Tråkig morgon.

Tindra vaknade klockan 5! Så jag har bråkat med henne halva morgonen för jag kliver inte upp den tiden. Så har fått springa mellan våra sängar. Sen tror jag att hon somnade om en liten stund. Sista gången jag kollade på klockan var halv 7, så då tänkte jag fine, vi kliver upp om 10 min. Men då antar jag att hon somnade för jag hörde henne inte fören klockan 8 nästa gång, hehe. Och då klev vi ju självklart upp. Men det är gött med sovmorgon.

Idag ska jag åka med lilla Malin till Orust. Till Henån närmare bestämt faktiskt. Först blir det en promenad ner till hennes pappas jobb för att hämta en bil. Sen åker vi. Vi skulle väl hämta en dator eller nått sånt tror jag. Till hennes pappas jobb. Skönt att få komma hemmifrån lite även om det bara tar 2 timmar eller nått. Känner att jag behöver vara något annat än mamma en liten stund. Även om det bara är så kort tid så är det faktiskt skönt.

Sen kan jag bara säga att ikväll, då ska vi se 19 avsnittet av one tree hill! WIIIE!!! Jag fick hem det inatt. Nej jag har inte laddat hem det själv utan jag fick det skickat till mig, hihi. Men jag säger inte av vem, det vet bara hon och jag, hihi. Hon är ju bara bäst!

Jag måste nog börja packa idag. Packa lite kläder och sånt. Packa ner ett paket välling. Vi ska ju åka till Uppsala på fredag och jag har ingen lust att behöva stressa med packningen. Så det ska jag nog också börja med ikväll. Sen så måste vi ju snart börja packa inför flytten. Men jag tror att vi får börja med det när vi kommer hem igen. Så det blir nog bra.

Nä nu ska jag kika runt lite till.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0