Vad sysslar hon med?

Jaa Tindra råkade vakna för en stund sen. Och nu vill hon INTE sova. Men jag har ställt upp resesängen ute i vardagsrummet så hon får sova i den inatt. Och jag sover ute på soffan. Eftersom våran bäddmadrass numera är förstörd så vet jag inte var jag ska sova. Jag har ju sovit i sängen ett par nätter, men idag har jag varit så stel och haft så ont i ryggen så jag pallar inte. Vet inte vad jag ska göra. Så ringa kemtvätten imorrn och kolla vad dom skulle tänkas ta för att tvätta den. Är det inte aaaalldeeeles för dyrt kanske det är värt det. Annars får vi köpa en ny *suck*

Har sett på one three hill hela kvällen ikväll. Det är ju sååå spännande!! Och Lucas Scott är ju sååååå snygg alltså! *DREGGEL* Haha! Jaa jag skulle lätt kunna bränna av en box på en dag alltså.

Imorrn blir det i alla fall en hemmadag för mig och fisen. Kanske går ut på promenad men inget mer. Sen på kvällen ska jag och Jesper ha en liten myskväll och titta på film och lite sånt. Kan nog vara bra att få bara mysa och ta det lugnt nån gång ibland. Har ju hyrt 6 filmer som vi ska se, vi har en vecka på oss. Men vi har sett 3 tror jag, så imorrn blir det nog en film eller 2. Mys mys.

Nä nu ska jag slänga mig på soffan. Natti natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0