Morrn morrn eller nått!

Jag är så jäkla trött idag alltså! Tindra valde att vakna klockan 6, men det ville inte mamma. Här kliver vi inte upp före klockan 7 förstår ni.. Så Tindra somna om och sov till 8, det var bättre! Idag ska vi på kalas hemma hos Jespers far. Han har fyllt år. Blir nog trevligt. Han skulle visst bjuda på mat med, gott gott.

Efter kalaset så ska vi åka hem och jag ska hämta kameran, gå hem till krewer och sen ska vi åka ut och göra en liten fotosession, hihi! Får väl se om vi hittar något bra ställe att ha den på bara. Men det löser sig nog. Så Jesper får lite egen tid med Tindra idag, det tror jag att han behöver. För han hade saknat henne, hihi. Och så blev han så besviken för att jag inte hade lyckats hålla henne vaken tills han kom hem. Men hon var supertrött. Men då får dom ju umgås desto mer idag så det är ju bra! Men vi får se vad vi tar för bilder sen. Ska i alla fall göra en session i bilmek, men jag tror att vi skulle vara vid vattnet typ på en grusväg, så det kanske blir några fina sommarbilder med. Man vet aldrig vad vi hittar på. Funderar på att stanna ute till solnedgången, kanske man kan få en fin bild på den? Får väl se. OJ!!! Detta påminde mig, batteriet i kameran är slut, så jag måste lägga det på laddning NU!!

Efter jag har lagt batteriet på laddning så ska jag dra upp rullgardingerna här inne så att man kan få in den lilla morgonsol vi har på våran baksida, hehe.
Ha en trevlig dag allihopa! Återkommer jag inte vid lunch gör jag förmodligen det ikväll och visar lite bilder..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0