Jahaja!

Hehe, ja det var 10 stycken som tog mitt quiz igår och jag är lite förvånad faktiskt. Vissa som borde veta mer om mig fick typ 20 poäng bara, medan andra som inte känner mig utan bara följt min blogg fick 90. Men jag undrar fortfarande vem vilka av dom som gjort den är. Så jag uppmanar fortfarande alla (utom Martina och Sofia) att skriva här vilka ni är, haha. Kom igen nu! Ni är väl inga fegisar eller? Här kommer länken igen så kanske fler kan göra testet! http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0812181034562828&a=1

Min lilla tjej drömde nog en mardröm igår. Hon vaknade ca. 1 timme efter att hon somnat och grät. Tog upp henne och tröstade henne sen lade jag ner henne igen. Men då skrek hon igen. Så hon fick sitta uppe med oss i typ 10 minuter, sen var hon lugn och jag kunde lägga ner henne utan problem och hon somnade direkt. Stackars lilla. Och imorse vakna hon halv 7 men hon ville bara ha nappen. Sen somna hon om till halv 10. Men jag får nog börja ställa klockan och väcka henne vid 7. Eftersom hon har börjat avvika från kurvan på bvc så skulle det nog vara bra om hon kunde få sitt första mål mat vid 7. För då blir det automatiskt att hon äter 5 ggr per dag och det är bra. Så från och med imorgon kommer jag väcka henne vid 7. Så får vi se om hennes kurva blir bättre vid nästa besök. Får hoppas det i alla fall.

Idag ska jag iväg och skicka paketet. Jag måste få iväg det nu. Men nu är det ju inte säkert att det hinner komma fram innan julafton. Men huvudsaken är ju att dom får det. Det blir nog bra i slutändan. Och så ska jag köpa de sista julklapparna idag. Men jag vet ju vad jag ska köpa så det går ju fort.

Nä nu ska jag gå och fixa lite grejs.
Hej hej

Kommentarer
Postat av: Sophia

Vi har gjort, fast ja trodde dt hette radhus juhe :P haha

2008-12-19 @ 12:19:44
URL: http://tyris.babyblogg.se
Postat av: TessaHyden (minbebis:)

he he, 100 poäng! Känner dig tydligen väldigt bra :P Och då har jag bara läst din blogg nångån då och då :P Roligt tyckte jag :)

2008-12-19 @ 16:04:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0