Soligt 2009.04.23

Ja det var underbart att vakna nu på morgonen då solen skiner och det ser ut att bli en varm och härlig dag idag, hihi. Skönt som tusan. Så bara för det så ska jag och Krewer gå egonspåret sen. Jag ska ta med mig kameran med kanske man kan få sig några fina bilder. För det är faktiskt rätt fint att gå där. Samtidigt som det är kämpigt som sjutton, haha! Så det ska vi göra sen. Efter det ska jag hem och duscha. Undra vad vi ska äta för mat idag då? Jag har ingen aning. Kass fantasi. Men det blir nog bra.

Föresten. Jag har inte visat lamporna som jag köpte på ikea va? Jag tror inte det. Dom gjorde sig i alla fall GRYMT bra i köket! Mycket bättre än dom små jag hade där innan. Så nu är jag verkligen nöjd! Titta här:





Ja så ser det ut. Jag tyckte i alla fall att det blev fint, hehe.

Nu håller Tindras andra tand på att komma upp. Man ser den i underkäken men man känner den inte riktigt ännu. Men det kommer nog när som hellst faktiskt. Så snart får jag sätta mig och skriva i hennes bok igen, hehe. Men jag ångrar lite att inte jag köpte boken "Boken om mig och inte så lite kaxig heller" istället. För den är lite roligare. Aja får väl köpa den till nästa unge istället då..men det kan ju dröja..hm..

Jag håller nog på att bli sjuk igen. Jag hostar och är lite snuvig. Men inte så farligt ännu. Men det lär ju slå till när som hellst. HATAR ATT VARA SJUK!!! Finns det något värre? Då kommer säkert Tindra bli smittad hon med. Men jag hoppas att det blir som förra gången. För då hann jag precis bli frisk innan Tindra blev sjuk. Då orkar jag ju ta hand om henne med, hehe. Det är fan kämpigt att ta hand om ett sjukt barn om man själv är sjuk. Hujja! Men det blir nog bra.

Nä nu ska jag nog kika vidare en liten snabbis faktiskt.
Ha en trevlig dag allihopa!
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0