Grejat och grejat!

Ja nu har jag grejat ännu mera i bloggen. Bytt teckensnitt, tagit bort lite och lagt till lite och ändrat lite, hehe! Det är ju SVINROLIGT när man väl kommer in i det! WIHOO! Hehe! Jag är faktiskt inte helt klar än. Det tar sin lilla tid att fixa en design faktiskt. Förstår inte alla som orkar sitta och göra åt andra. Fast det är klart. Vissa tar ju betalt för det och då är det ju en annan sak. Då tjänar man ju på det. Men då borde man ta så pass mycket som tiden tar! Eller jaa, det går säkert betydligt fortare för dom som har lärt sig allt och kan allt typ. En annan har ju precis börjat och sitter och nöter designadinblogg.se, haha! Men det är fan en ruskigt bra "blogg" det där! Står precis hur man ska göra. Sen får man ju testa sig fram lite själv också för att det inte alltid blir rätt. Sen har jag ju en datanörd till pojkvän som sagt, han har ju hjälpt mig med. Fast nu börjar jag lära mig hur man gör. Det är inte så svårt egentligen. Inte när man väl börjat förstå var och hur man ska skriva på vissa ställen och shit. Aja, nu behöver inte jag pladdra mer om det. Men det är nog som dom säger. Man blir nog aldrig helt nöjd med sin egen design, hehe.

Nu har man precis kokat sig en tallrik med nudlar. Det är riktigt gott faktiskt. Och jag blev lite hungrig nu på kvällen. Det blir jag typ alltid. Men men, sånt är livet.

Imorrn är det dags för dagis igen för lillsnuttan. Jag vet ju inte ens vilken tid vi ska vara där. Men vi kommer att gå dit vid 9. För alla 15-timmarsbarn går 9-14 3 dagar i veckan. Så jag antar att samma gäller för oss. Får väl fråga dom imorrn iaf. Sen får jag ju också förvarna dom lite om att hon har blivit fröken självständig. Äta själv ska hon annars vägrar hon. Men idag fick hon faktiskt i sig skapligt mycket mat fastän hon åt själv, wohoo! Så hon börjar lära sig. Fast hon vänder upp och ner på skeden så allt ramlar typ av innan hon fått in den i munnen. Men ibland lyckas det allt. Idag gick det bättre för idag använde vi gaffel. Vi stack fast mat på gaffeln och hon tog den och stoppa den i munnen. Jaa så det går framåt sakta men säkert.

Nää nu ska jag käka upp mina nudlar sen ska jag se om jag grejar mera eller om jag kikar runt lite. Ha en trevlig kväll och natt nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0