Svar och bio

Anonym: Jotack jag vet allt att det kommer perioder, men hon är inte inne i någon period för tillfället förutom knas med maten. Men det är som vanligt. Hon vaknar ALLTID tidigare när man lägger henne senare så det har inte med någon period. Men som sagt..jag vet allt om att det kommer perioder.

Ja det blev bestämt att vi skulle åka på bio också. Vi ska se den nya inglorious bastards. Har hört att den är så fruktansvärt bra så vi får hoppas på det. Jag gillar den typen av film så jag tror nog att det kommer gå hem. Dock är jag ju lite skeptiskt till regissören då jag inte är något stort fan av Quentin Tarantino. Men som sagt, vi får se. Jag får väl skriva vad jag tyckte sen.

Vi var ute på torp förut och kikade på streetcars fest. Var ju mest volvos men endel snygga och tuffa bilar var det allt. Tog några få bilder så jag ska kolla igenom dom sen. För det orkar jag inte göra just nu. Tindra var mest grinig där borta för hon vill ju inte alls sitta i vagnen nu. Hon vill bara springa och det känns inte så checkt att hon springer runt bland bilarna och sådär. Men det gick iaf någorlunda.

Nä nu ska jag faktiskt snart göra lite mat. Blir bara korv med bröd idag, hehe.
Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0