Filurerar och funderar.

Här sitter jag i min ensamhet och funderar och filurar på en massa konstiga saker. Så som varför hund heter hund och inte katt? Eller varför det är mörkt på kvällen istället för på dagen? Varför finns man egentligen? Äh, bara sånt där ingen har svar på ändå. Ingen idé att fundera egentligen.

Sen fattar inte jag vad som är skoj med programmet sing a long. Jag tycker det är skittråkigt att titta på. Men nu är det på och jag orkar inte byta kanal. Kul.. Lag Eriksson vann ju, som vanligt. Jag var ju sugen på att se Sagan om ringen - konungens återkomst idag. Eftersom igår och i förrgår visades ju 1an och tvåan. Men varför visas inte 3an idag då? Det tyckte jag var väldigt dåligt planerat måste jag säga. När visar dom 3an då tro? Någon som vet? Jaja, skit samma! Snart börjar i alla fall MITT program om igen! TOP MODEL BÖRJAR 6 JANUARI!! Får jag fan inte missa alltså. Så det så.

Nä jag orkar inte skriva mer nu. Undra om jag skulle väcka gubben som ligger här bredvid mig och snarkar. Han kanske vill sova i sängen istället? Nåja, får fråga han iaf.

Puss och god natt.

Kommentarer
Postat av: Trollungen!

haha så du är ett fann va top model;P haha!

Kul sammanfattning av ditt år:D

2008-12-29 @ 21:23:31
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: DENISE

Vilken sötnos tindra är :)

2008-12-29 @ 22:51:23
URL: http://ribqa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0