Shoppat!!

Ja Jesper överaskade mig med att hämta oss och sen stack vi till göksäter! Skoj! Så nu har Tindra fått sig en ny overall. Sen köpte vi lite mer grejer som ni kan se på bild på http://MrsAnderss0n.bilddagboken.se plus lite till grejer köpte vi. En tvättpåse för bh:ar, decilitermått+andra mått, lampor och lite sånt smått och gott. Det var roligt i alla fall. Jag har ju aldrig varit där tidigare. Men jag kollade aldrig på det jag ville dit för. Till exempel julgardiner, haha! Men det får väl gå ändå. Haha! Men vi kommer nog ta en ny tripp dit inom det snaraste. För vi ska köpa en till lyckta att hänga ute och lite annat småpill. Det är ju så roligt att pynta, hehe.

Vi skulle ju ha ätit tacos idag, men vi blev lite lata så vi beställde hem en pizza. Jesper fick en pizza med svamp på (fastän han beställt utan) så pizzagubbarna fick komma med en ny, tss. Så nu har vi en pizza över. Någon som är sugen?

Imorrn är det dags för föräldragruppen igen. Vi ska få information om barns motoriska utveckling. Så det kommer nog bli väldigt intressant faktiskt. Sen vet jag inte om det kommer bli nått mer. Jag missade ju barn-hlr kursen sist den gick bara för att jag var sjuk men det skulle ju tydligen vara en sån kurs till våren igen, så jag får väl gå då istället. Men med min tur så lär jag väl vara sjuk då med.

Och PAPPA om du läser detta, prova klicka på adressen jag skriver här inom parantes och se om du kommer in på min bilddagbok den vägen. Annars får du väl se om Urban kan hjälpa dig och kolla om det är nått fel i din webläsare (internet alltså)  (http://MrsAnderss0n.bilddagboken.se)

Fan det är en sak som har slagit mig. Det är nu bara 2 veckor kvar till julafton. BLÄÄÄ!! Jag vill inte ha jul iår. Kan vi inte hoppa över den iår? Hade varit skönt att slippa faktiskt. Vi kan ta julen nästa år istället. Har ingen lust alls. Bara byta pengar mellan varandra. Jaja, det blir nog bra.

Kanske skulle försöka få Jesper till att skruva upp våra hyllor imorrn. Så kan vi få hängt upp våran bröllopspresent med. Kommer nog bli snyggt om jag får till det så som jag vill ha det. Vi får väl kolla lite medan vi håller i hyllorna. Blir nog väldigt nice i alla fall. Kanske jag kan få bort lite prydnader från tv-bänken och ställa på hyllorna istället. Jaja vi lämnar det åt ödet.

Nu tror jag att jag ska kika runt lite till faktiskt. Natti natt.

Kommentarer
Postat av: Trollungen!

Ja era grejer ni köpte va riktigt häftiga:)

hihi!

Kul att han åker med och kollar på lite hem inredning:P

2008-12-08 @ 22:05:08
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0