GE MIG KLÄDER!!!

Ja vi var ju som sagt på bvc idag bara för att Tindra skulle få 5-månaderssprutan. Hon rörde inte en min!! Hon grät eller skrek inte för en sekund. Hon skrattade till och med efteråt! Har vi en hårding till dotter eller? Haha. Hon är ju bättre på att få sprutor än vad en annan är hehe. Jag blev fan chockad. Trodde i alla fall att hon skulle grina någon sekund som hon gjorde förra gången. Men icket! Man blir ju stolt så man nästan börjar gråta, hihi.

Sen var vi och gick på stan en sväng. Gick förbi en butik som heter Tommy O Annika. Och gissa vad?! Dom säljer ju villervallakläder!! Varför är det ingen som har sagt det till mig? Nu vet jag ju vart jag kommer köpa kläder till Tindra i alla fall, hihi. Hittade 3 par (likadana fasst i olika färger) sparkbyxor med dragkedja och stjärnor på knäna som jag blev helt förälskad i. Och så kunde man matcha dom byxorna med en randig body under. Skitfräcka verkligen! Man kanske skulle önska sig kläder därifrån i julklapp, hihi. Sen fanns det andra fräcka saker som inte var från villervalla också. Hittade en sparkdress med fot i skrikrosa (fanns även i skrikgrönt) med fötter på, ascool! Fan jag kommer nog shoppa som fan där inne när jag får pengar. IIIH! Jag är kär! Jaa, jag är nog helt besatt faktiskt..

Fick ett julkort av mamma och Benny idag också. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. För jag fattar inte varför hon ens anstränger sig..*muttra* Och min gammelmormor tjatar om att hon vill ta det där förbannades kortet med. Och jag vet inte vad jag ska säga. För jag vill verkligen INTE ta ett 5 generationerskort! Speciellt inte eftersom mamma ska vara med. Hon har inte gjort sig förtjänt att ens träffa varken mig eller Tindra. Inte på nått sätt. Nä hon kan gott hålla sig till sin flaska som hon är så jävla kär i. Jag skulle nog till och med kunna betala för att slippa. Får nog prata med mormor. För jag börjar tveka att åka upp till norrland över huvud taget bara för att jag vet att gammelmormor kommer tjata om det..*suck* Vet inte vad jag ska göra..

Nä nu ska jag göra nått annat..försöka att inte tänka så mycket..jag blir bara arg..

Kommentarer
Postat av: Trollungen!

jadu Malin då vet ajg vart vi ska gå sen då;P hahah!

2008-12-03 @ 16:32:17
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0