Börjar det nu?

Är det från och med nu jag ska börja känna mig klumpig? Stor och hemsk? Nja jag vet inte. Det började nu när jag satte mig i soffan med datorn i knät (på brickan såklart). Magen känns ivägen och jag kan nog snart inte sitta som jag sitter. Men men, sånt man får leva med. För i övrigt känner jag mig verkligen inte stor och ibland känner jag mig till och med graciös, haha! Jag har börjat acceptera att min mage faktiskt både ser och känns mindre denna gången. Kommer man få en mindre bebis tro? Jag skulle i alla fall vara glad om jag inte gick upp lika mycket i vikt denna gången, hehe. 18kg är inte att leka med även om 12 av dom försvann nästan direkt efter förlossningen. Men just dom sista 2-4kg var svårast att bli av med! Jaja, jag har i alla fall hittat en träningsform som jag faktiskt ska pröva när bebis är född. Dock ligger den kursen i trollhättan men det kan det vara värt för det lät ruskigt skoj! Det är en danskurs som är speciellt utvecklad för nyblivna mammor. Dom dansar en modern form av jazz och streetdance och tränar mycket bål för att bygga upp mage/ryggmusklerna igen. Lät ruskigt skoj i alla fall och jag hoppas att den kursen finns även till våren.

Hur mår jag annars såhär långt? Joo, oförskämt bra. Men jag har börjat få sömnproblem. Inte att jag vaknar flera gånger per natt eller något sånt. Jag kan helt enkelt inte somna för att jag inte känner mig trött! Jag kan vara supertrött hela dagen eller att jag kanske har städat och hållt igång hela dagen, spelar ingen roll. Just när jag lägger mig i sängen så kan jag inte sova! Jag känner mig inte trött. Jag läser och läser i min bok, som för övrigt snart är slut, men det hjälper inte. Något som har något tips? Naturliga hjälpmedel att somna? Aja, det är väl ännu en sak att prata med barnmorskan om. Jag kan ju knappast ha dåligt järnvärde för då brukar man la vara trött och inte tvärt om?? Huvudvärken har ju dock slutat och det är grymt skönt, men jag kommer ändå ta upp det. Hon har telefontid mellan 11-12 så jag ska försöka komma ihåg att ringa, haha! Hmm, det var något mer som jag skulle komma ihåg..hmm..jag vet inte..

Snart har man i alla fall gått halvvägs i denna graviditet. Först tyckte jag att tiden gick så fruktansvärt fort! Jag hängde inte med! Men nu tycker jag att jag har varit gravid i en evighet! Men det beror nog på att jag blev flyttad 3 veckor på första ultraljudet. Men samtidigt är jag ju lättad att bebisen blir beräknad i Januari istället för december. Om nu inte bebisen känner för att komma en vecka i förtid då blir det i december ändå, hmm. Nää han/hon får faktiskt stanna där inne till Januari! Imorrn har jag gått 20 hela veckor så då ska ni få en ny magbild. För nu kan jag inte skriva mer, hehe!

Ha en trevlig dag i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Mindy

Skoj att du gillar mina bilder..Hoppas att du får en skön måndag..Krma kram

2009-08-17 @ 09:34:36
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: £lli£

Väntar oxå bebis nr 2 och är beräknad till början av januari;)) hehe.. Fin blogg! ha en bra dag! KRAM

2009-08-17 @ 11:56:00
URL: http://lorez.blogg.se/
Postat av: Jen

Fin blogg :)

2009-08-17 @ 12:16:47
URL: http://cherryberrytree.blogg.se/
Postat av: Lotta

Vad är det för farligt med att fylla år i december då? Har läst din blogg ett tag, och du har påpekat det väldigt mkt nu? så jag bara undrar vad det är för fel med att fylla i december..

2009-08-17 @ 14:05:31
URL: http://lottchen88.blogg.se/
Postat av: bloggare på icedaniel.se

Man får köra moppesist i klassen och då blir man ledsen närman inser detta.

2009-08-20 @ 14:27:23
URL: http://www.icedaniel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0