Något har hänt..

Ja något har hänt med min design. Eller jaa, den ser bra ut när man ser den i internet explorer. Men nu är det ju som såhär att vi använder inte den skiten längre. Den bara krånglar enligt mig. Så på den sationära datorn använder vi google chrome och på min minipc använder jag firefox. Så jaa, jag vet inte riktigt. Jag ser alltså min "menyruta" under alla inläggen istället för bredvid. Skumt. Så jag får nog börja fila på en ny design skulle jag tro. Eller i alla fall göra om den lite. Men jag har ju sagt att jag ska försöka få den lite mer höstlik när jag fått ta lite mysiga höstbilder. Men som det ser ut nu lär jag aldrig få några höstbilder för att träden här envisas med att stanna gröna, haha! Nåja, det blir nog bra. Får fila lite på det iaf.

Nu har jag precis varit och lämnat lillan på dagis. Som vanligt så stack hon ifrån mig utan att säga hej då, hehe. Hon skulle ju in och leka! Aja, hellre det än att ha en unge som skriker och gråter när man ska lämna dom. Jag är faktiskt glad så länge jag slipper det. Måste vara jobbigt alltså..

Aa, nu ska jag snart väcka min gubbe också. För vi ska bege oss mot trollhättan och lämna tillbaka hyrbilen som dom har haft i helgen. Den ska egentligen inte vara tillbaka fören klockan 11 men vi skrapade bara ihop parkeringstid till klickan 9.42 idag, hehe. Så vi får åka då den går ut. Men jag tänkte att Jesper säkert vill sova så länge han kan. Han ska ju jobba ikväll också.

Nää nu ska jag avsluta detta inlägg med en bild på dagens outfit. Denna klänningen är en favorit i min garderob. Den är så otroligt mjuk i tyget! Lite väl uringat men det går ju bra att göra som jag har gjort här, ha ett linne under. Klänningen köpte jag på gina tricot för typ 2 år sen eller nått och den följer fortfarande med. "Bältet" jag har knytt ovanför magen kommer dock från min stickade klänning som jag visade för några dagar sen, men jag tyckte att det passade bra ihop. Och så har jag vanliga mammastumpbyxor. Detta är nog en outfit som kommer gå varm i höst/vinter. Strumpbyxor/leggings och tunika. Ska bara se om jag kan hitta några benvärmare med, hehe. Nää bilden var det ja, här kommer den! Ha en trevlig dag!


Kommentarer
Postat av: Mindy

Godmorgon gumman..Hoppas att du får en skön måndag..Ja filmen är jätte bra..Snygg outfit på dig..kram

2009-08-31 @ 09:27:38
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Martina

Jätte snygg outfit;D



ha en härlig dag kram

2009-08-31 @ 11:13:51
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Mindy

Hoppas att du kommer gilla filmen när du väl ska se den.Hoppas att du har en skön vecka framför dig.kram kram

2009-08-31 @ 13:23:58
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0