Så är det!

Ja, jag fick en ärlig kommentar angående min designutlottning så jag ska ta bort den nu. Men tack för ärligheten i alla fall! Och måste bara skriva att du är en feg jävel som inte vågar skriva vem du är! Det är alla som kommenterar anonymt. Speciellt när man skriver något taskigt..Aja, jag tar inte åt mig. Jag visste att jag inte skulle lägga ut den men jag gjorde en chansning och uppenbarligen var det inte uppskattat.

I övrigt så känns det som att lillan är piggare nu. Hon vill i alla fall leka idag, hehe. Men hon har fortfarande feber. 38,2 när hon precis vaknat så det känns som att den kan höjas under dagen. Men jag har alvedon hemma som förhoppningsvis kan göra så att hon inte vill sova när klockan är 17 i eftermiddag. Men vi får väl se om hon piggnar på sig. Nu börjar hon även bli aningen snorig, inte mycket men lite. Så jag tror nog att det är ett litet dagisvirus som spökar.

Så vad ska vi göra i det fina vädret idag? Jo, vi ska hålla oss inomhus. Roligt värre. Jesper får sticka iväg och handla lite mat till middagen. Vi har till lunch men jaa.. Det blir liksom så. Vi har dålig fantasi och därför fick vi handla alla dagar i veckan, haha. Får väl se vad det blir.

Nä jag får nog sluta skriva nu. Allt blir bara en himla röra.

Kommentarer
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

sv; Haha, det som är så snyggt :D

2009-08-19 @ 13:45:00
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: malin

Vadå för designutlottning? :P hehe... Vad var det för kommentar du fick? :O... Hmm.

2009-08-19 @ 15:11:09
URL: http://maliich.blogg.se/
Postat av: Anonym

Trist men folk som håller på så, jag hade gärna tagit den men jag har ingen blogg på blogg.se kvar...

Har bara Tyras blogg och en slags bildblogg ja tänkte skapa

2009-08-19 @ 16:39:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0