Jag blir tokig!

Vad pysslar hon med egentligen? Det har blivit en pärs att ge Tindra "vanlig" mat, och även gröt. Hon bara spottar ut det och pruttar med munnen, sitter och viftar med armarna så hon slår bort skeden. Det flyger mat överallt. Varför har hon blivit sån? Hon har ju alltid gillat maten och det har alltid gått snabbt och lätt att ge henne maten. Vad ska man göra åt saken? Inte ens efterrätten ville hon ha. Känns inte så bra, speciellt nu när hon börjat avvika från kurvan. Och hon kan ju inte leva på ersättning för resten av livet heller. Jaja, jag får nog prova ge henne en flaska när hon vaknar igen, för nu har hon precis somnat. Hon är lite trött efter torpbesöket.

Som sagt så var vi på torp förut. Träffade på svärmor, Felix och 2 till..vet inte riktigt vilka dom var. Men vi gick i alla fall till Olles leksaker. Skulle köpa lite julklappar till Tindra och sådär. Det slutade med att vi stod och velade i garanterat en timma om en vagn. Vi skulle få en vagn i julklapp av Jespers mamma (med familj). Den jag ville ha blev det till slut, men när butiksbiträdet satt ihop vagnen kändes den helt kass! Hjulen vobblade och den kändes ostabil som få. Så då sa jag att vi skulle strunta i hela grejen, men då kollade vi på en Cresent vagn. Och priset var sänkt med 700kr på den!! Så den blev det. En blå/grå/svart sittvagn. Eller ja det är väl mer en sulky men den kändes superskön att köra. Så den fick vi i julklapp. Supersnällt! Och jag ÄLSKAR vagnen! Och Tindra verkade gilla den hon med. Och den har verkligen allt jag vill ha på en sittvagn. Liggläge och sittläge (i olika höjder), svängande framhjul, lätt att fälla ihop, ställbara handtag, lucka i suffletten så att man kan titta ner på snuttan och bäst av allt DEN TAR INGEN PLATS!! Och så väger den inte mycket heller. Super! Sen var den snygg med, hehe. Bilder finns på min bilddagbok. Sen blev det 2 julklappar till Tindra med, från oss. Och en ny nappflaska och en dreggelhaklapp.

Oj vad långt detta blev. Hehe, så det kan gå.
Nu ska jag kika in på forumet lite.
Puss på er.

Kommentarer
Postat av: Sophia

Tyra har också varit sådan, nån fas säkert

2008-12-20 @ 21:56:17
URL: http://tyris.babyblogg.se
Postat av: Jennyli

Jag har fått otaliga råd ang matandet till mina små (de har varit/är matvägrare båda två). Det bästa tisp jag fått är att bara ta det kallt. Hon kommer peta i sig det hon behöver, och är hon hungrig så äter hon. Och hon kommer inte sitta och vifta med armarna när hon är 15 år ;-)



Vet hur jobbigt det är när det strular med maten, men det går över! Man får kämpa på så gott det går. Någon liten leksak att pilla med medans du matar? Så har händerna något att göra s Vi har en hel back med leksaker stående vid matbordet just för det ändamålet.



Om man inte vill blanda in leksaker så kan man prova att lämna matbordet en stund, leka ett tag, och sen prova att mata igen. Hon kanske inte varit tillräckligt hungrig?



Att hon dippat från kurvan är nog ingen fara, det gör alla barn i princip (amningspuckeln du vet, den inträffar även på flaskade barn).

Vill du ändå få i henne mer så kanske du kan byta ut lite tillägg och ge välling istället? (tips: blanda i lite lite välling i tillägget i början, o sen succesivt ha i mer välling allteftersom hon vänjer sig).



haha jag har tusen knep o knåp till, men nu är det mat här i huset s



Sköt om er! kram

2008-12-20 @ 22:17:07
URL: http://ddb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0