Mammas sjukling!

Jaa, vid 13.30 ringde telefonen men vi hann inte svara. Det var skyddat nummer. Men eftersom ingen heller ringde på våran mobil så var det nog inte viktigt. Jaa, så tänkte vi i alla fall. Men när jag kommer till dagis vid 14.00 så står en av fröknarna med Tindra liggandes i famnen. Då har våran lilla galenpanna fått feber! Lilla pluppan. Så hon har inte alls varit kry sen hon kom hem. Hon har bara suttit i min eller Jespers famn. Hon blev kinkig om hon inte fick vara i famnen och mysa. Maten..jaa..hon fick väl i sig en tugga av fiskpinnarna och potatisen. Men hon hade i alla fall ätit bra på dagis trots febern. När klockan var 17.30 slocknade hon i min famn på soffan, stumpan då.. Så nu har hon fått välling och gått och lagt sig. Tog även febern nu precis innan jag lade henne. 39.2 visade den. Så jag kände att jag bara skulle plåga henne om jag tvingade henne vara vaken en sekund till. Hon var så trött så. Jag som hade tänkt att vi kunde vara ute och leka hela dagen eftersom det ändå är fint väder, men icket. Får väl se hur damen mår imorgon, kanske vi kan gå ut en stund. Men det är ju om hon har någon energi till det. Och inte har någon feber.

Jag börjar ju fundera på om det är något av dom kända dagisvirusarna som hon har fått eller om hon helt enkelt har fått feber eftersom kindtänderna uppe är påväg ut. Men jag skulle väl tippa på det första alternativet med tanke på att hon inte haft något "problem" vid tidigare tandsprickningar. Visst det kan ju vara olika och kindtänderna är ju lite större än framtänderna, men vi får väl se. Hoppas att hon är frisk tills på torsdag bara så att hon kan gå till dagis igen. För hon verkligen ÄLSKAR att vara där. Plus att jag ska ju till barnmorskan och hade ju gärna velat ha Jesper med mig, men han får väl stanna hemma i värsta fall.

Nää nu ska jag sluta tjöta för idag. Ska se om jag kanske orkar greja lite i photoshop. Risken finns ju att jag fastnar där, suck! Och jag hade tänkt se en sak på tv idag. Men skit samma. Det blir nog bra.
Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Tyra har kindtänder på G uppe nu, de har hon känt av, varit grinig och vill inte äta, inte ens välling.

Där emot alla andra tänder har gått bra, t.o.m de kindtänder hon har fått i nerekäken

2009-08-18 @ 18:51:49
Postat av: Anonym

ååh tråkigt ;O kram

2009-08-18 @ 19:09:16
URL: http://designbyjessica.blogg.se/
Postat av: Claudia

tack så mycket! :)



allt bra med dig?

2009-08-19 @ 00:01:25
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: mamma/mormor

Hoppas bara att det inte är något alvarligt med tanke på svininfluensan ta hand om henne och var rädd om er1

2009-08-19 @ 04:03:24
Postat av: Anki

Robin har oxå vart krasslig men nu e han kry..bara jag kvar o krya på mig..=) kram //Anki

2009-08-19 @ 09:25:07
URL: http://mammaanki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0