Biblioteket

Ja då har man precis kommit hem från bibblan. Jag lämnade ju tillbaka dom böcker som jag läst ut. Det var "14 år och till salu" - en riktigt grym bok som jag fastnade i väldigt lätt. Jag läste i flera timmar känns det som. Handlar om en tjej och hennes kompis som ville ha snabba pengar, så kompisen föreslog att dom skulle "hora". Dom gjorde det tillsammans en gång, då ville inte kompisen mer. Men den här tjejen som allt handlar om fortsätter. Det blir som en drog och hon kan inte sluta. Även fastän hon flyttar från stockholm upp till Piteå för att utbilda till till djurvårdare på Grans så kan hon inte sluta. Männen förföljer henne. Ja, jag får rysningar bara jag tänker på det. Den var verkligen värd att läsa! Så den kan jag rekomendera.

Den andra boken som jag hade lånat hem var "Nattens barn" av författaren Traci Lords. Den handlar om en tjej som heter Nora (Traci). Hon har en väldigt svår uppväxt, blir våldtagen i ung ålder. Flyttar till Kalifornien och där får hon sitt första modelljobb - som nakenmodell. Sen tvingas hon att spela in porrfilmer och blir drogberoende. Men hon får en vändpunkt i livet. Polisen gör tillslag i hennes lägenhet och vill att hon ska vittna och bli talesperson emot barnsex eller nått sånt. Sen får hon en stor roll i en film - Cry-baby! Jaa..den var också väldigt bra och jag kan rekomendera den med. Jag är lite dålig på att göra recensioner såhär men läs den!

Så nu har jag lånat en ny bok. Får väl se om den kan vara något att ha. Den hette "Hinsehäxan". Handlar tydligen om en kvinna som spenderat BRA mycket tid på fängelset "Hinseberg". Ja vi får väl se om den är bra eller inte.

Sen är jag lite förbannad faktiskt. Förbannad på denna nya lag som gör att jag inte får tanka hem grejer längre! Visst..dom bryr sig inte om man skulle tanka hem någon enstaka grej, det är inte det som är problemet. Problemet är att när vi laddar hem något så laddar vi UPP samtidigt! Och det är det som är så himla olagligt!! Så det betyder att jag inte kan få hem det nya avsnittet av one tree hill som kommit ut idag!! MORR MORR MORR!!! Så om någon bara skulle RÅÅÅÅKA ha avsnitt 19 hemma så kan ni väl höra av er till mig? Typ lämna en kommentar så kanske någon har lust att skicka det över msn? Please??

Nåja. Nu blir det i alla fall träning ikväll. Måste ta tag i detta nu. Har varit grymt lat här i påskhelgen och vräkt i mig massa skräp som godis, pizza, alkohol, chips och sånt tjaffs. Så ikväll blir det att ta i utan dess like!! GO MALIN GO MALIN GO MALIN!!!

Nä nu ska jag kika vidare. Men ha en fortsatt trevlig dag mina vänner!
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0