Översvämning och skavsår!

Ja idag var vi som sagt och lämnade in bilen. Nu verkar elhissen fungera i alla fall. Men vi bestämde oss i alla fall för att ta en promenad från bilverkstan till torp. Det är inte speciellt långt, kanske tar 20 minuter att gå enkel väg. Men vi gick bakvägen eftersom vi skulle till obs. Vi kom fram till en skylt där det stod att gångtunneln var översvämmad men Jesper sa att det säkert hade runnit undan vid detta laget. Det var ju ändå 2 dagar sedan det var översvämmning på e6an! Men när vi kommer fram till gångtunneln möttes vi av detta:





Jag tänkte ju att man kunde ha dragit upp byxorna lite och vadat över men denna vattennivån går ju garanterat upp över knäna. Så nej, det var bara vända, haha! Så vi gick tillbaka till verkstan igen och då var bilen klar. Det var gott det så vi fick ta bilen ut till torp istället. Men när vi kommer till verkstan så får jag ta av mig skorna för det gjorde svinont vid min lilltå på vänsterfoten och på sidan av foten på höger. Mycket riktigt. Kolla vilken skön blåsa jag har fått på lilltån:



Syns kanske lite dåligt..men den är STOR! Täcker halva lilltån ju, haha! Har fått en blåsa på högerfoten med men den orkar jag inte visa..och den gör inte lika ont. Denna var ju värst och mest fylld eller vad man säger. Stor som fasen är den i alla fall, hehe. Sen tog vi i alla fall bilen ut till torp och handlade. Tog en fika också och sen åkte vi hem. För lillan somnade ju aldrig imorse..hon var bara tyst i typ 10 minuter medan jag skrev mitt blogginlägg, hehe. Så hon var trött och vi hade ingen napp och snutte med oss så vi fick åka hem. Så NU ligger hon och vilar. Får väl se hur länge hon sover. Kanske vi kan gå till stora lekplatsen idag igen innan middagen. Då hinner ju Jesper vara med och leka en stund också. Får se hur vi gör.

Nu ska jag i alla fall kika vidare. Kanske kolla om det finns något jobb till mig men förhoppningarna är inte så stora. Jo föresten. Jag hade fått det jobbet som merchandiser om jag hade kunnat. Men arbetstiderna var 10-18 I BUTIK! Sen ska jag ta mig hem också och dagis stänger ju 18 så det gick inte alls. Så var det med det..

Kommentarer
Postat av: Sophia

Då skulle ni ha sett hur motorvägen såg ut :)

2009-08-12 @ 16:21:20
Postat av: Emelie

åh vad tråkigt att det inte gick med arbetstiderna, men det gick inte typ att be dagiset ha henne 10 minuter extra eller nåt?? för lärarna brukar ju inte sluta direkt ändå ??

2009-08-12 @ 17:25:44
URL: http://mammatillnatalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0