I taket lyser stjärnorna

Den filmen har vi precis sett. Måste ju säga att den var väldigt sorglig. Handlar om en tonårstjej som inte vill acceptera att hennes mamma har cancer och gör lite revolt med sitt liv. Sen inser hon hur mycket hennes mamma betyder för henne och aa..det var jättebra i alla fall. Jag fick allt en liten tår i ögat måste jag säga.

Sen har jag ju läst ut en bok. Den heter fråga Alice. Alltså, jag blev nästan rädd när jag läste boken. Det är en dagbok från en 15-årig tjej som bor i usa. Hon börjar knarka och hennes liv blir totalt skit. Sen när allt börjar se ljust ut igen så skiter det sig totalt. Jag vet inte vad jag ska säga. Den måste nog läsas för att man ska förstå. Jag förstår egentligen inte ännu men hennes liv är verkligen tragiskt. Usch..jag får rysningar. Läs den!

Nu håller jag på att läsa Emma, Mias dotter. Men jag vette fan om jag ens kommer orka läsa ut den. Jag hoppar som fan i boken för att jag känner att jag redan har läst allt en gång tidigare. Men det är ju en spegling på hur HON upplevde allt. Hon började knarka och grejer. Men jaa, jag vet inte. Jag ska orka ta mig igenom allt till det jag inte redan har läst liksom. Och jag brukar tröttna ganska fort. Men jag antar att jag får ge det en chans. Frågan är bara hur länge jag orkar, hehe.

Nåja, nu ska jag kika vidare en snabbis sen ska jag nog krama kudden.
Puss på er och god natt!

Kommentarer
Postat av: Mindy

God kväll.Det är underbart med semester 2 veckor till med min kära..håller på att fixa hemmet så det blir inte så mycket för bloggen..Ha en skön natt sömn.kram

2009-08-04 @ 22:50:04
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0