Sista bloggningen tills imorgonkväll.

Ja detta kommer nog att bli det sista blogginlägget tills imorgonkväll. Om jag orkar skriva något imorrn det vill säga. För imorrn blir det till att sitta i en bil en bra stund. Vi ska ju upp till Martina, Martin och Cornelia. Ska bli riktigt trevligt faktiskt! Ska väl ta en fika med en kompis till Jesper i Stockholm innan vi åker till Uppsala, lite segt. Kommer ju kännas som att vi aldrig kommer fram heller. SUCK! Nåja, det får väl gå. Sen skulle vi ju ha träffat Henke med, men det verkar som att vi ska träffa han på söndag istället. På söndag eftermiddag innan vi åker hemmåt. För som sagt så har vi egentligen inte så bråttom hem eftersom Jesper ändå inte börjar jobba fören 17.30 på måndag. Så det kommer nog bli skoj. Får väl se vad helgen har att erbjuda. Vet inte hur mycket jag kommer kunna uppdatera bloggen heller. Men jag lär väl få abstinens som jag alltid brukar få, haha! Så jag får väl sätta mig och uppdatera lite i alla fall, kanske lägga in lite bilder och sådär.

Nu har jag i alla fall packat klart allt det jag kunde packa idag. Har nog kanske lite väl mycket kläder med mig, men jag vet ju inte hur vädret kommer vara. Så hellre för mycket kläder än för lite! Så resonerar jag! Skulle man ändå har glömt nått så finns det ju affärer i Uppsala med, haha! Men jag tror faktiskt inte att jag har glömt något. Tycker dock lite synd om Jesper. Han blev tvungen att jobba över idag. Eller aa, han kände att han ville ställa upp för chefen som hade lite smått panik, hehe. Så när han är i Uddevalla inatt så måste han lossa godset, sen ner till gbg igen och hämta nått släp och sen hem igen. Han gissade på att han skulle vara hemma ca 04.00. Skönt värre. För att sedan gå upp igen vid 6-6.30. Nåja, jag ska i alla fall köra första biten så att han kan få sova en stund. Sen får vi väl se vart vi tar första stoppet. Det lär nog bli när Tindra ska få sin gröt. Då kan vi också käka lite frukost. Det lutar väl mest åt att första stoppet blir i Lidköping. Men vi får se.

Oj vad långt detta blev nu. Men nu ska jag ändå sluta skriva. För nu måste jag gå och lägga mig och försöka sova lite jag med. Blir väl att läsa lite. Men sen sova.

Sov så gott och ha en trevlig dag imorgon folket!
Kram på er och god natt!

Kommentarer
Postat av: Trixie

åh va söt header :)

2009-04-17 @ 10:36:12
URL: http://triix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0