En trevlig kväll!

Ja jag ska börja med att tacka för en trevlig kväll! Vi åkte ut till Henån och umgicks med Nixuz, Julia och Mikey. Spelade buzz och tjötade skit. Buzz var svinroligt måste jag säga! Vi får nog ta och köpa det när vi får tillbaka vårat ps3, hehe. Och trots att Tindra hade lite problem att somna så gick det ju till slut och vi kunde börja se filmen äntligen! Kommer dock inte ihåg vad filmen hette nu men jag tyckte i alla fall den var bra. Lite psykologisk sådär, hehe. Handlade om en kille som blev dömd till döden för mord som han inte begått själv. Sen fick han en andra chans i livet och hamnade på något liknande som mentalsjukhus eller nått. Där försökte dom hjärntvätta honom att han hade dödat sin fru och dotter och grejer. Jaa den var bra i alla fall, hehe. Men den slutade i alla fall lyckligt och sånt gillar vi! Här kommer några få bilder från kvällen. Mest på Tindra och djuren kanske, haha!



Kissen var sugen på cola, haha!



Tindra sprang runt och skulle käka på allt som vanligt!



Snygg min, hahaha!



Jesper läser porrtidning! HAHAHA!! Eller var det kanske en Slitz? Har inte så stor koll ;)



Lille Nixuz. Han ville inte att jag skulle fota när han hoppade över soffan som vi hade ställt för så att inte Tindra skulle springa till trappan, hehe. Men han ramlade inte iaf så det hade inte varit roligt att fota ändå, haha!



Tindra påväg till hundskålarna! Att det kan vara så roligt?! Men det var ju vatten i en av skålarna, det var det som var roligt! Hon skulle till och med ställa foten i vattenskålen, haha! Lilla unge!



Detta är tjockiskatten i familjen, hehe. Han är verkligen tjock också! Men mysig! Dom är så fina. Jag gillar denna rasen! Chaplin heter han i alla fall. Sen kommer jag inte ihåg mer, haha. Dom har i alla fall 3 katter och så en vovve då. Men jag har ju minne som en guldfisk nu för tiden. Har hört namnen flera gånger men Chaplin är det enda namnet som fastnade. Har totalt hjärnsläpp! Shit alltså..

Nää nu ska jag faktiskt gå och lägga mig! Imorn blir det till att greja design igen. Får väl se om jag måste ändra storleken på headern. För Jesper tyckte att headern skulle vara lika bred som både inläggsrutan och menyrutan på testbloggen (http://mandarinklyfta.blogg.se/test) så jag ska se om jag kan fixa det. Men jag får göra det i den andra datorn för jaa, denna är lite svår att jobba med när det gäller sånna saker. Plus att jag inte har photoshop i denna, hehe. Nåja, sängen var det ja! God natt folket!

Kommentarer
Postat av: mamma

På våran dator ser det jätte bra ut. Du e så duktig

2009-08-16 @ 07:06:41
Postat av: Martina

Ni ser ut att ha haft de riktigt mysigt:D

2009-08-16 @ 08:28:02
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0