Härliga morgon

Ja eller hur?! Jag är svintrött, haha! Tindra sitter och "skrämmer" mig, haha! Hon skriker till och rycker i hela kroppen, haha. Hon ser lite rolig ut. Och rycker man då till så skrattar hon, hehe! Hon är så go. Hon var inte fullt lika gnällig igår heller, så munnen kanske är "på bättringsvägen" eller nått. Känns bra.

Träningen igår blev ganska lugn. Pilates och några andra övningar för magen. Men det är skönt att ta det lite lugnare på träningen ibland. Ikväll däremot blir det nog att ta i! Blir att köra dianne barry ikväll! Yiihaa! PUMP IT UP GIRLS!!! Så nu jäklar ska svetten lacka!

Vad ska vi mer göra idag då? Jag funderar fortfarande på att dra till öppna förskolan. För kanske kanske att Tindra kan vila på vägen ner om vi går. Då får hon iofs vila typ en timme tidigare än vanligt, men vi får väl se hur det går! Jag har ju inte ens bestämt mig än. Men det känns som att Tindra behöver komma ut från denna lägenheten med. Annars får vi väl bara gå ut i lekparken eller nått sånt så att hon får lite frisk luft.

Just det ja! Vi ska ju åka till studion imorgon igen! Wiiie! Ska bli grymt kul! Det blir jag, Malin, Malin, Malin och Tindra, hahaha!! Ja jag känner bara folk som heter Malin, haha! Näädå, men man kan nästan tro det, hehe! Får väl se om det blir några kort tagna på mig med. Fotografen ville ju det så vi får se.

Nä nu ska jag ta mig en snabbkik bland bloggdjungeln!
Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0