Härlig morgon!

Ja det var en härlig morgon att slå upp ögonen till. Solen strålar och man kan redan vara ute utan jacka/tröja. Jag går runt i linne och jeans. Det är härligt! Igår hade vi ju över 20 grader varmt och jag kan knappt vänta tills jag får hem mina ballerinaskor! Myspys!

Vi skulle ju ha grillat igår. Men det blev inte så. För kompisen skulle ha åkt hem med en buss som gick vid 19-tiden och det hade blivit för stressigt. Men nu stannade ju kompisen hos oss över natten så vi hade kunnat grilla ändå, men vi beställde hem pizza istället. Sen satt vi och spelade lite poker och sen spelade vi yatzy, hehe. Men vi hade då trevligt i alla fall, hehe! Jag blev lite rund under fötterna och bara fasade för hur bakis jag skulle vara idag, men när jag vaknade hade jag inte ens huvudvärk! GÖTT MOS!!

Så vad ska man hitta på idag måntro? Jag vet faktiskt inte riktigt. Jesper är och lämnar tillbaka hyrbilen som dom har haft till spelet. Sen ska vi nog kanske åka och handla tror jag.Jag är fruktansvärt sugen på chips så jag ska faktiskt köpa mig en påse. Så himla gott, hehe! Sen funderar jag på att köpa någon energidryck med, haha! Fatta vad mycket man måste träna efter denna helgen för att träna bort alla extrakalorier man smällt i sig, haha!! Nädå men imorrn ska jag träna efter att Jesper har åkt till jobbet. Blir att ta en träning så man får svettas lite i alla fall. Antingen Jordans träning eller pump it up. Får se vad jag känner för imorrn.

Nä nu ska min lilla dotter få borsta sin lille tand, sen ska hon få en ren blöja och lite kläder på kroppen.
Men ha en trevlig dag allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0