Då har man bakat!

Japp! Då är man klar med pepparkaksbaket också. Dom blev väl sådär. Väldigt tunna blev dom i alla fall, och väldigt knapriga. Smakade rätt ok också. Så jag får väl vara nöjd. Gjorde en liten present till Krewer med, haha. Fan vilken bra humor man har då. Eller kanske inte. Bilder finns i alla fall på bilddagboken. Och nu har jag ont i ryggen. Jag har ju inte sådär jättemånga bra bänkar. Och den bänken jag har som man kan baka på, där har jag gjort ett tomteland som inte går att flytta, haha. Jag är smart. Så jag bakade på köksbordet. Det funkade väl, men jag fick ju stå med så böjd rygg så nu gör det ont. Men men, så kan det gå.

Nu sitter jag och lyssnar på några av Britney Spears nya låtar. Många av dom är faktiskt rätt bra. Hon är bra. Synd att det gått lite åt helvete kan man väl säga. För henne alltså. Tycker nästan synd om henne ibland. Men hennes föräldrar verkar ju vara helt bakom flötet om jag ska vara ärlig. Dom tvingade ju nästan både Brittan och hennes syrra till att bli kända. Gå på auditions och sånt. Inte för att jag skulle klaga om jag hade samma pengar som Brittan idag, men sen skulle jag nog inte vilja vara så känd och ha papparazzifotografer i fejan varje dag och varje minut.

Undra om det är nått bra på tv ikväll. Det är ju wallander blodsband. Men jag tror jag har sett den faktiskt. Får väl se vad det blir av det.
Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0