WOHOO det funka!!

JIPPIE!! Det funkade att distrahera Tindra med en leksak när hon skulle få sin gröt. Först började jag som vanligt att ge gröt. Men hon spottade och jävlades som vanligt. Så jag gick och hämtade en leksak som jag vet att hon älskar, nämligen fotbollen från libero (den är ju lätt att tvätta av med). Och vet ni vad? Hon lekte och gapade så snällt så hon åt upp ALLT och även en halv burk med efterrätt (tyckte hon var värd det, hehe). Och när hon fick efterrätten så brydde hon sig inte ens om leksaken utan satt bara och gapade. Detta är nya favoriten på efterrätt:

(Jordgubb, hallon, blåbär)

Efter maten så var Tindra kladdig från topp till tå så det fick bli ett bad. Och det älskar hon. Hon ligger på mage i badkaret och plaskar och skrattar. Hihi. Titta själv, ser hon inte nöjd ut? (Kanske mer chockad men ändå, haha). Men det var ju någon som störde henne mitt i leken med den förbaskade kameran :P



Jag är lite småsugen på att baka idag. Men jag vet inte vad jag skulle kunna baka för nått. Bullar? Nää ork. Får nog skita i detta ändå. Kanske skulle ha köpt lite rom idag? Och gjort romröra? Det lät väldigt gott i alla fall. Får nog fråga gubben om jag får slänga bort lite pengar på rom. För det var fan inte billigt kan jag tala om. Men som sagt. Får se hur jag gör. Känner mig lite velig idag..

Men nu ska jag kika vidare.
Puss på er

Kommentarer
Postat av: Jennyli

Va skönt att det fungerade! :-)

kram!

2008-12-21 @ 12:46:14
URL: http://ddb.blogg.se/
Postat av: Trollungen!

haha hon ser riktigt nöjd ut;P hha sötnosen!

va bra att du hittat på en ny teknik malin, alla sätt är bra utom de dålliga;P

hoppas ni mår bra kram

2008-12-21 @ 13:26:44
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0