One tree hill.

Hur ska jag kunna hålla mig ända till ikväll med att titta på one tree hill? De 2 första avsnitten på säsong 6 var hemska, jag höll på att börja lipa i båda två. Men i den ena var det mer av lycka och den andra av sorg. Men ändå. Jag skulle ha kunnat sitta uppe hela natten!! Men det kan jag ju inte, har ju en dotter att ta hand om på morgonen. Men fy vad bra den serien är alltså. Men jag är faktiskt lite glad att jag inte börjat titta på den fören nu, för hur fasen hade man klarat av att titta på 1 avsnitt i veckan?? Hade jag aldrig klarat, speciellt inte nu när det är så spännande, hehe. Jag vet, jag är en tönt.

Idag ska jag hänga upp dom nya gardinerna i köket och så ska jag städa lite tänkte jag. Det behövs efter helgen. Och så ska jag hänga upp en till gardin. Funderar på att ha den i badrummet, blir lite mysigare då. Och man kan faktiskt se igenom det frostade glaset som fönstret är i badrummet så det kanske hade varit nått. Men vi får väl se hur jag gör. Skulle vara fint att ha den i hallen med, men jag vet inte. Jag har sån beslutsångest, haha.

På onsdag är det dags för 6månaders-kollen på bvc. Spännande. Jesper ska också följa eftersom han är ledig på onsdag. Men 6 månader, jag kan fortfarande inte fatta.

Nåja, för att sätta punkt på detta inlägg så visar jag en bild.
Puss och ha en trevlig dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0