Vilken natt! Men sovmorgonen var skön!

Ja, jag har fått springa upp några gånger inatt. Tindra har vaknat så att man har fått gå in och ge henne nappen. Men det är ju egentligen inte hela världen. Hon har ju inte velat vara vaken i alla fall. Så nu när hon vaknade tittade jag på klockan och inser, vafan?! Klockan är kvart i 9?! Haha! Så det var i alla fall skönt att få sova lite längre. Kanske hon kände på sig att hon var tvungen att vila ut eftersom vi ska åka idag? Haha! Ja eftersom hon var så pigg igår så sticker vi faktiskt till lek o bus idag. Hon behöver verkligen leka av sig lite energi. Så här kommer Tindra med dagens lekoutfit!



Eftersom jag inte har photoshop på denna datorn fick det bli paint. Fult som fan..
Det är i alla fall hennes nya mjukisdress hon har på sig. Lite stor och lite lång i benen, men det känns bra! För då vet jag att jag köpte rätt storlek och att hon har något att växa i!

Som sagt så ska vi åka dit. Men först ska vi stanna till på ikea en sväng. Eftersom ingen annan följer med oss så ska vi stanna och köpa värmeljus, toaborstar och ska kolla om ikeas potta är något att ha, hehe. Men våra toaborstar är så äckliga så det är nästan viktigast. Sen blir det att käka lunch där innan vi drar till lek o bus. Så det blir en mysdag för hela familjen! Avslutar här med en bild på min egen outfit. Sen måste jag gå och packa skötväska, kamera och väcka Jesper som ville bli väckt halv 10 idag. Sen ska vi nog dra skulle jag tro! Ha en trevlig dag!


Kommentarer
Postat av: Martin B

Sa inte du i nått tidigare inlägg att du skulle tvätta speglen?:P haha... Och vad gör tv-dosan på golvet? Har tindra varit i farten?

Ha det bäst

2009-08-21 @ 09:47:59
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: mamma

Lika söta bägge två! Hoppas ni får en bra dag//Kram

2009-08-21 @ 09:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0