Grejat en design!

Ja nu har jag suttit typ hela kvällen och grejat en design till min kära syster. Jag blev rätt nöjd faktiskt. Får väl hoppas att hon blev det också. Hon säger att hon blev det i alla fall, hehe! Såhär ser den ut:



Klicka på bilden för att se hela bloggen!

Jepp jepp sånt är livet! Nu ska jag bara ordna en liiiten sak till som jag glömde fixa. Länkfärgen i inläggen är svarta, hehe. Inte så snyggt med tanke på att bakgrundsfärgen i inläggen är svarta! Gör om gör rätt, som dom säger i armén!

Sen har det ju hunnit åska en gång till nu på kvällen. Hörde dock bara några muller. Men det skulle ju dra in ett oväder till här i natt så det är säkert inte klart ännu med denna åska. FAN! Jag som hade hoppats på att få sova hela natten inatt. Men vi får väl se. Det är inte alls säkert att jag vaknar till åskan denna gången. Man vet aldrig. Men nu ska jag i alla fall snart gå och lägga mig. Ska bara kika över till mina favoritbloggar som jag brukar läsa, hehe!

Sov så gott och hoppas att ni slipper åskan!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Kan du inte berätta mer om din graviditet i din blogg ngn gång? :) Typ hur många försök tog det innan du blev gravid, med båda barnen? .. osv. Skulle vara intressant att veta!

2009-08-10 @ 22:29:36
Postat av: Thea

Hej!

Gör du fortfarande headers? Skulle behöva en tillfällig på min blogg, dock vet jag inte hur man gör. Den behöver inte alls vara kompliserad, då den är tillfällig tills mitt PS fungerar igen.

Kommentera gärna på bloggen ifall du är intresserad :)

kram

2010-07-26 @ 23:03:12
URL: http://ponnyochryttare.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0