Vilken rusch!

Jag fattar verkligen inte varför det är en sån hysteri runt mellandagsrean! Kan någon förklara det för mig? Så jäkla mycket billigare är det faktiskt inte även om det ser ut att vara så. Affärerna och alla stoa elektronikbolag annonserar REA!!! Ny mobil för endast 1 krona!! och månadskostnaden blir BARA 300 spänn!? Hallå eller? Vad betalar du då? Jo du betalar typ 50 spänn i månaden för mobilabonnemanget, 250 spänn för telefonen PLUS det du ringer för, varför är det ingen som fattar att det är lika billigt att köpa just den telefonen efter rean? Och kläder..det står rea i hela butiken men det är för 17 bara gammla plagg dom rear ut. Hittar man en skitsnygg klänning så är det fasen inte rea på den, nä för just den är en nyhet. SJÄLVKLART kan man hitta några nya fina plagg för typ halva priset men det är fortfarande "gårdagens" grejer liksom. Och självklart kan man hitta sig ett riktigt fynd men det kan man fan göra jämt, bara man kollar efter rätt saker så att säga. Nä det är fasen inte värt att åka och trängas bland tusentals folk i hopp om att hitta en tröja på rean. Då sitter jag hellre hemma i lugnet faktiskt. Och åker ut någon gång efter nyår när allt har lugnat ner sig och man inte behöver köa i trehundrasjuttioelva timmar. Sorry för min negativitet men jag har bara svårt att förstå detta..

Imorrn ska vi i alla fall till Borås. Vi ska hem till Jespers farfar. Blir nog trevligt. Dom har ju aldrig träffat Tindra dom heller. Vet inte om Alex följer med eller inte. Men vi får väl se. Men vi blir nog inte där allt för länge. Dels så vill jag inte rubba Tindras rutiner mer än vi redan har gjort nu under julhelgen och sen ska ju Jesper tydligen jobba på måndag. Så han vill nog gå och lägga sig tidigt. Det blir nog bra. Får väl se hur det blir.

Skulle vilja ut och fota lite snart. Får väl dra med mig Alex ut på en lite fotosession om hon skulle vilja det.
Men nu ska jag se en repris på rent hus. Fy sjutton vad äckligt hem den killen har alltså.
Ha en trevlig dag i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Trollungen!

jag håller med dig om hysterin runt rean...jag hittar aldrig nått coh de är bara skit kläder. den ända man akn hitta till är Cornelia:S så ajg köpte en body och strumper inget emr..får väll se om de blir kläder i vår istället:/

hoppas ni får trevligt där hemma:)

kram

2008-12-27 @ 17:59:04
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0