Sovmorgon = sååå härligt!

Ja det kan jag lova att det är. Idag tog vi sovmorgon både jag och Tindra! Härligt värre. Tindra vaknade egentligen runt 6, men då brukar ju inte vi kliva upp som sagt. Så jag lade bara ner henne i sängen igen och hon somnade om på 2 röda! Då tänkte jag, vad skönt nu sover vi en timme till. Fatta att jag fick en CHOCK när hon vaknade nästa gång och kollade på klockan. 08.37!!! Så vi fick oss verkligen en härlig sovmorgon både jag och Tindra, hehe.

Så vad händer idag då? Det blir då ingen promenad idag, för det regnar lite smått. Känner inte för någon promenad då. Visserligen är det ganska varmt, men ändå. Så vi ska ut till torp sen som sagt, handla och hämta Mikey. Hade behövt städa lite idag med, får väl se hur det går med det. För någon jävla kattfan har rivit ner en av mina älskade lampor i vardagsrummet så den är i tusen bitar. Så det ska jag plocka upp i alla fall. Fan vad förbannad jag blev! Grr! För er som inte vet vilka lampor jag menar, så menar jag mina sånahär lampor:


Så nu måste vi köpa en ny sån. Jäkla kattskräll! Någon som vill ha NÅGRA katter? Just nu är dom tamejfan gratis!

Sen ska vi ju som sagt till studion och fota idag! Ska bli grymt kul! Så vi får väl se om jag lägger upp några bilder här ikväll eller om jag gör det imorrn, så får ni se lite resultat!

Men nu ska jag kika runt lite innan jag måste väcka Jesper.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Anki

jag har oxå sån lampa ;) i vitt

2009-04-08 @ 18:53:17
URL: http://mammaanki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0