Just det!

Nu har man hunnit ringa till speciallistmödravården på näl och fått reda på att det var klockan 11.30 vi skule vara där. Barnmorskan, eller jaa, hon som svarade i telefonen blev sur på mig när jag började såhär: "Ja hejsan mitt namn är Malin, det är så att jag har en tid hos er idag för ett ultraljud..." Hon bara: "Jaha?!" lät skitsur! Och då sa jag "jaa men jag har glömt bort vilken tid det var så jag ville bara kolla upp det" hon bara "Jahaaa!! Ja men det ska vi nog kunna ordna!" Hahaha! Hon trodde väl att jag skulle avboka tiden samma dag eller nått, hehe. Men vi ska i alla fall vara där klockan 11.30. Det blir bra. Jag fick nästan för mig att det var vid 10 men nää. Så håll tummarna på att lillen inte är blyg, hehe.

Sen fick jag även ringt kommunen. Tindras dagisplats är inte betald för att dom brukar dra på autogiro från Jespers konto. Men det roliga är att Jesper får sina pengar till vårat gemensamma konto så dom har inte kunnat dra det! Jag har försökt ändra kontonummer i 3 veckor men dom är ju fan bara på semester på det där stället. Så då får dom skylla sig själv att dom inte har fått pengar! Men nu fick jag prata med någon så vi kan betala denna räkningen "manuellt" sen skulle dom rätta personerna kontakta mig när dom är tillbaka från semestern nästa vecka. Så det känns ju skönt i alla fall.

Vad ska vi mer göra idag då? Jaa, det vet jag inte riktigt. Joo just det ja. Jag ska bjuda Frida på bio ikväll. Vi ska se den nya Harry Potter-filmen. Hon har ju varit snäll och passat våra katter hela veckan så jag tänkte bjuda henne som tack för hjälpen. Så det blir trevligt. Vi ska gå på den tidiga, klockan 18. För filmen är ju äver två och en halv timme lång, haha! Så det är nog bäst att gå på den tidiga så att man inte somnar, hehe.

Nää jag får nog sluta skriva nu. Ska kolla lite annat snabbt och sen ska jag försöka duscha fastän tvätten hänger ivägen. För den lär ju inte torka fören möjligen imorrn (hängdes upp igårkväll). Torkar hur segt som hellst där inne. Jaa visst var jag duktig igår? Jag tvättade hela 2 maskiner! Och hängde upp det. Så nu är alla väskor uppackade och sådär från Piteå. Känns skönt.

Nä jag skulle ju kolla ja..
Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Mindy

Godmorgon gumman.Då var man hemma igen efter en underbar vecka i Italien..skönt att vara bort med skönast hemma..men inte idag när det är regn.Ha en skön måndag.kram kram

2009-08-03 @ 08:50:28
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0