Hur ska vi göra?

Ja nu vet jag inte alls vad vi ska göra imorrn. Grannarna är sjuka med feber och förkylning så jag vet inte om jag vågar gå hem till dom imorrn. Jag känner inte för att bli sjuk och jag vill inte heller att Tindra ska bli sjuk, så jag vet inte. Dom kände sig väl lite bättre men gubben i familjen hade väl fortfarande feber. Så hur fasen ska vi göra? Jag undrar om erbjudandet kvarstår att åka hem till kompisarna i Dingle? Jag får nog ta och kolla upp det. Jag skickade ett "offline-medelande" till S men hon kanske inte kollar sin msn idag..men vi får väl se. Får väl skicka ett sms i så fall.

Nu ni mina kära norrlänningar, nu får ni hålla i hatten imorrn! För kolla in detta: http://nyhetskanalen.se/1.788878/2008/12/30/varning_for_extrem_storm Kan bli ett blåsigt nyår för er. Men det skulle ju dock avta under kvällen, men ändå.

Haha jag fjantade mig lite och fick för mig att prova Jespers uniform. Nå vad tycks? Man kanske skulle satsa på att bli militär? Jag som försökte hålla "tjänstemin" (eller vad det var Jesper sa att det hette) och allt, men det misslyckades ganska rejält.

       

Nja, kanske inte ändå *tss*

Nä nu ska jag titta på American pie the naked mile.
Trevlig kväll.

Kommentarer
Postat av: anna

hoppas det löser sig imorrn iaf :)

2008-12-30 @ 21:54:25
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Sophia

Det är bara att kika hit ;) Det finns sovmöjligheter med som ja skrev på msn :)

Vi startar iigång vid ca 17-17:30 men man får komma tidigare om man vill

2008-12-31 @ 08:37:45
URL: http://tyris.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0