NÄR??

Jaha! När ska min smak komma tillbaka då? Jag vill ha tillbaka den NU för jag är så fruktansvärt trött på att inte ens kunna njuta av maten. Jag äter bara för att jag måste. Känner ingen smak över huvud taget. SEGT SEGT SEGT!!! Men jag är i alla fall inte tät i näsan längre. Men hostar gör jag lika mycket. Vaknade även inatt av att jag fick en jäääävla hostattack. Det är så obehagligt. Men jag tog mitt täcke och gick och lade mig på soffan. Men Tindra vaknade vid 5 så då fick jag gå in och ge henne nappen. Sen vaknade hon vid 6 och då gjorde jag samma sak, men då stannade jag kvar och fortsatte sova i sovrummet. Tillslut vaknade Tindra klockan 8 igen, hehe. Men jag är i alla fall inte lika trött idag som jag var igår. Inte än i alla fall. Men vi får väl se.

Idag ska det betalas räkningar och vi måste åka och handla med. Innan Tindra ska ha lunch. För hennes mat är slut. Och min mat vägrar hon ju äta. Men men sånt är livet. Det finns EN maträtt som jag gör som Tindra tycker om. Korvstroganoff och ris. Eller jaa hon tycker om såsen i alla fall. Sås och ris, haha. Hon fick smaka det,  men då hade jag redan hunnit äta upp korven så den hann hon aldrig smaka. Får göra korvstroganoff här någon dag när jag har fått tillbaka smaken. Annars är det ju ingen idé.

Vad ska man äta idag då? Jag har ingen aning. Jag är inte sugen på någonting bara för att allt "smakar" så äckligt. Kanske skulle laga något som verkligen är kryddstarkt. Kanske jag känner någon smak då, haha. Nåja, vi får väl se.

Nä nu ska jag lägga min lilla fjärt så hon får vila lite.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0