bvc. Jag tror nog att Tindra får sin spruta idag. För hon är knappt nått snuvig längre och hon hostar inte heller. Så det känns skönt att få det gjort. Sen ska vi ut till Torp. Jesper ska prata med telenor och se om inte dom har nått bra "erbjudande" som går att ringa billigare med från och till norge. Alltså så att han kan ha sin telefon igång utan att behöva betala flera tusen om folk ringer till han. Så det ska vi kika på.

Jesper är ju ledig idag med. Känns ganska skönt faktiskt. Så han ska faktiskt följa och hålla handen på bvc, hihi. Sen ska vi väl åka upp och hämta lastbilen ikväll med. För nu vill jag ha bilen hemma. För nu när hon har sin nya stol är det inte lika enkelt att flytta den mellan bilarna. Jag vet inte hur vi ska lösa det om Jesper måste åka och hämta lastbilen varje gång. Han lovade ju att Jesper skulle få en pendlarbil. Men det går lite segt. Han har snart jobbat där i 1 år och inget har hänt än.

Nä nu ska jag gå och sminka mig sen väcka lillan sen iväg.
Ha en trevlig dag!

Shoppat!

Jaa, det råkade visst bli så. Vi svängde in på bsbyproffsen för att kolla om dom hade den stolen vi kikat på. Och det hade dom. Så vi klämde och kände på den och bestämde oss för att vi skulle ha den sen när vi får julklappspengar som vi önskat oss. Men då fick vi veta att dom hade kampanj på den stolen nu så då slog vi till. Det blev alltså en Acta graco cosmic confort. Är supernöjd och lillan verkar vara lika nöjd hon. Hon gillade att kunna sitta och titta ut genom fönstret i alla fall. Och så blev hon flyttad till framsätet. Vi kopplade ur airbagen. Känns skönare att ha henne fram faktiskt. Och när man kör själv så ska det ju vara säkrare att ha dom fram eftersom man inte blir lika lättpåverkad om hon skulle börja skrika som när hon sitter bak.  I alla fall, här han ni en bild på den:



Sen fick jag mitt körkort klippt idag. För jag hämtade ju ut mitt nya. Så nu heter jag verkligen Malin Andersson. Nu känns det ännu märkligare. Det står ju fel på körkortet?! Haha! Ja man vänjer sig väl nån gång. Och så var jag ock hämtade ut detdär Liberopaketet som man skulle få när barnet skulle vara runt 6 månader. I det paketet var det en boll, ett par sockar, ett litet paket blöjor, baby olja (baby bed time bath), bindor från libresse, våtservetter och ett paket engångshaklappar. Plus några rabattkuponger på lindex. Ganska fint paket ändå.

Så idag har man varit ute och rantat ganska mycket. Men det var ju bara roliga saker man gjorde/fick, hehe. Får väl se om det blir nått one three hill ikväll. Hoppas på det i alla fall. Wiiie!

Imorrn är Jesper ledig med. Får väl se vad vi hittar på.
Nä nu ska jag dra mig. Ha en trevlig kväll!

Vuxen?

Din ålder borde vara 39.6 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse (WTF??) www.vuxenpoang.com

Hahaha!


Nakenfis

Ja Tindra ligger här på golvet på ett täcke och nakenfisar sig lite. Hon älskar att ligga naken så hon får göra det ett tag per dag. Men hon har ju alltid en tendens att kissa när hon ligger naken så jag har alltid såntdär frotté skydd under. Annars får man ju tvätta och skura hur mycket som hellst, haha.

Nåväl, vad ska man hitta på idag då? Det är ju skiiiittråkigt väder. Pissregnar. Det skulle komma snö idag men det är ju knappast troligt. I norge var det snö. Men det är där det, jag är ju här! Jesper hade tydligen väldigt roligt. Han kunde knappt backa till en port för han bara spann, haha! Jaja får väl hoppas att hon inte blir allt för sen hem eftersom jag måste hämta han i hällevadsholm. Undra vad vi ska äta till middag idag. Något förslag?

Nu har min förkylning kommit tillbaka, IGEN! Jag hostar och är tät i näsan. Vafan! Nu har jag alltså varit sjuk 3 ggr på 5 månader. Jävligt roligt menar jag! NÄÄ!! Och den här gången har jag inte ens förtjänat att bli sjuk. Jag klär alltid på mig när jag ska ut och jag har till och med börjat använda mössa om det är kallt ute. Kanske därför man bli sjuk. Ingen aning. Less blir jag i alla fall.

Nä nu ska jag ta och klä på min lilla dotter en blöja och lite kläder.
Ha en riktigt trevlig dag.

Vitaminbrist alltså?

Jaa kanske. Men det är ju det som är kruxet. Jag hatar ju sprutor och stickor i fingret och allt sånt. Blää! Det var en pärs när jag visste vad som väntade på mvc när jag var gravid. Jag har ju fortfarande lite (läs en helt oöppnad flaska) järnmedicin kvar, kanske skulle prova? Men jag är ju bara trött på dagarna. Kvällarna kan jag vara hur pigg som hellst.  Jaa, men som sagt. Jag kanske skulle prova järnmedicinen. Skulle ändå behöva få i mig lite extra vitaminer kan jag tänka mig.

Nu har jag kännt mig lite wierd i några dagar. Vet inte riktigt vad det är. Känner mig yr och är lite skakig i kroppen. Känns nästan som att jag har feber, men jag är inte varm. Känner mig allmänt uppblåst med. Och NEJ! Jag är inte gravid. Min mens tog slut igår och jag har redan testat mig så det vet jag att jag INTE är! Har inte haft någon vidare matlust heller. Igår fick jag i mig några ynka tuggor av maten och i förrgår samma sak. Nu när jag tänker efter så köpte vi pizza i lördags (tror jag det var) och jag blev mätt på mindre än en tredjedel. Hmm..det är nog till och med längre än bara några dagar. Det är nog till och med iaf en vecka jag kännt mig såhär. Hmm.. ska testa att ta febern en gång. Får väl se om det är det.

Tindra börjar bli bättre från förkylningen. Hon hostar inte lika mycket och har inte behövt "suga ur" hennes näsa nått idag. Känns bra. Så det blir nog spruta på onsdag ändå.

Kanske håller på att få feber ändå. Jag brukar ligga mellan 36,2 och 36,5 och nu hade jag 37. Äsch det är säkert bara inbillning. Jag var ju nyss sjuk! Säkert ingen fara med mig.

Nä om man skulle avsluta dagen med en lista. Sen gå och lägga sig? Jopp, så får det bli. Kan ju även tillägga att jag har gått ner 1 kg i vikt. Kan det bero på matlusten? Måste vara så med tanke på att jag inte har någon vidare motivation till motionering..

Natti natt på er!

DAGENS VILL HA: Säger jag icket
DAGENS KLÄDSEL: Baggyjeans och en top.
DAGENS SMINK: Ingenting
DAGENS FRISYR: Uppsatt i hästsvans
DAGENS LÅT: Fronda - Nu kommer det tomtar
DAGENS PLANER: Var att duscha..planen verkställd!
DAGENS SAKNAD: Julstämning..
DAGENS BÄSTA: Att jag fick i mig både lunsch och middag!
DAGENS SÄMSTA: Min negativitet.
DAGENS ROLIGASTE: Har sett one three hill hela kvällen.
DAGENS DUMMASTE: Baileys som fortfaranded fräser åt mig ibland
DAGENS MISSLYCKANDE: ..
DAGENS DROG: Coca cola
DAGENS KÖP: Ingenting
DAGENS GODIS: Cheez balls.
DAGENS HUMÖR: Relativt bra tror jag..
DAGENS LUNCH:Till Tindra, Grönsaker och kalvkött Jag, fiskpinnar och mos. (Jaa jag åt faktiskt lunch idag!)

Trött.

Jesper fick väcka mig imorse. Jag hörde inte att Tindra vaknade. Tänk om det har hänt fler gånger? Stackars Tindra. Och jag är svintrött. Men jag vill inte lägga mig och vila heller. För då kanske jag verkligen inte vaknar när Tindra gör det. Usch. Hemska tanke. Jag måste nog börja ställa väckarklockan, för såhär kan det ju inte vara. Visserligen lider hon inte där i sin säng. Och hon börjar gnälla (inte skrika) om hon får ligga för länge. Men det känns ändå hemskt. Ååh jag håller till och med på att somna här där jag sitter. Får nog gå ut och ställa mig på baksidan och frysa lite, kanske man piggnar till. Och så får jag väl äta lite pepparkakor, hihi.

Vad ska man hitta på idag? Blir det fint väder kanske man tar sig en promenad. Men jag vet inte, Hungrig är jag också så det får nog bli lite frulle. Eller ja, jag kommer nog inte käka fören efter jag duschat innan våra bästa år eller nått, haha. Jag är så duktig. Kanske skulle gå till skogslyckan sen och köpa nått ätbart. Äh jag vet inte. Jag orkar ingenting känns det som.

Nä nu får jag gå och göra ännu mindre..

RSS 2.0