Lite inredning.

Ja nu har jag fått det gjort. Har varit seg hela dagen p.g.a ryggen. Men på kvällen fick jag upp farten. Har gått och slängt maaassa skräp, plockat undan i köket (och krewer grejade i ett skåp), bytt gardiner i köket och hängt upp gardinen i badrummet. Blev ganska nöjd faktiskt. Men jag ska nog köpa en till gardin till köket och hänga bakom, tror jag. Ääh vi får se. Blev rätt fint faktiskt. Titta själv.

 

Aa, jag blev nöjd i alla fall. Köket kändes lite större med dessa gardiner. Det blev lite ljusare liksom. Och jag har bestämt en sak som jag vill ha i köket. En likadan hylla som vi köpt till vardagsrummet och hänga den på väggen över köksbordet typ. Lite svårt att förklara för er som inte vet hur det ser ut, men i mitt huvud ser det skitbra ut, haha! Och nää, jag och Jesper har inte fått tummen ur att hänga upp tavlorna än. Men jag tror att han och jag ska ha en liten hemmadag på onsdag och fixa det. För nu vill jag VERKLIGEN ha upp dom där jävla hyllorna. Och även väggljusstaken som vi fick av Jespers pappa och Pia i bröllopspresent. Blir nog finemang. Så kan man börja pyssla lite till. Ååh, jag har verkligen börjat gilla att gå hemma och pilla med sånna här saker. Förut HATADE jag detta. För jag har nog aldrig hittat en lägenhet som jag trivs riktigt bra i. Ja det skulle väl varit den i Vargön på Tors väg. Men nää, det kändes inte helt rätt där heller. Men nu..jag har nog inte haft det bättre, hehe. Men det är kul. Tror även min gubbe känner likadant.

Sen funderar jag på att börja med en ny hobby, haha. Jag har ju körkort i symaskin så varför inte utnyttja det? HAHAHA!! Nä men helt seriöst funderar jag på att börja sy! Funderar på att börja lite lätt med gardiner och kanske en duk eller två. Sen kan man ju alltid försöka sig på kläder eller nått annat skoj. Men jag har ju ingen symaskin. Men det är väl inte så svårt att få tag på. Kanske kan låna Malins till jag får råd att köpa mig en egen. Nåväl, vi får väl se vart detta slutar.

Nu har jag tjattrat alldeles för mycket. Och klockan är faktiskt 1 på natten, så jag borde sova för att orka med morgondagen. Men hoppas alla får en god natts sömn! Imorrn är det tvättkalas här hemma!
Natti natt!

Kommentarer
Postat av: Trollungen!

Vad snyggt det vart:D

2008-12-16 @ 11:25:05
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0