Torpbesök och klippning.

Ja vi åkte ju till torp förut. Jag behövde nått att äta och så bytte jag en tröja åt Jesper. Så nu har man hunnit äta med. Det blev dock bara red hot choritzo med bröd, men det var gott och fruktansvärt starkt! Och så hann vi med 2 partier med yatzy medan vi åt jag och Krewer, hehe. Men det var väl skoj.

Till klippningen då. Innan vi åkte till torp blev jag så fruktansvärt less på att min långa "lugg" inte ville ligga där jag ville att den skulle ligga så jag tog fram saxen och klippte av hela luggen, haha! Men det gick väl rätt hyfsat bra ändå. Den blev lite sned och sådär men nu är den inte i vägen i alla fall! Så nu ser jag ut såhär.



Dock ser ju hela jag skev ut på den bilden, men den får duga, orkar inte ta en bättre, hehe. Men nu är jag nöjd i alla fall. Och nu kan jag göra "långnäsa" åt den där frisören som vägrade klippa lugg på mig. TITTA JAG KAN VISST HA LUGG UTAN ATT MINA VIRVLAR FÖRSTÖR DEN!!! Visst är det kämpigt att få den på plats, men med lite vax så går ALLT! Så det så! *Räcker ut tungan* Ser även att luggen ser GRYMT sned ut på bilden, men riktigt så sned är den faktiskt inte. Ser typ ut som en skolfröken nu när jag har glasögonen på mig. Nåja, det blir nog bra. Min lugg har ju en tendens att växa nästan för fort. Så det blir fina fisken!

Nä nu ska jag ta och vara lite social med lilla Malin! Blir nog lite pilates sen skulle jag tro.
Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Louise

Snyggt, du passade jätte bra i lugg =)

2009-04-14 @ 13:47:37
URL: http://floosan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0