21+0

Ja idag påbörjar man alltså vecka 22. Har gått 21 fulla veckor och 0 dagar. Lite trögt egentligen hur man räknar. Nåja. Hur mår jag då? Foglossningen börjar bli ordentligt jobbig. Den har i alla fall varit det i ett par dagar. Började i fredags. Kunde knappt gå på kvällen. Sen igår och idag har också varit en riktig pina. Gjorde ett försök till att städa igår men jag klarade inte av det så det var bara ge upp. Tänkte att jag skulle ha städat idag med men jag kan knappt röra på mig. Det hugger och värker och är inte alls skönt kan jag lova. Och självklart glömde jag bort att ringa min bm även idag. Smart drag! Skiter nog snart i det och köper ett foglossningsbälte ändå! Man kan hitta billiga på tradera. Men jag hade i alla fall tänkt bjuda på inte en utan faktiskt 2 magbilder idag, hehe. Jag måste nog också erkänna att magen ser större ut i dessa kläder än vad den faktiskt är. Får väl ta en nakenbild nästa gång, hahaha!!

Denna syns inte så bra men jag tyckte om känslan av lugn. Jag fick den känslan av bilden i alla fall.





Ja det var dom det.
Bebisen i magen rullar runt där inne för fullt och det går inte en enda dag utan att jag känner den. Hickar rätt ofta gör den också. Men det gjorde Tindra också. Jaa, någon som vill gissa vad det kan vara där inne? För jag har inte riktigt bestämt mig om jag vill avslöja könet fastän vi kommer ta reda på det, hihi. Har även börjat känna av vissa sammandragningar. Jag märker bara av det för att det känns som att jag äntligen får luft när magen drar ihop sig, haha! Ja jag har problem att andas. Känns som att allt trycker på bara lungorna. Jobbigt som fan. Men det går väl över nån gång. Gud vad jag klagar känner jag nu, hehe. Men jag skriver ju bara hur jag mår och jag skulle faktiskt ljuga om jag sa att allt var som rosa moln! Nåja, nog om detta då. För jag har inget vettigare att skriva faktiskt.

Jag har faktiskt ingenting mer jag orkar skriva om idag. Är trött och har haft huvudvärk hela dagen. Nu ska jag sätta mig och försöka pilla ihop en design åt min moster! God kväll!

Kommentarer
Postat av: Mindy

God kväll gumman..Så gulligt med hägselbyxor..man kanske ska köpa såna :) Ha en skön kväll.kram

2009-08-25 @ 20:12:55
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Zanna

Åh, tänka sig att en såndär mysig mage skulle jag oxå haft nu. Hade BF 12 jan. Men det gick inte så bra. Nu är jag igång igen dock. och håller tummarna.

Men avundsjuk är jag !! JÄTTE fin :)



KRAM

2009-09-26 @ 13:06:30
URL: http://bebisenvaran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0