Kläder..

Ja jag vette fan vad jag ska ha på mig på julafton. Och ännu mindre på nyårsafton. Åååh jag blir tokig. Jag funderar på att ha min svarta kjol och strumpbyxor, men vad ska jag ha upptill? Skulle vara fint att kanske ha en röd tröja eller nått på mig på julafton. Men jaa, jag vet inte. Jag har ingen röd tröja ens en gång. Ääh, kanske får bli helsvart. Då ser man lite smalare ut i alla fall, så nått positivt är det. Men hade ju varit fint att kanske ha klänning på sig. I alla fall någon av dagarna. Men min garderob är vääääldigt tråkig just nu. Tänk om man kunde ha vunnit lite pengar och köpt sig en helt ny garderob. Vad skoj det hade varit. Och kanske några nya skor (med betoning på NÅGRA). Men det lär ju inte hända i denna värld i alla fall.

Jesper fick en fin julklapp av sin chef idag. En låda med massa olika ostar och en vinflaska. Nu är ju inte vi något störra fan av varesig vin eller ost men man kan ju alltid smaka. Tror det var rött vin, men vi får väl se. Det var en fin julklapp i vilket fall som hellt. Bättre än hans förra chef som gav bort presentkort på fisk. Ja, ni läste rätt, FISK. Haha! Då är detta en mycket roligare julklapp om inte annat. Eller som jag fick av min förre chef. Jag fick superfina kaffemuggar med skedar som hörde till.

Imorrn ska vi åka ut till platsen där Jesper och hans "gäng" ska spela airsoft på söndag. Ska kika lite hur marken ser ut. Dom önskade sig en liten fotosession på söndag efter spelet så jag ska titta och fundera vart det kan vara bäst att fota. Blir nog skoj. Kul att fota nått annat än Tindra för en gångs skull, haha. Visst älskar jag att fota min dotter men det kan bli lite enformigt i längden. Det tycker i alla fall vissa som tittar på min bilddagbok (nej nej jag menar inte er Malin och Malin, haha). Sen får vi väl se om vi åker ner till strandpromenaden en sväng och kollar på fackeltåget. Det var då så jäkla dyrt om man skulle köpa en fackla. Dom gjorde reklam att man kunde köpa en fackla för 10kr. MEN om man ville köpa en fackla var man tvungen att köpa en biljett för 50 spänn med, och jag som bara skulle fota var tvungen att köpa en biljett för 30. Vadåå?? Det är ju för fan rena rånet. Nää så vi får väl se om vi åker och kikar bara. Kanske kan ta kort på avstånd, jag vet inte. Men man verkar inte få gå med i tåget om man inte har biljett. Helt sjukt.
  Ska även till posten imorrn igen, skicka 2 paket till. Fasst dessa paket är betydligt mindre än det jag skickade idag. Så det är bra i alla fall. Paketet jag skickade idag vägde fan 6,6kg, hehe, svindyrt. Men det var värt det. Hoppas mina norrlänningar blir glada över julklapparna iaf.

Fy vad tjötsugen jag var idag då. Men nu får jag nog kika vidare tror jag.
Natti natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0