Telefonförsäljare!

Ja nu har Tindra sovit i över en timme. Hon börde vakna snart tycker jag. För vi ska ut till torp och köpa lite julklappar. Ska bli såååå skönt att få det gjort alltså. Tindra kommer nog också få nån liten julklapp som hon kan få sitta och öppna, haha. Får väl se vad hon tycker om prassligt julpapper, det är nog roligare det är innehållet, hehe.

Sen måste jag bara skriva hur mycket jag hatar telefonförsäljare! Vi är med i NIX men inte fan hjälper det!! Och sen fattar dom fan inte vad NEJ betyder. Hur jävla svårt ska det vara att fatta? Jag säger NEJ, jag vill prata med min gubbe innan jag ställer upp mig på nånting som kostar pengar med tanke på att vi har delad ekonomi. Men dom fattar ju verkligen inte vad nej betyder! Så då skulle han skicka hem nå papper som vi kunde läsa igenom och ville vi inte ha det så skulle vi ringa till dom och tacka nej men om vi "glömmer" att ringa så kostar det pengar och vi automatiskt får den tjänsten. Men NEJ sa jag. Papper kan du skicka hem men OM vi mot förmodan skulle vilja ha detta så ringer vi och säger att vi vill ha det! Men det kunde dom inte göra. För det skulle bli dubbel marknadsföring och bla bla bla bla bla...Jag vet inte hur många gånger jag sa NEJ! Och han bara fortsatte, "men detta låter väl som en vettig tjänst bla bla bla". Ja visst fan låter det vettigt när dom sitter och marknadsför deras jävla produkt, men det betyder inte att jag vill ha den! Jag blev så less på killen som inte vet vad nej betyder att jag lade på luren i örat på han medan han fortsatte babbla. GRRRR!!!!

Förlåt för min frustration men jag blir så jäääävla arg!

Nu sitter jag fortfarande och väntar på att Tindra ska vakna. Vi har sett på våra bästa år. Det börjar faktiskt gå lite över styr. Det är inte lika bra längre. Fasst det programmet brukar ju gå i perioder. En seg period (som just nu) och ibland blir det bättre och spännande igen. Lite störigt faktiskt. Kanske borde pensionera programmet snart..?

Nu börjar jag bli fundersam. Jesper ville ju med till babyproffsen men nu har han inte ringt mig på hela dagen. Jag kan ju tillägga att han brukar ringa typ en gång i timmen annars. Men jag ska nog väcka damen i sovrummet och sen åka ut till torp. Eller så får vi helt enkelt åka till babyproffsen själv. Jaja vi får väl se.

Nu ska jag göra mig iordning.

Kommentarer
Postat av: Sophia

Just därför vi inte har nån hemtelefon.

Men skulle någon ringa så släng på luren direkt istället

2008-12-05 @ 17:39:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0