Det sämsta programmet!

Ja detta var nog den sämsta delfinal av melodifestivalen nånsin faktiskt. Det var väl 1 låt som var någorlunda bra och dom gick inte ens vidare. Star pilots. Dom var rätt grymma faktiskt. Men men, nu kan ju inte jag bestämma det. Men resten av låtarna var fan skit egentligen. Visst gillar jag Shalene, men låten var för lugn, Agnes - helt ok, men inte tillräckligt bra, jag kommer inte ens ihåg hur hennes playback-låt gick. Nono, helt inte bra. Men men, vi får väl se hur det går i andra chansen för Star pilots.

Sen en annan skitgrej. Eller jaa, jag blev glad på ett sätt. Det kommer en sjunde säsong av one tree hill (och som Tony Irving säger) MEN Lucas och Peyton ska inte vara med?! WTF??? Nää tydligen så vill Chad Michael Murray bara satsa på filmroller och Hilary Burton likaså. Vafan? OTH kommer ju verkligen inte bli sig likt efter detta i alla fall. Men vi får väl se. Jesper (och jag) tror att Lucas och Peyton kommer dö i en bilolycka eller nått nu i sista avsnittet av säsong 6. Men vi får väl bara vänta och se. För tydligen var det väl inte HELT säkert på att dom inte skulle vara med, men ändå. Jäkligt trist om dom inte ska vara med. Man vill ju se hur P´s och L´s lille knodd kommer se ut. Jaja, så nu återstår det att se alltså. Håll tummarna på att dom ändrar sig! Och ändå, det kommer ju faktiskt en sjunde säsong, med eller utan dom. TJIIIHOOOO!!!!

Nä nu ska jag ta och bädda iordning på soffan. Japp ni läste rätt, soffan. Jag sov här ute inatt bara för att jag hostar så mycket och vill inte väcka Tindra i onödan, så jag tänkte att jag sover här ute inatt med eftersom min hosta fortfarande är HEMSK och högljudd.

Sov så gott!
Puss!

Melodifestivalen ikväll

Ja jag hade tänkt se melodifestivalen ikväll. Kanske käka lite popcorn. Jesper ville ha pizza till middag idag så det får väl bli så också. Men det kommer vi ju äta innan melodifestivalen, men aja, så får det bli. Aja baja på mig, men jag orkar inte tänka på att ställa mig i köket och laga mat idag. Och Jesper är inte helt kry han heller, men åter till melodifestivalen. Vad tycker ni om kvällens artistutbud?



Jag vet inte riktigt. Jag kommer nog ha ganska höga förväntningar av Agnes och Anna Shalene för jag gillar verkligen deras röster och låtstil. Men vi får väl se. Sen måste jag bara säga att jag tycker att melodifestivalen har ballat ur lite. Sveriges bidrag borde (enligt mig) sjungas på svenska, eller i alla fall engelska som är så himla internationellt. Men nu har Sveriges melodifestival innehållit grekiska, spanska, engelska och svenska. Vart går gränsen egentligen? Jag blir så trött på detta. Visst tyckte jag att den grekiska låten var skön, men den passar ju inte som Sveriges bidrag i Moskva. Nej tack! Nåja, smaken är ju som baken och tur är väl det!

Nu börjar jag känna mig liiiiite bättre i alla fall. Har inte hostat fullt lika mycket idag som igår och så har jag ingen feber. Så nu kanske man är på bättringsvägen. Får hoppas det!

Nu blir det att beställa lite mat. Blir nog en pizza med MASSA vitlök på. För vitlök är bra mot förkylning!
Puss på er!

Inget bättre.

Nää jag mår då inte bättre idag. Eller ja, än har jag ingen feber i alla fall men jag känner mig nästan sjukare idag än igår. Får väl se hur länge det håller i sig. Jag hoppas i alla fall att jag är frisk till på måndag så att Jesper slipper stanna hemma från jobbet och ta hand om lillan. Nä det behöver han nog inte men jag har ju knappt någon ork i kroppen idag. Men det går väl över snart hoppas jag. Men det värsta med förkylningen är ändå smaksinnet, som är totalt bortblåst. Jag är svinhungrig men vet inte vad jag ska äta för jag tycker att allt är äckligt när jag inte känner någon smak. Men vi får väl se.

Idag blir det bara att vara hemma i alla fall. Blir nog att kolla melodifestivalen ikväll och har jag fått tillbaka smaken så kanske man kan laga nån god mat till ikväll. Jag har ju provköpt en ny marinad till kött som jag tänkte testa och se om den är nått att ha. American barbecue hette den. Så det lät riktigt gott, men jag vill ha ordentliga smaklökar innan jag testar den. Får väl se om man kommer fram till nått vettigt.

Nä nu ska jag snabbdammsuga lite så att lillpruttan kan få ligga och leka på golvet. För dessa jävla kattjävlar fäller så mycket hår så man måste dammsuga varje jävla dag.

Puss på er!

BLIR SNART GALEN!!!

Jag sitter och hostar som en jävla idiot nu, det gör skitont i halsen och så snorar jag som en gnu med. Jag blir jäklat galen! Orkade inte gå så länge på mässan, men den var helt ok. Blev dock inga bilder tagna, haha! Men jag blir tokig på den här jävla förkylningen! Inga smaklökar har jag heller. Försökte dricka the, ingen smak, provade äta digestive, kände inget, saft? Nope, nada och ingenting! Lukter är det dåligt med det också! Vafan?! Någon som vill byta med mig?? Jag byter gärna nu på stört! Fan! Och inga halstabletter har jag heller. Blää..

Vad händer ikväll då? Kan ni gissa? LIGGA HEMMA PÅ SOFFAN och bara glo på dumburken. Hade varit gott att trösta sig med en chipspåse, men sen kommer jag på mig själv..jag har ändå ingen jävla smak i munnen så vafan gör en chipspåse för gott? Nä fy! Förlåt men jag var tvungen att få klaga lite. Vad ska jag göra så att jag slipper hostan i alla fall? Snoret kan jag leva med bara jag slipper hosthelvetet!

Nu ska jag sluta klaga, men jag hade fan inget vettigt att skriva. Är så jävla trött på denna förkylning...........

GOD KVÄLL!!

Bildbeviset occh svenska mässan

Ja det var inte många som gissade igår, men dom som gjorde det hade delvis rätt. Jag ändrade ögonfärgen till grön, tog bort en massa prickar och sånt och så tog jag bort min mustasch, haha! Angående mitt piercing i läppen så har den varit borta i ca 1½ år nu så det var helt fel. Men här har ni före och efter-bilderna.
FÖRE                             EFTER    
 

Idag bär det av till Göteborg, när Tindra har vaknat och ätit sin gröt. Svenska mässan ska vi till, för dom har en baby och barnmässa i helgen. Kan vara skoj. Jag hade tänkt åka på den redan förra året, men det blev aldrig av, så nu åker vi dit iår istället. Får väl hoppas att det är nått att ha. Ska i alla fall ta med mig kameran med, hihi. Jag har varit fotosugen i ett par dagar nu, så nu jäklarns, haha. Inte för att jag vet om det är så mycket att fota just på den mässan, men vi får väl se. Så nu ska jag alldeles strax packa Tindras skötväska med en termos med välling, flaska, blöjor, extrakläder, burkmat, haklapp, sked, våtservetter, plånka och så vidare. Sen ska jag sminka mig och klä på mig i lugn och ro innan hon vaknar. Det blir nog bra.

Ikväll blir det nog att sitta och kolla på let´s dance innan man kanske ska försöka lägga sig i någorlunda rätt tid. Får väl se hur det går med det. Jag hostar och snuvar fortfarande, men jag känner att jag behöver komma mig ut ur lägenheten. Nåja, jag får ta med mig bafusin (halstabletter) och noskapin (hostmedicin) så ska nog detta bli bra.

Nä nu ska jag försöka få mig en snabbkik på lite bloggar och sen forumet innan jag sätter fart.
Ha en trevlig dag!

Tappade suget!

Ja när jag väl satte mig med photoshop tappade jag suget rejält..vet inte varför. Man jag har ingen fantasi nu. Så jag pillade bara med ögonfärg. Här är före och efterbilder. Och så tog jag bort några prickar ;)

FÖRE


EFTER


Och denna bild gjorde jag igår. Gissa vad jag har gjort med den! Förebilden kommer imorrn, men kom igen! Ni får några gissningar så kan jag skriva imorrn vilka som hade rätt och fel! MARTINA - DU FÅR INTE GISSA, FÖR DU VET REDAN!!




Lycka till! Och god natt!


Jahapp, å nu då?

Ja vad ska man göra nu då? Tindra sover och jag är fortfarande för sjuk för att orka träna. Jäkla skit då! Jaja, jag får väl slänga mig på soffan och läsa min bok. Om det inte kommer nått bra på tv. Får väl kolla tv.nu och se om det är nått intressant på tv4 fakta, hihi. Det är nog ändå den bästa kanalen som vi har, haha! Nåja vi får väl se vad som händer.

Jag och Tindra tog oss ett bad förut, hehe. Hon satt i sin matstol i badkaret och chillade ordentligt, haha. Kolla på detta!

Haha hon är för go! Och sen tog vi bort matstolen och jag höll i henne på mage i vattnet och shit vad hon började sprattla! Hahaha!! Hon försökte simma! Eller aa, det såg ut så i alla fall. Och plaskade så hela badrummet blev blött, tss! Men men, det är smällar man får ta.

Sen har Tindra börjat grimasera så himla mycket! Speciellt när hon äter mat. Då kniper hon ihop hela ansiktet och sen blåser hon ut och in luft genom näsan. Ja det är svårt att förklara men jag kan inte låta bli att skratta när hon börjar! Haha! Ja ni kan få se en bild om ni vill, hehe. Eller aa, alla som läser såhär långt får se den, för jag lägger upp den oavsett vad ni vill.


Nää om man skulle ta och byta dator och sätta sig och leka lite i photoshop. Det låter som en bra idé. Kanske ni kan få se lite resultatbilder sen, om ni vill? Men först ska jag pissa!

Puss på er!

Sovmorgon

Ja idag fick jag faktiskt lite sovmorgon. Helt skönt! Eller aa, Tindra vaknade halv 7, men då lade jag henne mellan mig och Jesper och då somna hon om igen och sov till halv 9! Jääkligt skönt måste jag säga!

Idag känner jag mig liiite bättre från förkylningen. Eller jag är i alla fall lite piggare i kroppen. Men hostar och snuvar gör jag fortfarande. Men jag ska i alla fall försöka städa lite här hemma. Dammsuga och torka golven, det behövs nog. Och sen måste jag sticka iväg till posten och skicka 2 paket som jag fått sålt på tradera. Och så behöver räkningarna betalas. Men jag tror nog att jag sätter Jesper på att betala räkningarna medan jag städar, eller iaf medan jag är på posten. Får väl se vad han tycker om det, haha. För nu har fan JAG betalat räkningarna varje jävla månad i flera månader, så nu är det hans tur, haha!

Jag längtar till April. För då ska jag mest troligt åka upp till Martina och company i Uppsala. Kommer nog bli jäkligt roligt faktiskt. Förhoppningsvis får jag ta bilen upp, om Jesper kan åka med någon annan till storspelet som han ska på. HOPPAS HOPPAS!! För det känns enklare än att dra med sig rubbet på tåget. Men Jesper är inte omöjlig när det gäller såntdär, för han tycker att jag har lika stor rätt till bilen som han, haha. Och det är ju iofs sant eftersom jag betalar lika mycket på den, tss! Så vi får se. Men det är nästan klart att jag åker i alla fall. Och Tindra ska med givetvis. Blir nog skoj.

Nä nu ska jag försöka få i mig lite frukost! Det blir fil och müsli, eventuellt en smörgås med, hehe.
Puss på er!

Storhandlat!

Ja idag åkte vi ut till torp, skulle handla lite. Det slutade med att vi kom hem med 3 stora kassar, haha! Sånna där självscanningskassar. Wihoo! Nu har vi mat så det räcker ett tag i alla fall, haha! Skulle det vara så att vi glömt nått kan man ju alltid sticka en snabbis till affären, men nu har vi det mesta i alla fall. Känns skönt! Sen åt vi faktiskt på McDonalds till lunch, men det skulle jag aldrig ha gjort kände jag. För nu har jag sån magknip att jag bara vill lägga mig i fosterställning, usch. Men det går väl över hoppas jag.

Nu ligger Tindra och vilar. Hon fick vila så sent idag eftersom hon vägrade somna ute på torp. Men det är smällar man får ta. Så hon ska bara få vila en liiiten stund, för annars lär hon inte vilja somna sen. Nåja, lämnar det åt ödet.

Nu ska jag svara på några frågor som jag fått från http://beciell.blogg.se 
Svara ni med om ni vill!


1. Var du ett lugnt eller busigt barn? - Lugn för det mesta


2. Vad föredrar du, sol -eller snösemester? - SOL!!


3. Vad tror du att du gör om 5 år? - Kan ju drömma om att jag bor i en villa med min man, 2 barn, volvo och vovve, haha!


4. Hur ofta läser du böcker av egen vilja? - Just nu har jag lånat 3 böcker från bibblan..så det händer ibland.


5. Vilken kändis hade du helst blivit sedd med?  - CHAD MICHAEL MURRAY! MUMMA!!


6. Hur är du klädd just nu? - Svarta strumpbyxor, svart kjol, ett linne och en kofta.


7. Hade du någon favoritsyssla som barn? - Jag red, älskade hästar!


8. Har du åkt ambulans? - Nä


9. Vilken är din favoritalkoholdrink? - Vodka redbull!


10. Vilket språk tycker du är det vackraste att lyssna på? - Spanska


11. Har du varit på någon musikfestival någongång? - Japp


12. Har du gjort något denna månad som du är stolt över? - Gått ner i vikt :D


13. Vad är det mest konstiga du har fått som present? - En dildo


14. Är du trevlig mot telefonförsäljare? - Jag kan vara det i början, men om dom inte fattar vad ett nej betyder så blir jag vääääääldigt otrevlig!


15. Vilken film såg du senast på bio? - Mammut. Så jävla kass!


16. Kan du nämna tre skånska ord? - Påg...sen vet jag inte, haha!


17. När känner du dig som snyggast? - Nä jag är uppsminkad och uppklädd för en kväll på krogen kanske :)


18. Har du någon extrainkomst utöver det du jobbar med/pluggar till? - Nää


19. Vilket practical joke/hyss som du har gjort tyckte du blev mest lyckat? - Haha ingen aning..är inte så bra på sånt där :P


20. Vilken låt lyssnade du på senast/just nu? - Greenday - Minority


Nä nu ska jag kika en snabbis innan jag får väcka lillan!
Puss och kram


Sabinas kamp!

Jag tänkte bara skriva lite funderingar. Jag följer Sabina i hennes kamp mot "tengil". Och jag kan inte låte bli att börja fundera på hur man själv hade klarat av ett sånt besked. Malignt melanom med en spridning av metastaser i hjärnan. Jag kan inte ens tänka mig in i en sådan situation. Hur fasen hade jag reagerat? Jag hade nog slutat fungera. Men det är svårt att tänka sig in i sånna saker med, det har ju aldrig hänt mig! Jag tycker att hon är så fruktansvärt stark som verkligen klarar av att ta dagen som den kommer och ställer upp för sina barn. Hon förbereder dom för den sista resan. Hon..aa..jag klarar inte ens av att sätta ord på det.

Sen sitter man själv här hemma och kommer på sig själv med att klaga på vad som känns som en kommande dunderförkylning. Klagar på att jag inte ska träna ikväll p.g.a förkylningen. Utan en tanke på att det faktiskt finns dom som har det värre! Klagar på att man inte kan somna på kvällarna och att man måste gå upp när dottern vaknar vid 7. Vad tänker man på egentligen? Från och med nu ska jag ALDRIG (i alla fall försöka) klaga på så små pettitesser! Jag ska tänka på hur bra jag egentligen har det! Jag är frisk, jag har det bra! Punkt slut!

Här kan ni i alla fall läsa om Sabina och hennes kamp att klara av vardagen! Värd att läsas! http://mittlivsabina74.blogspot.com/

Ha nu en underbar dag!
Kramar i massor!

Sex med sin bil?!

Satt precis och kollade på en så jääävla äcklig dokumentär som gick på femman. Den hette "Min bil är min älskarinna"! Hur jävla äckligt är inte det? Handlade om 2 killar som inte hade ett endaste intresse för killar eller tjejer utan dom tände enbart på bilar. Smekte, runkade, knullade avgassystemet UUUÄÄÄÄÄCK!!! Man blev så jävla äcklad. Och ni fårr ursäkta mitt fina ordval i detta blogginlägg men jag kan inte låta bli alltså. Och gubben började smeka och pussa på ANDRAS bilar med! Och han hade till och med "sex" med den andra killens bil utan hans vetskap, nä fy fan säger jag. Det var nog det äckligaste jag har sett i hela mitt liv. Och dom här två skulle träffas på en bilutställning någonstans i USA och gubben börjar gå och smeka och pussa på typ alla bilar han såg. Nä jag fattar fan inte hur i HELVETE han kan göra sånt på någon annans bil!! Hur fan tänker man då? Den andra killen var i alla fall hyfsad nog att han inte började smeka på någon annans bil. Nä jag vet inte vad jag ska säga, så jävla äckligt alltså! Jag får kalla kårar i hela kroppen. Och gubben kallade sin sperma för kärlekssäd och jag vet inte allt. Nej fy för sånt där! UÄCK!

Jag och Malin har i alla fall tränat idag igen. Fy fan vad jobbigt, men skoj! För nu känner jag att jag börjar lära mig stegen mer och mer och det gör ju också att man orkar mer. Och då blir det ju automatiskt roligare. Imorrn skulle Malin ha en vilodag så jag funderar faktiskt på att testa något nytt imorrn. Carmen Electras hip hop workout. Den såg väldigt rolig ut i alla fall. Annars kanske jag kollar om jag kan hitta någon mer rolig träning. Det gör jag ju garanterat. Men vi får se som sagt. Sen körde vi ju pilates som avslut med. Det är alltid skönt för då stretchar man extra mycket. Nåja, kanske blir en vilodag för mig med imorrn, för det går så bra program på tv:n men men, får se hur jag gör.

Nu ska jag alldeles strax lägga mig i soffan och läsa några sidor av en annan bok jag börjat på. Får se om den är bättre än Jag dödade mitt barn. För den orkade jag inte ens läsa ut, tyckte den var seg.

Sen är det natten så nu säger jag God Natt!

Det där var inget vidare

Nää, verkligen inte. Kom precis hem från bvc, och nu är jag nojigare än vanligt. Tindra har bara gått upp 100 gram i vikt på en månad, känns inte alls bra. Så nu väger hon 7590 gram och är 68 cm lång. Men bvc-tanten sa det också att Tindra har ju börjat röra sig så himla mycket nu så det är säkert därför, och så brukar hon ju spy ganska mycket, vilket inte heller bidrar till viktuppgång direkt. Och hon följer fortfarande sin kurva, men ändå. Man blir ju toknervös när det blir så. Så nu tyckte bvc-tanten att jag skulle börja ge Tindra mat oftare, men det går bara inte, hon vill inte ha oftare, så jag ska börja blanda mer fett i maten. Rapsolja, smör eller grädde, det var vilket som. Men rapsolja är nog bra för Tindra har en tendens att bli lite trög i magen, och då är rapsolja bra. Så nu ska vi kämpa med det till nästa bvc-besök som är i Mars. Önska oss lycka till! Jag ska ner i vikt och Tindra ska upp.

Nåja, nu bjuder jag på en liten lista i alla fall, har inget bättre för mig..

dagens låt: Fronda - Pump it up!
dagens klädsel: Strumpbyxor, svart jeanskjol och en svart top med tryck på.
dagens skor: Svarta med "päls" på
dagens frisyr: Utsläppt i sidbena
dagens mat: Pepparrotskött och potatis
dagens händelse: Bvc och eventuellt öppna förskolan - unga mammor
dagens planer: Träna ikväll!
dagens vill ha: Fortfarande den kameraväskan från Golla!  
dagens saknad: Norrland
dagens tråkigaste: Har ingen träningsvärk.
dagens roligaste: Att Tindra tog sig själv från sittandes till liggande :D
dagens dummaste: Kattjäveln som hänger sig i gardinen, satans kattfan!
dagens köp: Bregott och halstabletter, haha
dagens godis: Nothing at all!
dagens mående: Lite halvtrött men glad.
dagens äckligaste: Inget än så länge..
dagens sötaste: Tindra såklart :)
dagens komplimang: Har inte fått någon idag, men i helgen fick jag en fin kommentar av en kompis. Han tyckte att jag såg smalare ut nu än innan jag blev gravid, då blev jag glad kan jag lova!!
dagens kärlek: Jesper
dagens dryck: Vatten
dagens telefonsamtal: Har inte pratat med någon än. 
dagens känsla: På G!!

Nu ska jag väcka gubben, sen ska jag käka lite frulle!
Puss

En snabbis!

Ja jag tänkte bara skriva här en snabbis innan vi ska gå till bvc. Jag har förvånansvärt lite träningsvärk idag. Inte bra. Haha! Fasst jag är fortfarande väldigt mör i kroppen så det finns ingenting som säger att jag inte kommer ha ont ikväll. Men jag funderar på om jag håller på att bli sjuk, känner mig lite hängig, men det blir nog träning ikväll med. Det skulle jag tippa på i alla fall. Men vi får se.

Fan nu gnäller den här lille ongen!
Men jag skriver mer när vi kommer hem!

Träningen fortsätter!

Japp, nu har jag ju som sagt bestämt mig att jag ska bli av med mina gravidkilon på riktigt. Eller ja, mina gravidkilon har rasat nu, så jag ligger egentligen på plusminusnoll, men jag hade ju några extrakilon redan innan jag blev gravid, och nu ska dom bort! Så idag var Malin här och vi tränade först nästan 1 timme med aerobic/dans/box (SVINJOBBIGT!!) Sen tog vi en femminutare och sen körde vi 30 minuter pilates. Det är grymt skönt, men nu är jag jäääkligt mör i kroppen kan jag tala om! Men det känns ju att man gjort någon nytta i alla fall, så det är bra. Tror att jag kommer att ha en grym träningsvärk imorrn. Men vi får se.

Imorrn ska vi i alla fall till bvc. Vi ska vara där klockan 10 så jag tror faktiskt att det blir en liten promenad dit. Det tar väl en sisådär 20-30 minuter att gå, kanske längre med tanke på att det kanske inte är det lättaste att gå med barnvagn nu, men vi får väl se. Jag ska i alla fall gå dit. Och sen blir det ju att gå hem också givetvis, så det är nog ganska lagom innan frukost. Sen funderar jag på att åka till den föräldragruppen för unga mammor på öppna förskolan. Kan ju vara trevligt att träffa någon mer som är i ungefär samma ålder som en själv. För jag hinner allt hem efter bvc, äta frukost, hämta bilen och sen åka. Men vi får väl se som sagt hur jag gör. Ska i alla fall fråga om Malin vill följa med på promenad till bvc. Sen vågar jag nästan garantera att det blir ett träningspass på kvällen igen. För jag ska försöka köra i alla fall 5 dagar i veckan (då gubben jobbar kväll passar man på, haha!). Söndag till och med torsdag kväll, sen kan jag ha "vilodagar" fredag och lördag, för det beehöver man ju också ha. Kan ju bli någon promenad men det räknar jag inte som träning på samma sätt. GUUUD vad jag babblar på om denna träning, men det har blivit en lite fixidé från min sida nu. Nu när jag ÄNTLIGEN fått motivationen igen! Sen skadar det ju inte om jag kan få lite pushning med, för det hjälper verkligen!

Nu funderar jag faktiskt på att nana kudden alldeles strax, ska bara ta mig en kik i mina favoritbloggar och på forumet.
Men jag skriver mer imorrn!

God natt och sov så gott mina trogna läsare!

Rastlösheten fortsätter!

Japp, men jag orkade inte åka någonstans och fota idag. Blir dock någon sorts dansträning här om en stund. Zumba eller vafan de hette, haha. Så det blir att dra ner persiennerna och flytta vardagsrumsbordet och sen shaeka loss, haha. Får väl se hur det går med det. Men man kanske blir mindre rastlös i alla fall. Sen ikväll blir det ju en lätt pilatesträning med, hehe. Men man ska ju inte träna för mycket heller så det blir BARA pilates för mig ikväll.

Haha Tindra har börjat smacka som fan med munnen. Det låter skitroligt. Som att hon pussas, hehe. Vi fick det på film men jag har inte tittat på det än. Och så den där tungan som är ute i all evighet. Jaa vad ska det bli av denna unge? Hahaha! Och hon har börjat försöka ställa sig upp med. Men hon är inte riktigt så stark ännu. Men om hon sitter i mitt knä och håller fast i mina händer så drar hon sig själv upp till stående, så det är nog inte långt kvar i alla fall.

Nä nu har jag dålig fantasi.
Puss på er!

Rastlös och grymt fotosugen!

Ja jag är riktigt rastlös, för alla i denna lägenhet ligger och sover förutom jag. Inte ens katterna är det fart på. Så jag vet inte vad jag ska göra. Hade ju kunnat träna lite, men orkar inte möblera om då vi ändå ska träna ikväll. Jag hade väl kunnat sätta mig och läsa, men vad hjälper det när man är rastlös? Tindra vaknar nog om en halvtimme eller nått och då ska ajg väcka Jesper med.

Och så är jag nått grymt fotosugen, men om jag bara ska ta en promenad på samma gamla vanliga ställe kommer jag tappa suget, för där har jag liksom redan fotat en miljon gånger. Kanske inte riktigt en miljon gånger, men ni fattar vad jag menar. Vart ska vi åka då för att jag ska få nått roligt att fota? Jag vet inte, har inte en aning. GUUUD vad rastlös jag är! Och Jesper lär väl inte vara så sugen på att åka någonstans kanske? Eller? Jag får fråga han, annars får jag väl åka någonstans själv. Men vad vill jag fota då? Det vet jag inte heller. Äh, lika bra att skita i alltihop! Men jag behöver ändå handla, så då får jag väl ta med kameran "ifall att" jag hittar nått skoj att fota.

Oj då, nu vaknade min lilla spillevink, tror hon har bajsat, om det är intressant? Nää trodde inte det heller, men nu vet ni.
Så nu ska jag väcka gubben, ta upp lillan, byta på henne, ge henne gröt, klä på henne, klä på mig själv, sminka mig lite, FÖRHOPPNINGSVIS kan vi åka efter det.

Ciao!

Nu kommer våren! Eller?

Gud vilket härligt väder det är ute idag. Solen skiner och det är varmt. Satt ute på framsidan en stund och det blev riktigt varmt. Jag hade bara en fleecejacka på mig så det var riktigt skönt. Tog några bilder på grannens pojk och snögubben som dom gjorde, hehe. Vet inte om hon skulle vilja se bilder på sin son på nätet så jag lägger inte upp några bilder på honom men ni kan få se bilder på snögubben och allt såntdär. Aja, här kommer det.

     



Tindra var också med ute en sväng, men hon tyckte att det var väääldigt ljust, hehe. Och så min fina kisse Casper satt och njöt i solen. Riktigt gott måste jag säga. Kanske skulle ha tagit en promenad, men jag har sån huvudvärk så jag ska ta en alvedon sen får vi se. Om jag inte orkar ta mig ut så ska jag i alla fall träna lite pilates lite senare. Det är skönt! Eller så tar jag mig ett pass av den andra träningsvideon, men vi får se hur jag gör.

Ikväll ska jag försöka mig på att göra eget klyftpotatis tänkte jag. Så vi får se hur det går, haha. Önska mig lycka till.

Nu ska jag kika vidare en sväng och försöka vara social med främmandet.
Puss

Nu smälter det.

Ja det snöade ju som sagt en jäkla massa igår. Men idag är det säkert 5-6 plusgrader. Dick ingen sol i sikte men ändå. Skönt, kanske man kan få lite vårväder snart? Jag vet inte, eftersom det igår såg ut såhär på våran baksida..


Nåja, vi får väl se hur många dagar det tar innan skiten är borta. Och jag måste nog säga att denna historia stämmer ganska bra, haha!

EN SNÖSKOTTARES DAGBOK

9:e December
Vi vaknade upp till en underbar matta av kristallvit snö, som täckte varenda centimeter av landskapet. Vilken fantastisk syn! Finns det något vackrare ställe i hela världen? Att flytta hit var det bästa jag någonsin gjort.

Jag skottade för första gången på flera år och kände mig som ung på nytt. Jag skottade både vår uppfart och trottoaren. I eftermiddags kom snöplogen och fyllde trottoaren med snö igen och blockerade uppfarten, så jag fick ta en vända till med snöskyffeln. Vilket underbart liv.

12:e December
Solen har smält all vår fina snö. Vilken besvikelse. Min granne säger att jag inte ska oroa mig, vi kommer absolut att få en vit jul. Ingen snö på julen skulle ju vara förskräckligt! Harry säger att i slutet på vintern kommer vi att ha så mycket snö att jag aldrig vill se snö igen. Jag tror inte att det är möjligt. Harry är en trevlig människa. Jag är glad att han är vår granne.

14:e December
Snö, underbara snö! Det kom 20 cm i natt. Temperaturen hade sjunkit till -20. Kylan får allting att gnistra. Vinden gjorde mig lite kall, men jag värmde upp mig med att skotta uppfarten och trottoarerna. Detta är livet!

Snöplogen kom tillbaka i eftermiddags och begravde allt i snö igen. Jag insåg inte att jag skulle behöva skotta så här mycket, men jag kommer verkligen i form på det här viset.

15:e December
50 cm till. Sålde min van och köpte en fyrhjulsdriven bil i stället. Köpte vinterdäck till frugans bil och två extra snöskyfflar. Frugan vill skaffa en vedspis utifall elektriciteten skulle sluta fungera men jag tycker det verkar löjligt. Vi bor ju faktiskt inte i Alaska.

16:e December
Snöstorm i morse. Föll omkull på isen på uppfarten när jag saltade. Ont som fan. Frugan skrattade i en timme...Roligt..

17:e December
Fortfarande långt under noll grader. Vägarna är för isiga för att man ska kunna ta sig någonstans. Det var strömavbrott i fem timmar. Inget att göra utom att stirra på frugan och försöka att inte irritera henne. Vi skulle nog ha köpt en vedspis, men det erkänner jag inte för henne. Jag hatar när hon har rätt. Jag kan inte fatta att jag fryser ihjäl i mitt eget vardagsrum.

20:e December
Elektriciteten är tillbaka igen, men det kom 35 cm till av den där vita skiten i natt. Mer snöskottning. Det tog hela dagen. Snöplogen kom två gånger idag. Försökte hitta en grannunge som kunde skotta, men dom var upptagna med att spela hockey sa dom. Jag tror dom ljuger. Ringde till den enda järnaffären i trakten för att fråga efter en snöslunga, men dom var slut. Dom får kanske hem fler i mars. Jag tror dom ljuger. Harry säger att jag måste skotta annars kommer kommunen att göra det och sedan skicka mig en räkning på jobbet. Jag tror Harry ljuger också!

22:a December
Harry hade rätt om att det blir en vit jul. Det föll 32 cm till av vit jävla snö inatt och det är så inihelvete kallt att det antagligen inte kommer att smälta förrän i Augusti! Det tog mig 45 minuter att klä på mig och gå ut och skotta i morse, sedan blev jag pissnödig. När jag klätt av mig, pissat och klätt på mig igen så var jag för trött för att skotta. Försökte hyra Harry att ta hand om snöröjningen resten av vintern eftersom han ju har en plog på sin lastbil, men han säger att han inte har tid. Jag tror att den jävla skitstöveln ljuger!!

23:e December
Bara 5 cm snö idag. Det är nollgradigt nu. Frugan ville att jag skulle juldekorera huset i morse. Är hon helt jävla slut eller? Varför sa hon inte det för en månad sen? Hon säger att hon gjorde det men jag tror fan kärringjäveln ljuger!

24:e December
15 cm. Snön har blivit så jävla hårt packad av snöplogen att jag bröt av skyffeljäveln. Tror jag fick en hjärtattack också. Om jag får tag på han som kör plogbilen så ska jag fanimej ta tag i pungen på han och dra han genom snön! Jag vet att det jävla psykot gömmer sig runt hörnet och väntar på att jag skottat färdigt, sen kommer han i 100 knyck och plogar igen allt.. Tanten ville att vi skulle sjunga julsånger medans vi öppnade julklapparna men jag var för upptagen med att spana efter plogbilen..

25:e December
God jul. 50 cm till av förbannad jävla snö!!. Blev insnöad. Tanken på att skotta får mitt blod att koka. Gud vad jag hatar SNÖ!!! Plogbilsföraren stannade till idag och frågade hur läget va, jag slog till den jäveln i huvet med skyffeln...

26:e December
Fortfarande insnöad. Vad fan skulle jag flytta hit för, jävla håla!! Och allt var HENNES idé.. Hon går mig på nerverna...

28:e December
Fortfarande insnöad. Satmaran gör mig galen.

29:e December
25 cm till. Harry säger att jag måste skotta taket annars kan det rasa in. Jävla dumskalle, tror han att jag är helt sänkt eller??

30:e December
Taket rasade in. Plogföraren har stämt mig på 1 miljon för att jag slog honom i huvet och kärringen har åkt till sin mamma...

31:a December
Eldade upp hela jävla hushelvetet.. Ingen mer snöskottning här!!

8:e Januari
Jag mår så bra. Jag älskar dom här små pillren dom ger mig men varför är jag fastbunden i sängen?


Haha den är lika rolig varje gång. För på nått sätt känns det som att historien stämmer så himla bra. Man älskar snön första gången den kommer, men ju längre tiden går, destomer vill man att skiten ska försvinna, haha. Inte sant?

Tindra vaknade 6 imorse med, men jag fick henne till att somna om en liten stund. Och nu ligger hon och vilar. Så jag passade på att sätta mig här en stund. Ska ta mig en snabbkik och sen ska jag försöka äta lite frukost. Se om mina mackor med mjukost går ner lite lättare idag, haha. Funderar på att strunta i att läsa ut min bok. Den är fruktansvärt seg, och jag vill att boken ska vara spännande rakt igenom annars orkar jag aldrig läsa ut den. Men vi får se. Jag har ju faktiskt 2 andra böcker som jag kan läsa. Nåja, nu ska jag i alla fall kika vidare så att jag kan få liiite lugn stund innan Tindra och gubben vaknar.

Puss på er!

Jag hade fel, så fel

Jepp, om ni kommer ihåg så skrev jag för typ 1 vecka sen eller nått att det snöade massor men att jag trodde snön skulle försvinna inom kort. Men jag hade fel. RIKTIGT fel. För snön ligger fortfarande kvar och nu har det snöat i ca 5 dagar i rad. Och nu är det nästan hemskt, det har snöat hela dagen och blåser gör det med, så det är värsta snöstormen här. Vi som inte ens brytt oss om att köpa en snöskyffel. Nåja, vi får väl låna grannens kvast så länge, men nu när det kommit så mycket snö hade det varit skönt med en skyffel faktiskt.

Nu sitter jag bara och väntar på att melodifestivalen ska börja. Så vi får se om det är några bra låtar ikväll. Sen vet jag inte om det blir en film eller om man helt enkelt går och lägger sig, jag är rätt trött faktiskt. Men vi får se.

Nu ska jag kika vidare..

Fy sjutton säger jag bara!

Ja vi var ju som sagt hemma hos Niklas och Susanne igår. Tänkte ju inte stanna så länge med tanke på Tindra. MEEEEN det gick inte så bra. Tindra sov på deras säng, jag blev full och jaa..så gick det med det, haha. Herre jisses! Och som alla vet hatar jag att åka bil när jag är så full, så jag blev givetvis åksjuk fastän jag satt i framsätet så Jesper fick stanna, haha. Fy fan. Nu dröjer det till nästa gång kan jag lova! Men dock blev jag ju inte bakfull idag. Eller jaa, jag försökte äta en macka med mjukost på, och då började jag må illa, men det är inte så farligt. Nu är jag vrålhungrig och kan knappt vänta till middagen, hehe. Vi ska äta gooooott ikväll. Sjömansbiff med pommes och bearnaissås ååh det vattnas i munnen på mig. Nötkött är ju så sjukt gott. Och så blir det att kika på melodifestivalen. Och käka popcorn, mumsigt! Men jag får nog ta och äta nått innan dess, för jag blev som sagt hungrig nu. Men vi får se vad vi kan göra.

Vad ska vi annars hitta på idag? INTE ETT SKIT! Jag ska bara vara hemma och ta det luuuugnt. Tindra verkar då inte bry sig så mycket efter de knasiga läggningstiderna igår, så det känns skönt. Får väl se om vi får henne i säng i rätt tid ikväll, men det ska nog inte vara några problem så länge hon bara får vila EN gång till idag. Men jag har fortfarande problem med hennes mat. Hon vill helt enkelt inte ha nått annat än välling. Eller ja, gröten går ganska bra, men inte maten. Fan. Jag som hade tänkt att hon skulle få äta vanlig mat 2 gånger/dag nu, men jag kan inte riktigt göra det fören hon börjar äta som hon ska. Får väl se på tisdag om hon har gått upp i vikt som hon ska. Blir spännande.

Och imorrn blir lilla tjejen 8 månader. Jag blir nästan förbannad för att tiden går så jäkla fort, hehe. Min stora tjej.

Nä nu ska jag försöka titta färdigt det jag ska kolla innan fisan vill ha mat igen.
Ha en trevlig dag.

Träningsvärk som heter duga

Ja det har jag idag. Min mage alltså, shiiiit! Jag kan inte hosta och när jag nyser så gör det skitont! Men gud vad skönt det är alltså!  Och den där Pilates for dummies är då inte så himla dummie kan jag säga. Många skrattar när jag säger det, men det är inte helt lätta övningar, och dom verkar hjälpa med, för man har ju träningsvärk efter att man gjort dom. SÅ himla skönt kan jag säga! Sen gjorde vi ju en till träningsvideo igår, men vi gjorde bara halva. Jag är helt slut, men så himla skönt. Idag blir det bara en promenad, för jag tänker inte göra dom där videosarna när Jesper är hemma, haha. Och det tror jag inte att dom andra vill heller, tss. Så vi får väl promenera då. Nu har jag fått tillbaka min motivation, för nu har jag ju gått ner 3kg så nu ska jag fortsätta. Mitt mål är att gå ner till 60 i alla fall, för det är lagom för min längd. Visst hade jag kunnat gå ner till 58 för att ligga perfekt, men vi får se. Första målet är i alla fall 60, får se hur länge det tar. Nu väger jag 69kg så det är "bara" 9kg kvar. Men innan jag blev gravid så vägde jag faktiskt 68kg så jag har inte många gravidkilon kvar i alla fall, hehe. Nåja nu ska jag ner i vikt i alla fall! Så är det bara! Förhoppningsvis kan väl iaf lite av denna slappa hud runt magen försvinna med, men som sagt, vi får se.

Ikväll ska vi som sagt hem till Tindras fadder, han fyller 25. Så jag ska försöka få Tindra att vila middag en extra gång idag eftersom hon ska vara uppe längre ikväll. Får väl se hur det går. Men förhoppningsvis kan vi väl stanna en stund i alla fall.

Och nu snöar det...IGEN!! Det har snöat varje dag i ett par dagar nu, och det är inte små snöflingor som kommer! Jaja, nu har jag fått min snö, men nu vill jag ha vår! FÖRSTÅ DET, haha! Och lite varmare väder så man kan sitta ute.

Nåja, det kommer när det kommer. Nu ska jag försöka lägga lillan och vila en stund. När hon vaknar ska jag väcka Jesper. Hrm..

Ha en trevlig dag!

TRÄNING!

Ja igår gjorde jag ju som sagt lite pilatesövningar, det var skönt och jag har faktiskt haft lite träningsvärk idag. Och nu ikväll så var Malin, Malin och Malin här och vi körde först pilates och sen körde vi en annan träningsfilm. Och det var riktigt kämpigt måste jag säga. Träningsvärken försvann men nu har den kommit tillbaka med besked! Jag vill inte veta hur jag kommer känna mig imorrn, haha! Eller i övermorgon! Det sägs ju att träningsvärken alltid är värst den 2a dagen efter träning. Haha, ja vi får väl se hur jag känner mig. Imorrn blir det dock ingen träningsvideo, för jag vill inte träna när Jesper är hemma, hehe, men det blir nog en promenad i alla fall. Förhoppningsvis kan Jesper kliva upp imorrn relativt tidigt så att jag slipper dra ut barnvagnen, det är himla skönt att gå en promenad utan barnvagn. Men vi får se på den saken. I värsta fall får hon väl följa med ändå. Nåja, får väl se.

Nu ska jag snart gå och lägga huvudet på kudden tror jag. För jag är helt slut.
God natt, dröm sött!

Chocktillstånd och dagisplats!

För en liten stund sedan ringde våran telefon. Det var rektorn på kurveröds förskola som ringde och erbjöd oss dagisplats till Tindra. Jag blev glad, även om det inte var vårat förstahandsval, men glad ändå. Dock blev jag skitnervös när hon sa att vi kunde få en plats tidigare än juni om vi ville. WHAT? Men hon är ju inte ens 1 år fören i slutet av juni? Nä men det spelade tydligen ingen roll. Hupp. Men dom har semesterstängt på den förskolan i sommar så hon trodde att vi kunde börja med en mjuk inskolning så skulle det gå bra. Inskolningen börjar i MAJ! GAAAH! Det är liksom bara 3 månader dit! Shit. Och tiden går ju som himla fort.. Nåja, vi får väl se. Ska i alla fall göra ett försök att skola in henne på dagis i Maj, sen är som sagt sommaruppehållet och då kommer Jesper ta ut sina pappadagar, sen börjar det "på riktigt" när dom öppnar igen. Herregud. Jaja, det dagiset har i alla fall 2 småbarnsavdelningar och 2 syskonavdelningar (som hon kallade det), så det blir nog bra. Då kommer vi försöka få in nästa bebis på samma dagis sen när den nu kommer. VILKET INTE ÄR ÄNNU PÅ ETT TAG!

Uscha, jag ville bara skriva av mig lite. För jag blev nervös när hon ringde, hehe. Nu ska jag platta mitt hår, det ser förjävligt ut. Halva håret är vågigt och spretar åt alla håll och kanter medan andra sidan ser helt ok ut. Håller på att få lockigt hår? Tror det..

Puss på er!

Förundersökning av ögonen

När vi var på torp förra veckan stannade vi till och pratade med dom som gör laserbehandlig av ögonen. Ni vet en såndär operation som gör att man inte behöver glasögon längre. Dom bjöd på en förundersökning så att man kan få reda på om man kan göra detta. För det är ju inte alla som kan göra den. Orsakerna kan vara för svag hornhinna och så var det nått mer. Så det kollar dom på denna undersökning. Och det ska jag och Jesper på idag. Kan ju vara intressant. Och så får man ju en gratis synundersökning samtidigt. Visserligen var det inte så längesen jag gjorde min, men ändå. Och det påminde mig, jag har inte hämtat ut mitt senaste "recept" från specsawers, fanken också. Aja, det får räcka med det från västoptik. Om vi inte åker förbi torp innan vi åker dit? Jag vet inte, vi får se. Krewer ska komma hit och passa Tindra medan vi är där i alla fall, hihi.

Funderade på att ta en promenad till öppna förskolan. Men jag skulle behöva duscha och jag vill inte ut och gå i blött hår, för jag vill inte bli sjuk. Plus att det snöar. Tanken med promenaden ner var ändå att Tindra skulle kunna vila en stund innan, för annars blir det knas med hennes vilostunder idag vilket resulterar i att hon lär vara suuuuupergnällig ikväll. Det orkar inte jag. För jag är själv svintrött. Så jag tror faktiskt att vi hoppas öppnis idag. Funderar på om vi ska dit på Tisdag istället. För då är det en grupp för unga mammor, och det kan ju vara kul. "Föreståndarna" eller vad jag nu ska kalla dom, tyckte att det var jättekonstigt att inte min barnmorska hade föreslagit att jag kunde gå dit. Men men, jag funderar ändå på att gå dit och titta. För hon sa att det var en väldigt blandad ålder på bebisarna, så man kan ju hitta någon som är i samma ålder i alla fall. Som sagt vi får se.

Imorn ska vi på 25års-kalas hos Niklas (och Susanne). Men vi tar Tindra med oss så det blir inte att stanna så länge, men en stund i alla fall. Blir nog trevligt. Så Tindra får vara vaken en liten stund längre än vanligt imorn. Men det går nog bra. Hon brukar ju vara ganska lätt att få in i sina rutiner igen. Undra vad man ska ta på henne för kläder imorn då. Hon får nog ha en klänning dagen till ära, hehe. Men vi får väl se på det imorn.

Men nu ska jag ta hand om min dotter som sitter och räcker ut tungan åt mig, haha.
Ha en trevlig dag.

Pilates for dummies & hemfödslar

Ja det har jag provat idag. Det var väl 12 olika övningar, hehe. Man kände sig verkligen totalt dum när man satte på denna. Och det var inte världens svåraste grejer, men jag blev svettig och man kände sig ändå rätt mör i kroppen efter detta, så jag kommer nog köra dessa övningar fler gånger. Man får ju mycket stretching (stavning?) i dom övningarna med, och det behöver jag kan jag säga! Jag har så korta muskler och sånt, det har jag alltid haft. Men nu kanske man kan bli liiite vigare? Får väl se. Jag har i alla fall bestämt mig för att börja träna hemma. För nu när vi inte har hörnsoffan kvar så har vi massa plats i vardagsrummet som jag kan utnyttja. Har även fått hem lite andra träningsvideos som jag ska prova. Man kan ju variera sig lite, hehe. Nu ska jag bli av med överflödiga kilon! Kan ju bara hoppas att skinnet kan dra ihop sig lite med. Annars vet jag inte vad jag kan göra. Men nu känner jag mig på G i alla fall! Undra om man skulle prova "Hip hop abs" imorn. Får väl se vilken jag tar, men kul ska det vara i alla fall, annars tappar jag motivationen igen. GO MALIN GOOOO!!

Tindra var dödstrött förut. Hon fick gå och lägga sig halv 7. Hon har sovit vid lite konstiga tider idag så jag får väl skylla mig själv. Men imorrn ska hon inte få sova fören 10, sen ska hon inte sova fören 14-15 tiden igen. För då är det lagom för henne att lägga sig runt 19. Hon blir bara så jäkla gnällig när hon inte får sova när hon vill, haha. Men man får stå ut. För ska hon göra som förut och sova 3 ggr/dag så vill inte hon sova fören sent, och det vill inte morsan serni! Hehe stackars liten.

Hmm, igår såg jag en liten märklig dokumentär på femman, var det någon som såg den? Den handlade om hemfödslar. Personer som väljer att föda hemma, utan någon hjälp mer än från mannen eller kanske en syster. Jag vet inte hur jag skulle reagera på det. Personligen hade jag ALDRIG vågat eller ens klarat av det. Inte när man får välja själv! Sen kan det ju hända att folk föder hemma utan att välja det, men då åker man ju oftast in på sjukhuset direkt efter. Men dessa valde att göra ALLT själv. Modigt eller idiotiskt? Jag vet inte. Jag skulle aldrig göra det frivilligt i alla fall. Har ni tänkt på något sånt någon gång? Jag ryser av blotta tanken.

Nä nu ska jag kika på förlossningkliniken. Sen riskförlossningar. Tv4fakta is the shit!

Puss och god natt!

FILMFÖRSÄLJNING!

Ja jag har gått igenom lite av våra filmer och hittade några dubletter, så jag har lagt ut dessa på tradera. Bland annat the fast and the furious 1+2. Intressant? Kolla in dessa då, hihi.
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=85138429
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=85138279
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=85138098
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=85137879
Och så är det Sex and the city, lite olika avsnitt på säsong 4 och 6. Kan ju kanske vara nått. Jag tror att vi har fler filmer någonstans som inte är uppackat men dessa säljer jag nu i alla fall. Får väl se om jag får sålt dem.
Sen funderar jag på att lägga ut alla mina the sims-spel med. Har ju en MAAASSA tilläggspaket och sånt till the sims 2. Men vi får se hur jag gör.

Nu ligger Tindra och vilar. Själv är jag lite rastlös. Jag har dammsugit och skurat här hemma, och igår städade jag ju undan i vardagsrummet, egentligen har jag bara det där tråkiga sovrummet kvar, men det orkar jag bara inte ta tag i just nu. Jag funderar på att köpa bokstäver i trä och måla dom och hänga upp ovanför Tindras säng. Kan bli mysigt. Hade ju verkligen behövt göra iordning det. Sovrummet alltså. Uscha, jaja vi får se när jag orkar det.

Nä nu ska jag se om vi kan få någon mat i detta huset idag.
Puss

Kyla och snö idag med

Ja det är kallt idag med, dock inte lika kallt som igår. Men jag hade behövt köpa lite värmeljus idag med så att man kan få upp värmen ikväll med. Jag fick upp värmen ganska bra igår. Men som sagt, det är kallt ändå. Jag har blivit så himla frusen, jag vet inte riktigt varför. Förut var det tvärt om, jag var varm och svettades om det var varmare än 21 grader inne. Nu fryser jag som bara den. Jaja, sen har det ju snöat idag med. Men nu verkar det ha slutat, skönt det. Jag tycker att det ska bli plusgrader och sol så man får lite mys och kan sitta ute i solen och läsa en bok. Men icket icket.

Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Jag är trött. Och hungrig. Så jag borde nog äta nått, hehe. Men jag måste väcka gubben med. Jag har änna gett upp detta med att väcka honom klockan 10. Det gick bra EN dag. Sen säger han hela tiden, kan jag bara få sova en liiiten stund till. För han passar på eftersom Tindra ändå sover vid denna tiden. Jaja det blir nog bra.

Nu vaknade Tindra så jag får skriva mer sen.

Köld

Ja fy sjutton gubbar vad det är kallt nu. Ute är det säkert 10 minus (känns som 30) och inne vet jag inte riktigt. Men jag fryser ändå. Så jag har tänt lite ljus här hemma. Får väl se om det kan få upp värmen lite. För mu är jag less vintern, haha. För bara nån vecka sen ville jag ha snö och mys, men nu är jag less på allt. Jag vill ha vår och värme och fågelkvitter, kan jag få det nu eller? Haha, troligtvis inte då det enligt smhi kommer fortsätta vara kallt och så ska det komma mer snö *STOOOOR SUCK* Jaja, får väl se när våren vill komma till västkusten.

Nu har jag i alla fall fått städat lite. Dammsugit och plockat bort i vardagsrummet. Känns rätt gött. Ska snart sätta på en sista diskmaskin med. Och så måste jag hänga upp tvätten också. Jaja, det blir nog bra

Får nog sluta skriva..har inget bättre att skriva..

Klantigt tanten!

Fan vad klantig jag är!! Jag skulle koka några nappar, tro fan att jag glömde dom på spisen, så plasten på napparna smälte givetvis! Fan vad klantig jag är. Jag blir så arg på mig själv! FAN FAN FAN! Så nu har Tindra bara EN napp, för jag hittade en av hennes nya, men tänk om hon tappar bort den med, grr. Varför gör man såhär? Varför blir man så jäkla glömsk? GRRR!!! Såhär ser napparna ut nu. TUR att det inte gick längre, för så mycket smälte dom inte..




Nämn något som gjorde dig glad igår: Tindra kanske..jag vet inte.. 
Vad gjorde du kl 8 imorse: Gav dottern mat.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Försökte väcka gubben..utan resultat dock.
Det sista du sa högt: Nu får du vakna.
Det senaste någon sa till dig: En liten stund till bara..
Vad har du druckit idag: Ett glas vatten
Vad var det senaste du åt: Pizza igår (från i förrgår) 
Vad var det senaste du köpte: Hmm..pizza?
Vad är det för färg på din ytterdörr: Grön
Vad är det för väder hos dig nu: Kallt och mulet
Godaste glassmaken: Choklad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Japp
Sover du tungt: Nja..ibland..
Drömmer du mardrömmar: Ibland
Trivs du med ditt jobb: Har inget jobb *muttra*
Favoritklädsel: Baggyjeansen är favoriter, annars mjukisar.
Favoritlåt just nu: Många
Vad ser du om du tittar till höger: Leksaker, dammsugare, barnvagn, hoppgunga, fotoram och väggljusstake 
Vad gör dig glad just nu: Tindra som ligger och tjattrar i sängen.
Vad ska du göra härnäst: Hämta posten och väcka gubben 
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Seg och lite halvdepp..
Favoritgodis: Amigochoklad
Kläder just nu: Mjukisar all over 
Sommarplaner: PITEÅ!!
Hur många kuddar sover du med: En
Spelar du något instrument: Nej
Morgon eller nattmänniska: Mer natt tror jag..fasst nu har man automatiskt blivit morgon.. 
Vad är viktigast för dig: Familjen
Är du kittlig: Under fötterna ;P
Snarkar du: Gjorde när jag var gravid..men inte nu.. 
Stjärntecken: Jungfru
Äckligaste insekten: Alla småkryp är äckliga, men spindlar är värst tror jag.. 
Stökigt eller välstädat: Hellst städat..men jag är lite dålig på det..
Längtar du mest efter just nu: Resa..

Ha en förskräckligt bra dag!

Jag dödade mitt barn

Ja nått måste det vara med Tindra. Eller ja, inget allvarligt. Hon är rätt gnällig. Men hon vill INTE sitta i famnen what so ever. Man blir lite ledsen då. Nä hon ska bara vara på golvet. Och jag har slut skurmedel kom jag på nu så hon blir så himla smutsig om hon ska ligga på golvet. Måste åka och köpa. Kommer jag ihåg det ska jag köpa det idag. För jag såg att dom hade Ajax på Ö&B för 15kr, och Ajax luktar så gott, hehe. Hade behövt tvättmedel med, men det vet jag inte om dom har på Ö&B för jag kör med parfymfritt tvättmedel. Jaja, vi får väl se.

Blev en hel del läsande igår. Jag läste ut halva boken "Jag dödade mitt barn". Men jag har verkligen ingen förståelse för hur fan man kan göra så. Men som sagt, jag har inte läst ut hela boken ännu så jag får väl se om jag byter uppfattning snart. För det kunde man tydligen göra efter att ha läst den boken. Visst, jag förstår folk som hamnar i en förlossningdepression, men jag har aldrig någonsin hört talas om att man dödar sitt barn. Man brukar väl inte vilja döda ett barn? Oavsett om det är sitt eget eller någon annans? Jaja, vi får väl se vad jag säger efter jag har läst ut boken.

Nu har Tindra tappat bort en napp till, så nu har jag nästa på kokning. Och så kokar jag en av hennes gamla med, så jag ska se om den är alldeles för äcklig att den inte ens blir ren när jag kokar den, då slänger jag den. I annat fall kan hon ju ha den med. Jaja. Det är mycket vi får se idag känner jag.

Nu ska jag kika vidare.
Puss o hej!

Dagens Malin

Ja jag har egentligen inget vettigt att blogga om idag. Så jag bad gubben ta en bild på mig bara för att visa dagens outfit, haha. Fan vad kul man har idag. Så denna bilden togs strax innan jag begav mig till biblioteket.
  Värsta posen, haha!

Klänningen kommer från Gina Tricot och baggyjeansen kommer från Ullared. En riktigt skön outfit för dagens kyliga snöväder måste jag säga, hehe. Fan vad tråkigt jag har. Och osminkad är jag med har fan inte orkat.


Men jaja, jag åkte ju i alla fall till bibblan. Grannen följde aldrig med för hennes äldsta pojk har feber. Men jag tog bilen och åkte själv. Skulle egentligen bara låna 1 bok, men jag kom hem med tre, haha. Så ikväll har jag att göra. Vet inte om jag klarar av att läsa ut den ena av dom, men jag känner att jag måste. För jag måste få någon förståelse hur man kan göra nått så grymt och hjärtlöst. Nåja, jag får väl skriva en liten recension om den sen.

Nä nu ska jag gå och fixa lite grejer, sen ge lillan mat, sen ska vi åka och shoppa på den nya 10-kronorsaffären som har öppnat, haha! Dom hade tydligen massa kläder för bebis, barn, dam och herr så vi får väl se om man kan fynda nått. I så fall lägger jag upp bilder på det ikväll.

Puss och kram på er!

Några listor bara :P

När ni ser detta är ni utmanade.

10 saker om mig:
1. Är du singel?  Nej
2. Är du lycklig? Ja oftast.
3. Är du uttråkad? Nej
4. Är du ledsen? Ibland
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej
8. Är du en cooling? Nej
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej dom har aldrig varit, tack och lov.

10 saker om ditt kärleksliv:
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille/tjej flera gånger under natten innan du somnade? Ja.
4. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja

5. Har du gillat en tjej/kille utan att du har berättat det för honom/henne? Ja
6. Saknar du någon just nu? JA!
7. Är du kär? Ja
8. Vill du gifta dig i framtiden? Har redan gift mig ;)
9. Vill du ha barn, hur många? Har redan en dotter, men ska ha ett till iaf :P
10. Vad är det första du ser efter hos en kille/tjej? Ansiktet

10 saker två alternativ:
1. Kärlek eller lust? kärlek
2. Sommar eller vinter? sommar
3. Katter eller hundar? Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet?
internet
6. Coca-cola eller pepsi? Pepsi
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Både och
8. Pengar eller lycka? Lycka!
9. Dag eller natt? Beror på
10. MSN eller mobil? Mobil

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nää
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort något du ångrar? jo
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, men jag vill
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja
6. Ätit en hel tårta? Nej
7. Gjort bort dig offentligt? Ja, det har väl hänt
8. Blivit sviken? ja
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja
10. Velat försvinna? Ja

10 Senaste..
1. Tv programmet du såg?
Rachel Ray
2. Personen du kramade? Tindra och Jesper
3. Personen du va med? Tindra och Jesper
4. Låten du lyssnade på? Blir någon go låt i bilen nu när jag ska åka till bibblan :)
5. Personen du fick sms av? Malin Krewer
6. Du va i en bil med? Tindra och Jesper
7. Gick på bio med? Jesper.
8. Du kysste? Jesper



Och så nästa :)

Är du en riktig tjej ?


[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[ ] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder. (men dom är för små)
[ ] När du var liten ville du vara en prinsessa
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma.
[x] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 2

[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[ ] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.
totalt: 3

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[x] Färgen rosa
[x] Shopping
[ ] Dekorationer
[ ] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[ ] Mjukisdjur
totalt: 6

Du shoppar/shoppat på:
[ ] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] sisters
totalt: 2

DU SÄGER OFTA:
[x] Whatever
[x] Oh my god! (OMG)
[ ] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[ ] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta
[ ] Fabulous
totalt: 4

DU LÄSER:
[ ] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
totalt: 0

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember 
[x] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[ ] The holiday
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 3

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model
[ ] Projekt Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[ ] Heroes
totalt: 2

DU TYCKER ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[x] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[x] Hilary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
totalt: 2


Totalt: 22
får du o-20: mer pojke än tjej
Får du 20-30: pojkaktig tjej
Får Du 30-40: rätt så tjejig
Får du 40-50: du är en tjej
Får du: 50-60: du är riktigt flickig


Ingen god morgon!

Nää Tindra vaknade klockan 5 imorse. Men då VÄGRADE jag kliva upp, aldrig i livet. Så hon har legat och tjötat, sen har det blivit tyst, sen har hon tjötat och blivit tyst. Men klockan 7 då gav jag upp, för då vägrade hon vara tyst. Men 7 är ändå en lagom tid att kliva upp. Så det fick väl gå då. Ikväll ska hon inte få lägga sig en minut tidigare som hon gjorde igår, jag vill ha sovmorgon, haha. Och det roliga är att nu är Tindra JÄTTETRÖTT. Ser ut som att hon ska somna när som hellst. Men nu får hon inte sova. Nää, vi har kommit in i ännu mer rutiner nu. Nu får hon bara (om hon vill) sova en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen. Det funkar rätt bra faktiskt. Förut kunde hon ju sova typ 4 gånger på en dag. Nästan hemskt. Nåja, det dröjer väl inte länge till hon har så mycket spring i benen så hon inte vill sova nått alls.
  Hennes "eksem" ser bättre ut idag. Så jag vet inte om det bara var torrutslag som har blivit efter hydrokortisonet som jag skulle använda på hennes eksem som hon hade förut. Jag vet inte. Men jag ska smörja ikväll med. Jag smörjer ju bara med miniderm. Får se om dom vill försvinna helt snart.

Idag ska jag och grannen till biblioteket. Får se om man hittar någon bok. Jag har ju ställt mig i kö på en, men har inte fått nått mail att den ska ha kommit in, men jag ska fråga dom i alla fall. För nu har jag ju läst ut den andra boken som jag lånade. Och det var som jag trodde. Boken kom igång rejält efter några sidor. Och jag har verkligen så svårt att föreställa mig att det kan gå till såhär i världen. Och detta var i England. Tjejer som hamnar på "barnhem" och blir drogade helt utan anledning, misshandlade, sexuellt utnyttjade..jaa usch säger jag. Men jag kan rekomendera alla att läsa den. För den var faktiskt riktigt bra!



Sen får vi se när Jesper börjar. Det var tydligen inte klart än. Antingen börjar han 14.30 eller så börjar han runt 17-tiden. Men det är osäkert än så vi får väl se. Och jag vette fan vad vi ska äta för mat idag. Äh det löser sig. För nu orkar jag inte skriva mer här, haha.

Ha en trevlig dag i snöstormen!

Står helt handfallen har ingen idé

Jag vet inte vad jag ska göra med Tindras utslag. Nu har dom blivit ännu värre. Och dom verkar klia med. Ser jättehemskt ut. Förut när jag smörjde in dom så blev hon nästan galen, hon skrek och skakade nästan i kroppen, så dom verkar verkligen klia, stackars barn. Och jag har ingen aning om vad jag kan göra mer än att smörja efter ordination. Men jag smörjer och smörjer och ingenting händer, snarare tvärt om. Jag tycker så synd om henne. Grannen trodde att det såg ut som nässelutslag. Fan, jag vet ingenting. Jag ska i alla fall ringa till bvc imorrn. En läkare måste få titta på detdär. Jag blir så orolig. Tänk om hon börjat utveckla allergi mot kissarna. Jag funderar fortfarande på det. För nu har hon ju börjat ligga ännu mer på golvet och det är ju då det blivit värre. Spelar ju liksom ingen rorll hur mycket man dammsuger, för jag dammsuger varje dag nu för tiden. Det samlas ju katthår ändå som kanske kryper in under kläderna. Så det är ju inte helt omöjligt. För det börjar ju tydligen med utslag (inte alltid men ofta) för att sen utvecklas vidare till typ astma eller liknande..Fan! Vad ska jag göra?? Får hoppas att man kan få ett vettigt svar av bvc men jag hyser inga större hopp om det. Men nått måste man ju få som kan hjälpa..eller? Nåja, jag ska posta detta på forumet och se om någon annan varit med om liknande. Ska försöka ta en bild på det med.

Nu ska jag sluta skriva i alla fall.
Kram

Sovmorgon

Ja idag fick man sig en liten sovmorgon. Det var grymt skönt! Jesper gick upp och tog Tindra när hon vaknade vid halv 8. Men jag är lite sådär halvkass på att sova på morgonen nu för tiden, så jag klev upp kvart i 10. Men det var i alla fall skönt att få sova en stund extra. Så det tackar vi för.

Jag låg och läste min bok ganska länge igår. Tror inte att jag kom isäng fören klockan var halv 2, illa. Men som jag trodde så blev denna boken mer spännande ju längre in i boken man kom. Men den är fortfarande lite enformig. Dock spännande så nu måste jag verkligen läsa ut den för att se vad som händer. Och jag kan faktiskt rekomendera er att läsa den. För det är riktigt HEMSKT att sånt här har hänt i verkliga livet. Jag kan inte fatta det. Dom tvingar en flicka att droga ner sig så totalt så att hon glömmer sina färdigheter i franska (som hon kunde riktigt bra) och tappar talförmågan. Nä jag ryser så fort jag tänker på det. Boken heter INSPÄRRAD.

Undra vad vi ska hitta på idag. Funderar om jag ska ta mig en promenad sen. Själv, utan Tindra. Så får Tindra vara hemma med Jesper. Men jag vet inte om jag orkar, får jag har så ruskigt ont i min rygg idag. Men vi får väl se sen.
Nu ska jag sätta mig i soffan och fortsätta läsa min bok tror jag, men först ska jag kolla lite andra bloggar.

Puss på er!

Melodifestivalen

Ja jag tyckte faktiskt att denna deltävling var bättre än förra veckan i alla fall. Amy Diamonds låt var rätt bra, men det hördes ju lång väg att Alexander Bard var med och skrev den. Det var hans stil rak igenom, hehe. Dom som gick vidare till finalen direkt, Måns och Heat. Hmm..jaa..Jo jag tyckte att Heat var bra, lite rock, härligt. Men Måns vet jag inte om jag gillade alls. Det var bra fart i den men nja..jag har aldrig gillat Måns i övrigt heller. Men men vi dår väl se hur det går i finalen. Jag är glad så länge inte af Uglas kommer dit. Då får man ju köpa hem lite öronproppar.

Och som jag skrev tidigare så har ju Tindra kommit på hur man hittar ut från vardagsrummet, haha. Titta här:

Efter denna bilden fick jag springa och hämta henne, för då var hon påväg till toan. Och där får hon INTE vara ensam eftersom vi har kattlådorna på golvet.
 Sen var hon och lekte och jagade en annan av våra katter. Stackars Freya. Haha! Hon älskar våra katter verkligen. Titta.



Hehe busungen min.

Aja, nä detta får vara allt för denna gången. Nu avslutar jag denna dagen med 2 bilder till. Glöm inte att bilderna är klickbara! Ha en trevlig kväll!

    P.s. Turbo har väl den skönaste stilen eller? Haha! D.s

Melodifestival och sånt

Ja det blir nog att kika på melodifestivalen sen. Jesper ska åka och handla popcorn och grädde så att vi kan laga mat. Blir bara spagetti och köttfärssås idag. Tror att Tindra har lite feber nu. Hon har varit svingnällig och känns lite varm. Så jag ska ta tempen på henne sen. Kan ju vara tänder men jag tvivlar fortfarande på det. För det syns ingenting. Dock får jag knappt kolla i munnen på henne eftersom hon biter ihop så fort man försöker. Får väl se om ett par dagar.

Funderar på om jag skulle beställa lite barnkläder snart. Jag känner att jag vill ha lite andra kläder än dom som finns på Lindex, Kappahl o.s.v. Lite roligare med lite annorlunda kläder. Är det bara jag som känner så? För går man ut på stan nu så har ju varenda unge på sig dom kläderna. Visst dom är jättefina och billiga och bra det säger jag inget om. Jag vill bara inte ha så himla vanliga kläder, hehe. Men jag ska sätta mig och kolla och fundera. För just nu är Tindra mittemellan storlekar. Vissa 68-kläder är för små men 74-kläderna är för stora. Aja, sånt man får leva med antar jag.

Nä nu ska jag ta och busa lite med fiselisan som ligger här och krälar runt. Kan ju bara tala om att hon nu får jagas i HELA lägenheten inte bara i vardagsrummet, haha.

Ha en trevlig kväll!

Alla hjärtans dag?

Hum, alla hjärtans dag? Vad ska man göra idag? Något speciellt? Jag vet inte jag. Har aldrig varit nått stort fan av alla hjärtans dag. Jag kommer ihåg när jag gick på högstadiet. Då hade vi nått skit att man kunde skicka rosor till någon man tyckte om, typ vänner och så. Under alla tre år som jag gick på högstadiet fick jag EN ros. Det var en ros. Alla killarna i klassen hade lagt ihop pengar och skickat till alla tjejerna i klassen, så alla i klassen fick varsin ros. Jag tycker inte ens att den rosen räknas. Kanske är därför jag inte gillar alla hjärtans dag? Jag vet inte. Jag har aldrig haft en såndär "speciell" alla hjärtans dag som man kan läsa om lite varstans. Det är aldrig nån som har kommit hem till mig med en blomma, förutom nån i släkten. Jag får sms där det står "Ha en bra alla hjärtans dag!" men jag förstår inte vitsen med det. Folk kan fråga oss, vad ska ni göra? Jag kan svara här och nu att denna dagen kommer vara som alla andra dagar. Vi kommer sitta hemma, antingen vid varsin dator eller framför en film, kanske käka någon mat efter att Tindra har lagt sig. Bläh! Varför ska det finnas sånthär? Jag blir bara deprimerad..

Lite om Let´s dance igår då. Jag hade velat se CARL-JAN åka ut! Eller Elisabeth. Visst jag är inget stort fan av Kitty heller hon kunde också åka ut (vilket hon gjorde) men hon dansade i alla fall bättre än båda dom andra. Och dom andra två lär ju inte åka ut nästa gång heller, tyvärr. Men jag fick mig i alla fall ett gott skratt när C-J dansade, haha. Vafan var det där då? Hans egna lilla dans, fy fan vad jag skrattade! Aja, mina favoriter är kvar i alla fall. Morgan, Magnus och Laila. Dom är grymma! Men jag hoppas nog innerst inne att Morgan vinner. Jag kunde aldrig tro att han skulle vara så bra på att dansa! Ojojoj! Hehe, nåja vi får väl se vem som åker ut nästa vecka.

Nä nu ska jag kolla forumet en sväng och hålla tummarna på att jag inte blir utloggad som vanligt.
Puss på er!

Nytt tillägg i bloggen mina vänner!

Ja jag tänkte bara berätta att ni nu kan skicka ett sms här i den lila rutan till höger. Där kommer ni att synas i ca. 15 minuter. På så sätt kan folk som läser min blogg även kolla i eran blogg! Coolt va?! På så sätt får ju ni fler läsare. Toppenbra tycker jag! Så kom igen och prova vettja! :)

Sen får ni gärna kolla på mina bilder här i inlägget nedanför och säg vad ni tycker!
Puss och god kväll!

Promenad i solskenet

Ja vi var ju först hos Jespers mormor, dom käkade lite risgrynspudding, usch. Jag åt nån macka istället, hehe. Men efter det åkte vi ner till strandpromenaden och gick en sväng. Trodde inte att vi var borta så länge men vi var ute och gick i lite mer än en timme, det var riktigt skönt. Lite kyligt bara. Och jag fick fota en massa med, här kommer ett urval med bilder.
                           

Ja det blev några bilder faktiskt, haha. Men det var mysigt att gå en promenad där nere i alla fall.

Ikväll blir det att äta skinkschnitzel med pommes och beasås och efterrättspaj. Ska bli smarrigt. Och så blir det väl att se på lets dance och hoppas att rätt par åker ut ikväll nu för en gångs skull. Och jag hoppas helt seriöst att Morgan Alling vinner, han är grym! Men Laila Bagge är ju också grym..och Magnus Samuelsson. Fan det är svårt val, haha. Men vi får väl se hur det går med detta.

Nu ska jag kika vidare, kanske skriver ikväll när jag är förbannad över att fel par åkte ut ur lets dance, haha.
Puss på er!

Fredagen den 13e

Scary. Idag är det fredagen den 13e. Otursdagen enligt många. Men jag vet inte jag. Jag tror mer att det är en liten fixidé. Bara för att alla TROR att det är en otursdag så kanske det blir det för många. Dom får otur för att dom intalar sig själv att det är en otursdag. Det tror jag i alla fall. Hmm, vad ska vi göra idag då? Blir nog fruktansvärt lugnt. Kanske kan se någon skräckfilm dagen till ära? Får väl se vad gubben säger när han vaknar.

Jag har en fruktansvärd träningsvärk i mina ben idag. Snacka om att man är otränad! Vi gjorde någon lek på öf igår där barnen skulle sitta på benen och man skulle göra vågor och allt vad det var. Så det tog verkligen på musklerna som är nästintill obefintliga i mina ben. Men det känns gött. Träningsvärk är ju en skön värk. Tycker i alla fall jag. Blev ju inget babysim idag heller så jag funderar på om vi ska strunta i det helt och åka och bada med henne själva. Fick lite tips av grannen igår hur man ska hålla och hur man kan göra. Så vi får väl prova någon gång. Jag har röda veckan så jag kunde inte bada och Jesper har inga badshorts, eller han har ett par men vi vet inte vart dom är. Så det sket sig i vilket fall som hellst.

Nä, nu ska jag ta och ge dotra lite gröt.
Skriver säkert mer sen.

Blir tokig!

Ja vafaan är det med blogg.se? Har varit helt knäppt i flera dagar nu. Går segt, trögt, ibland kommer man inte ens in och nu får jag upp "sidan kan inte visas" flera gånger. Jag blir fan galen på detta. Men nu orkar jag inte byta bloggsida igen. Det var så himla svårt att komma igång igen, haha.

Jag blev utmanad av lillasyster Jennifer på bdb, men jag lägger upp listan här. Direkt du ser det här är du utmanad!svarar du inte på allt kommer en otur följa dig genom året 09.

FYRA PERSONER SOM GÖR DIG LYCKLG:
1. TINDRA
2. Jesper
3. Malin
4. Sa jag Tindra?


NÄMN 6 LÅTAR SOM VÄCKER MINNEN:
1. Sarek - Genom eld och vatten
2. Groove coverage - Poison
3. Markoolio - Han tog av sig sin kavaj
4. Linda Bengtzing - Alla flickor
5.
6.


NÄMN TRE SAKER DU ÄLSKAR:
1. Tindra
2. Fotografering

3. Sommar

NÄMN TRE SAKER DU HATAR:
1. Folk som ljuger och sviker
2. Grönsaker
3. Att släkten bor så långt bort.


FEM SAKER DU ALDRIG KOMMER GLÖMMA:
1. Sommarn 08.
2. Sveket från min så kallade mamma
3. Spanienresan med några flickor från klassen
4. Vårat bröllop
5. När vi förlovade oss i england


FEM SAKER DU VILL GÖRA:
1. Resa utomlands
2. träna på friskis
3. Få jobbet som vimmelfotograf
4. Åka till norrland
5. Ta lastbilskortet


Jag utmanar ALLA!

Fick ju ruscha ut till torp förut och köpa blöjor. Och så glömde jag kuponger och allt sånt skit hemma så jag fick SPRINGA hem och SPRINGA tillbaka till busshållplatsen och jag hann fanimej! Haha! Trodde jag aldrig. Sen kom vi i alla fall till torp. Jag handlade på coop idag. Skaffade shop express där med, ganska smidigt faktiskt. Vi har ju det på maxi då vi oftast handlar där, men jag kände att jag lika gärna kan skaffa det på coop med, för vi handlar allt där ibland och då får man ju stå i KÖÖÖ. Aja, så fick i alla fall köpt blöjor och lite mat till mig. Vad gillar ni min specialupphängning av blöjpaketet under barnvagnen? Haha! Det fick inte riktigt plats 2 stycken paket där under så jag tog halsduken och knöt fast det helt enkelt. Kolla här. 


Nu ligger min dotter och pratar i sömnen, haha.
Puss på er.


Öppna förskolan!

YES! Jag tog mig dit. Det var ett stort steg för mig att ta kan jag säga. För vissa är det en baggis men jag har haft väldiga problem med att ta mig dit själv. Jag ville inte gå dit själv, jag är feg för sånt. Grannen har ju lovat att följa med mig dit, men hon var så himla förkyld idag, men jag gav mig inte. Funderade imorse om jag skulle strunta i det, men jag gav mig inte. Jag kände att jag var tvungen att ta mig ut från lägenheten och träffa lite nytt folk. Så nu känner jag mig stolt över mig själv. Som sagt, detta var ett stort steg för mig. Så nu klappar jag mig själv på axeln lite. För Tindras del tyckte hon att det var ganska skoj tror jag. Hon skrattade och tjoade åt alla andra bebisar som kröp runt där, lekte med alla leksaker hon kunde hitta. Ja jag tror hon var ganska nöjd. Det var ju faktiskt rätt många bebisar där. Och så fick jag veta att alla unga mammor i åldrarna 16-22 SKA bli erbjuden att gå i en "ung-mamma-grupp" på öppna förskolan av sin barnmorska. Varför blev inte jag det för?? Jag blev lite putt faktiskt. Men ledaren där på ÖF sa att jag kunde komma nu om jag ville. För barnen var i ganska blandade åldrar. Så jag funderar faktiskt på att åka dit på Tisdag. Kan ju i alla fall gå dit och se om det är nått att ha. Om nån där har barn i samma ålder som mig. Så får väl se om jag kommer mig dit på Tisdag. I annat fall kommer jag nog åka till öppna förskolan på nästa torsdag i alla fall. Trevligt trevligt.

Skulle behöva åka och handla med. Funderar på att ta bussen ut till torp sen. När Jesper åkt till jobbet. För jag orkade inte ställa in bilen i garaget när jag kom från öppna förskolan så bilen står på parkeringen och jag har betalt för parkeringsplatsen, haha. Jag vet, klantigt. Men jag kan inte tänka på allt heller. Sen hade Tindra somnat i bilen med så jag ville inte krångla så mycket med henne. För jag kan lova att hon var TRÖTT efter öf. Haha! Lilla fisan. Kanske jag kan gå en sväng på torp med, i lugn och ro, utan en stressnisse, haha.

Just det jag skulle ju visa bild på Tindra med, haha. Om inte alla redan har sett bilderna på bilddagboken. Så här kommer hon i stående.


Och häromdagen hade Baileys fått lite sällskap i kattställningen som vi har ute på baksidan, hehe. Titta!

Den är så underbart fin den kissen. Ja, Baileys med, men den andra katten. Jättemjuk och go päls, skitmysig helt enkelt.

Nä nu ska jag äta lite frunch. Fil och kalaspuffar, hihi.
Puss på er!

Måste bara skriva!

Ja jag har lite "kli" i fingrarna så jag måste baraa få skriva lite, bara lite, okej?

Jag har sökt ett jobb idag. Ett extrajobb som enbart innebär jobb på helger. Men det VILL jag så gärna ha. Dels för att få lite mer erfarenhet inom det yrket och sen för att det lät så sjukt skoj! Ni som nu läser min blogg dagligen (har ingen aning om vilka alla är) vet ju att mitt stora intresse, förutom familjen, är fotografering, eller hur!? Så nu har jag sökt jobb som vimmelfotograf här i Uddevalla med omnejd. Låter inte det roligt? Så nu får ni hålla tummarna för mig, okej?! Gaah! Jag är helt uppe i varv, fastän jag VET att jag kanske inte får det, men man kan ju alltid hoppas, eller hur? Gud! Vill så gärna ha det jobbet faktiskt.

Sen har Tindra övat på att stå idag. Vi ställde henne i resesängen. Inte det bästa underlaget att stå på så hon tappade balansen rätt ofta, MEN (som Tiny Irving säger), hon höll faktiskt i sig själv denna gången! Inte bara stod lutad mot "väggen" som ingenting. Nu stod hon en bit ifrån och faktiskt höll i sig. Framsteg unga dam! Hon har nog inte riktigt kommit på det roliga i att stå, haha. Det är såå mycket roligare att krypa/åla fram över golvet, haha. Jaja, det kommer väl, ingen stress här inne. Jag är faktiskt riktigt trött på folk som hela tiden jämför sina barn. Och skryter om att deras unge är mycket bättre. Vad är det för sätt eller? Alla ungar utvecklas väl olika! Eller har jag fel nu? Rätta mig i så fall. Nåja, nu var det inte det jag skulle prata om, haha. Skulle lägga in en bild på vidundret i stående position, men orkar inte lägga in bilderna i denna datorn med, dom ligger i den bärbara, så jag lägger väl in dom imorn.

Nä nu ska jag kika vidare lite till och smygtitta på riskförlossningar som jag har på i bakgrunden.
Öppna förskolan imorrn!
Puss

P.s Avslutar med en liten lista.. D.s

Dagens:
Ros: Hmm..Tindra som faktiskt har börjat äta bra igen! WOHOO!
Ris: Tindra där med, hon har varit grinig och kinkig större delen av dagen..
Humör: Trött
Att göra: Sova ;)
Väder: Mulet tror jag..
Hår: Uppsatt lugg, resten utsläppt.
Kläder: Mina älskade mjukisbyxor och ett linne
Smink: Ingenting
Saknad: Palt
Mat: Lasagne nu på kvällen
Vill ha: Crumpler fotoväska, en gollaväska jag hittat på net on net, kläder, hus, pengar, större bil, blixt, jaa jag ska nog inte fortsätta skriva på detta mer, haha. God natt på er!

Prova något nytt?

Jag har bara testat en grej, för skojs skull. Jag fick massa nya läsare! Prova ni med! Klicka in er här på denna länken så får ni se! :D http://www.viraltrafik.se/?malian

Nu har vi kommit hem från torp. Blev inga badshorts så jag får väl visa mig i bikini på fredag då, även om jag inte vill. Men men, ska i alla fall bli roligt att bada lite med snuttan. För då kan man ju alltid åka själv sen när man vet hur man ska göra, hehe. Och imorrn ska jag nog försöka ta mig ner till öppna förskolan. JAG VILL, men jag är ju en sån jäkla fegröv. Men nu ska jag! JAG SKA! Säg det till mig nu: DU MÅSTE! Jag kommer väl aldrig ta mig ner dit annars. Blir nog att åka till den som är i stan i alla fall.

Ikväll är det tv4faktamaraton igen. Förlossningskliniken, riskförlossningar och så var det nått mer innan med. Blir nog att kolla på unga mödrar på femman 18.30 sen slå över till tv4fakta och hänga där hela kvällen. Krewer skulle komma hit och hålla mig sällskap ikväll i alla fall. Så måste jag försöka städa lite med. Hur sjutton hinner man med allt på dagarna? Och hur fasen kommer det gå sen när man får jobb? Då får Jesper vara hemma och städa på dagarna medan jag jobbar, haha. Den var rolig. Nåja, den dagen den sorgen. Nu ska jag i alla fall kika lite snabbt på några andra sidor, sen är det minsann dags för mat för lillan.

Puss på er!

Oj då.

Jag råkade visst ta bort mitt inlägg från igår. Men såhär var det. Blogg.s funkade sisådär igår när jag skrev mitt inlägg om sommaren, så automatiskt så sparades ungefär 3 inlägg av samma varav ett publicerades. Nu skulle jag ta bort de inläggen som bara sparades, så råkade jag ta bort det som publicerats, rackarns också. Aja, inte mycket att göra åt saken. Så jag tänker faktiskt bjuda på samma bild som jag visade för vissa av er inatt. Drömma mig bort till sommaren lite till.



Visst ser det härligt ut? Jag tog den bilden nere i skeppsviken i somras. Fan, att man aldrig kan bestämma sig. Jag har längtat efter snön, och nu när den väl kom, då saknar jag sommarn. Aja, smällar man får ta.

Tindra ligger och leker, ser nästan ut som att hon håller på att somna. Men det får vi hoppas att hon inte gör. För om jag får som jag vill ska hon sova efter gröten vid 10. Sen efter hon vaknat och ätit igen ska vi ut till torp. Om vi inte åker efter att hon ätit gröt, för då kan hon sova i vagnen och i bilen. Jaja, vi får se hur vi gör. Låter Jesper bestämma det. För han ska vakna klockan 10. Ut ska vi i alla fall.

Jag är sviiiintrött idag. Blir nog en mjukisbyxdag hela dagen. För jag kunde verkligen inte somna igår. Störde mig på minsta lilla ljud och inte ens ögonen kändes trötta. Tror inte att jag somnade före 3 i alla fall. Och Tindra vaknade halv 8. Jag orkade knappt upp ur sängen. Men jaja, det är bara till att klara av denna dagen med och gå och lägga mig tidigt ikväll istället. Undra hur det kommer gå, för nu är det onsdag, vilket betyder BRA-PÅ-TV-DAG! Fan, får väl se hur länge jag orkar titta.

Nä nu orkar jag inte skriva mer.
Puss

Läsestund

Ja jag håller ju på att läsa en bok just nu. Den heter Inspärrad. Har bara läst ca. 60 sidor i den, men den är rätt seg tycker jag. Än så länge. Men jag har en känsla av att detta är en sån bok som är seg i början men som kommer igång snart och då kan man inte slita sig ifrån den. Så vi får väl se. Jag får försöka ge den en chans. Det värsta med mig är bara att jag lätt ger upp. Men men vi får väl se. Just nu väntar jag ju egentligen bara på att jag ska få tillgång till en annan bok som jag reserverat. Fan den lät så himla bra, men sjuk. Handlar om en kvinna som födde ett barn och fick en så svår förlossningsdepression att hon sköt sin son på 6 veckor och även sig själv. Men hon överlevde och det gjorde inte sonen. Ja jag fick rysningar när jag läste om den, men jag måste bara läsa den för att försöka förstå hur man nånsin kan göra så. Får väl se om jag blir nått klokare på det. Fastän jag har svårt att tro det. Men man kan ju aldrig veta. Nåja, nu ska jag nog försöka läsa lite till ur boken innan jag ska gå och krama kudden.

Puss på er, och god natt!

Inget att ha

Njaa, den där mässan var väl inget att ha direkt. Trodde att man skulle kunna söka jobb på plats, vilket gör det mycket enklare, men icket. Men fick i alla fall lite information om lite utbildningar och sådär. Så nu får jag sätta mig och söka jobb via datorn i alla fall. Får väl se hur många jobb jag orkar söka. Efter mässan gick vi i alla fall och käkade lite lunch. Hade tänkt käka på cactuz, men det blev rådhuscafét istället. Åt en smarrig baguette med kyckling och curry, Jesper åt någon schnitzel med potatis. Gott var det i alla fall. Och Tindra fick pasta med ostsås och broccoli, det var smarrigt det, hehe. Sen efter det så gick vi till biblioteket där föräldragruppen skulle vara idag. Dock var det bara vi och 3 till (med bebisar) som var där. Men det var bra för nu fick jag fixat mig ett lånekort med. Hade tänkt låna en bok som skulle finnas inne, men vi hittade den inte så personalen beställde en ny, haha. Och så lånade jag en annan bok, Inspärrad heter den. Handlar om missbruk och våldtäckter, det var en sann berättelse så vi får väl se om den är nått bra. Så får jag låna den andra en annan gång. Så ikväll efter att Tindra har somnat ska jag mojsa ner mig i soffan med boken och en banan, hehe. Gött gött.

Igår började ju jag och Malin med en ny grej. Vi ska skriva upp i minsta detalj vad vi äter och dricker varje dag.Skrämmande egentligen. Men det går bra. Jag kom faktiskt ihåg att skriva ner allt igår och nu ska jag sätta mig och skriva ner lunchen och sånt. Jag kan ju redovisa i slutet av veckan hur det har gått.

Tindra somnade i bilen förut så när jag tog ur henne ur bilen lade jag henne i vagnen, och hon sover ännu. Får väl se hur länge till hon sover. Hon har sovit över en timme nu sammanlagt (med det hon sov i bilen). Jaja hon får sova tills hon vaknar av sig själv. För hon har knappt sovit nått idag, 1 gång på förmiddagen när vi var på mässan MAX en timme och så nu då. Men det är väl så att hon inte vill sova så mycket längre, så jag ska försöka hålla dessa rutiner och se hur hon reagerar på det. Sova 1 gång på förmiddagen och 1 på eftermiddagen. För egentligen sover ungen fruktansvärt mycket. Minst 12 timmar per natt, och 3-4 gånger på dagen på 1 timme vardera, haha. Sömntuta.

Nä nu ska jag försöka hinna kika lite till innan snuttan vaknar.
Puss

Mässa?!

Ja idag ska vi gå på en rekryteringsmässa som arbetsförmedlingen anordnar. Kan ju alltid hoppas att man kan få nått jobb där. Man kanske skulle skriva ut några cv som man kan ha med sig. Fasst den idén sket sig totalt, kom på att vi har glömt köpa papper till skrivaren, så vi har inget. Jaja, kan va kul att se om man hittar nått i alla fall. Jag vet att det finns ett jobb där som jag såååååå gärna vill ha, men inte kommer få eftersom jag inte har den "påbyggnadsutbildningen" som behövs. Fan också. Aja, får väl se om jag kan göra den utbildningen någon gång. För den ger ju lite mer. Och den ger mig möjlighet att jobba med det jag vill, även om det är inom vården. Men jag vill så gärna. Jag ska kolla upp vad den utbildningen kostar.

Aja, efter det så ska jag nog till föräldragruppen. Dom ska vara på biblioteket idag, så det kan väl vara skoj. Får väl se vad vi ska göra där. Jag har ju redan varit där en gång och sett hur det ser ut. Men det kanske är en annan sak nu när det är med föräldragruppen. Så det ska bli skoj. Får väl se om Jesper måste börja 14.30 idag med eller om han följer med på fg. Jaa, det var min dag. Där någonstans emellan ska vi hinna äta lite innan Jesper börjar jobba med, haha. Får väl se om vi kanske käkar på cactuz idag, jag blev lite sugen igår när Krewer sa att hon käkat en god panini där, hehe. Och jag vet ju med säkerhet att dom har goda baguetter, och vissa säger att dom har goda sallader med, haha. Men jag äter ju inte sallad. Nåja, vi får se hur det blir.

Igår innan sängdax (för Tindra) satte jag på barnkanalen och satte mig med Tindra i soffan. Dom visade Nicke Nyfiken, och Tindra var som förstenad, haha. Hon tyckte minsann att Nicke Nyfiken var en rolig liten filur, hehe. Aja nu sitter Tindra och gnäller, så jag ska försöka lägga henne en stund innan vi ska åka.

Puss på er!

Så jäkla trögt

Ja denna dagen känns väldigt trög just nu. Har svintråkigt och jag vet inte vad jag ska göra. Nästan så att man funderar på att gå och lägga sig. Men jag tror att jag ska se på liptick jungle först, moahaha! Säsong 2 alltså. Han är ju fruktansvärt het den där Robert Buckley måste jag säga, hehe. Fasst jag vette tusan, tror nästan att Chad Michael Murray är hetare. Åh herre gud, man blir alldeles varm i kroppen, haha! Får nog se om jag hittar nått på the world wide web.

Vet inte ens vad jag kan skriva som kan vara till intresse, så jag kan nog lika gärna ge upp...
God natt.

Vårens tecken

Idag har Uddevalla gått i vårens tecken. Det har varit helt underbart väder alltså. Strålande solsken och riktigt skönt. Det har helt enkelt sett ut som världens vårväder. Så när Tindra inte ville sova middag i sin säng klädde jag på henne (och mig själv) sen gick vi ut på promenad. Jjag fick fotat lite med, hihi. Men det var verkligen jättehärligt att gå. Men jag blev svinvarm, men då vet man ju att promenaden gav någonting med, inte bara frisk luft, hihi. Vi var väl ute i ungefär 1,5 timme eller nått sånt, med ett kort stopp hos Krewer. Här är bilderna från promenaden.

               

Sen när jag kom hem och kollade på bilderna upptäckte jag att vissa bilderna var brusiga som fan. Då kom jag ju på att jag glömt ändra tillbaka ISO:n, FAN! Jaja, dom duger i alla fall. Och en sak till hände direkt när vi kom hem SNÖN började verkligen VRÄKA ner, så än på ett tag lär ju inte våren komma. Men det var i alla fall skönt att vara ute på en liten promenad i solen. Och Tindra somnade ju redan efter 5 minuter i vagnen så hon har fått sova tillräckligt idag i alla fall, skönt det. Nu ska hon snart få lite mat i magen med lilltösen, hihi. Får väl se om solen skiner imorrn med så kanske det blir en prommis imorrn med. Men jag orkar nog inte promenera om det snöar. Jaja vi får väl se som sagt.

Nä, nu ska jag snabbkika vidare på mina favoritbloggar, sen blir det mat.
Puss!

God morgon!

Jag sitter här och funderar om jag ska orka ta mig en städdag idag. Dammsuga och skura, diska och tvätta. Hade behövts. Men jag vet inte om jag orkar. För jag får ju springa och jaga Tindra hela tiden. Och Jesper jobbar ju så han kan inte riktigt hjälpa mig. Hmm..får se hur jag gör. Det är då så svinigt kallt ute så jag vet inte om jag orkar gå på en promenad. Kan ju börja med att städa ett rum så får vi väl se om jag hinner/orkar fortsätta. Fasst man kanske skulle försöka ta en liten promenad ändå för solen skiner ju. Får pälsa på sig lite extra bara. Så kan jag ju alltid ta kameran med mig, då lockar det lite extra.

Just nu sitter en liten busunge här bredvid mig i soffan. Trodde att hon ville vila en stund här nu på morgonen, men inte det. Får väl se när hon vill vila. Kanske vid 10? För då kan hon sova till 11 då det är dags för gröt.

Nä nu skriker hon efter min uppmärksamhet! Hon vill busa! Och här kommer mammamonstret!! WIIIIE!

Avslut!

Ja nu avslutar jag denna dagen, innan jag kramar kudden, men en "dagens-lista". Enjoy!

dagens låt: Fronda - Knock on woods
dagens klädsel: Baggyjeans & ett linne.
dagens skor: "jömpadåjjor"
dagens frisyr: Utsläppt
dagens mat: Tacos
dagens händelse: Bingolotto ;P 
dagens planer: Nästa plan är att nana iaf ;)
dagens vill ha: Kameraväskan från net on net
dagens saknad: Norrland
dagens tråkigaste: Mensvärk
dagens roligaste: Att det var fint väder.
dagens dummaste: Att vi inte vann på bingolotto
dagens köp: Mat och choklad
dagens godis: Amigochoklad
dagens mående: Rätt glad, men har mensvärk och lite ont i ryggen
dagens äckligaste: Tindras spya på täcket, haha
dagens sötaste: Tindra såklart! :D
dagens komplimang: Du är så fin gumman (av min älskling).
dagens kärlek: Jesper
dagens dryck: Fanta
dagens telefonsamtal: Försökte ringa bingolotto på en såndär "extrachans" men jag kom inte fram.. 
dagens känsla: Bebissugen :P Men dock så ska vi inte ha nån bebis nu! Skulle nog inte orka vara gravid nu samtidigt som Tindra utvecklas som mest och man måste springa och jaga henne :P

Nää om man skulle piss å gå å lägg sä! He låt som en bra idé! Eller va säg ni?
Tjöss!

Bingolotto och månen (igen)

Ja idag ska vi spela bingolotto igen. Vi gjorde det förra helgen och då vann Jesper 100kr, så vi tänkte att vi lika gärna kan köpa 2 nya lotter för dom pengarna, så det har vi gjort. Får väl se om det ger någon högvinst denna gången. Troligtvis inte, men det är rätt skoj att spela ändå. Mysigt om inte annat. Men man känner sig lite gammal, haha.

Sen så fick jag syn på månen. Den lyser upp hela himlen idag. Ser nästan ut som att det är fullmåne med, eller ja, det är fullmåne, haha. Men det var inte lätt. Först ställde jag in kameran på P för att se hur lång slutartid kameran själv väljer. Men det var typ ingen slutartid alls och månen uppenbarade sig som en vit fläck i kameran bara, inte snyggt alls. Så jag fick ställa kameran på M dra upp bländaren till högsta (i mitt fall 32) och ställa slutartiden på 1/6 sekund. Då blev det bättre. Sen prövade jag mig fram med massa olika slutartider, så nu ska jag titta på resultatet. Jag kommer visa resultatet här med. Ni får gärna säga vad ni tycker. Var ärliga, det kommer JAG längst på.

  Detta är resultatet av ALLDELES för lång slutartid :P

   

KOM IHÅG ATT BILDERNA ÄR KLICKBARA FÖR ATT FÅ DOM I STÖRRE VERSION!!!

Sen fotade jag snön ute idag. Såg lite coolt ut så jag måste bara visa. För snacka om att det är lite kontrast på detta:


Nu ska jag spela bingolotto men jag ska bara tillägga att jag hädanefter ENBART kommer lägga in bilder på Tindra på min bilddagbok, resten av bilderna kommer läggas här. Bara så ni vet.

Måste rusa!
Puss

Melodifestivalen.

Ja jag lär ju inte vara den enda som bloggar om melodifestivalen idag. Men jag måste bara få skriva ut mina aggressioner. Caroline af Ugglas? Bara namnet säger ju säg självt. Hon borde varit den som kom SIST av alla. En uggla som står och kraxar "snälla, snälla", det var nog därför folk röstade på henne. Dom tyckte helt enkelt synd om henne eftersom hon bönade och bad (snälla snälla) på scen för att folk skulle ge henne röster. Nää, uscha mig. Tyckte hellre att Scotts skulle ha fått den platsen som den "internationella juryn" gav henne. Eller i alla fall Marie Serneholt eller bara NÅGON ANNAN ÄN UGGLAS! Jag får rysningar och illamåendeattacker.
  Dock tyckte jag i alla fall att Alcazar och Emilia var värdiga en finalplats i globen. Tyckte att dom var ruskigt bra. Och förlåt om någon tar illa upp eller nått, men det är JAG som tycker såhär och det står jag för. Bara så ni vet.

Nää, vad fan ska man hitta på? Funderar till och med på att gå och lägga mig. Är så jäkla tråkigt, vet inte vad jag ska göra. Kan ju alltid se Rosa Pantern på tv, men den har jag ju redan sett. Visst är den förjäkla rolig men ändå. Nä får väl se.

Nu skriver inte jag mer ikväll i alla fall, så jag säger god natt!

Award

Kreativ? Jag? Hihi :P Fick i alla fall en kreativ blogg-award av Anki (http://mammaanki.blogg.se/) Tack!




Reglerna är att man ska länka till bloggaren som gett dig awarden på din blogg, sätt dit bilden och sen nominera sju bloggar som du tycker förtjänar denna award! Givetvis lämnar du ett meddelande på dennes blogg.

Jag nominerar:
http://malinkrewer.blogg.se
http://lillaronja.blogg.se
http://ddb.blogg.se
http://alexandraw.bloggagratis.se
http://jenniferwiikman.bloggagratis.se
http://gudinnans.blogg.se
http://beautywolf.blogg.se 

                                                                                                                                                                                         

Jaa, för att skriva några rader om vad jag har gjort idag så blir det iofs inte så mycket skrivet. Jag har duschat, gett Tindra mat, bytt blöjor, lite mer mat, busat, jagat unge på golvet, skällt på katterna, suttit framför tv:n när Tindra sovit, suttit vid datorn några få minuter och lagat mat. Det är allt jag har gjort idag tror jag. Och resten av kvällen ska ägnas åt att försöka få lillan till att sova, sitta vid datorn och sen kolla på melodifestivalen. Intressant dag va?  Hrmf.

Nu orkar jag inte skriva mer för nu måste jag springa in och ge min dotter nappen igen.
Trevlig kväll!


Diss på let´s dance!

Ja det är nästan så att man känner att man vill dissa let´s dance nu. För det finns 3 stycken som verkligen borde åka utt PRONTO! Elisabeth, Carl-Jan och Kitty. Dom är ju totalt värdelösa på detta. Tyckte hellre att Hasse Aro skulle få vara kvar en stund till. Men det är ju synd att man inte kan bestämma själv vilka som ska åka ut och vilka som ska vara kvar. Men jag håller fortfarande på Morgan Alling, han är j*vlat kung alltså, haha! Och Laila Bagge är grym på att dansa hon med!Blir det dom 2 kvar i finalen kommer det bli en hård match tror jag minsann. Men det återstår ju att se. Svenska folket verkar ju ha väldiga problem att rösta rätt så det kan mycket väl hända att Morgan åker ut nästa vecka. Men då börjar man fan fundera om det inte är en riggad match. Blä på det.

Jag och Krewer var i alla fall ute och gick en sväng i snön igårkväll. Det var rätt skönt faktiskt. Jag var på lite halvtaskigt humör igår. Men det var jag inte ensam om i alla fall. Mitt humör gick i alla fall över efter promenaden. Vi var väl ute i typ 40 minuter ungefär. Mer kunde vi inte gå för vi ville ju titta på let´s dance, hehe. Men idag ska jag då inte ut och gå tror jag. För det är så jäkla blaskigt så man blir ju pisseblöt så fort man sätter foten utanför dörren. Nä det får bli en inne-mys-dag för mig och dotra. Som faktiskt i skrivande stund ligger och ropar och tjoar innifrån sovrummet, hehe. Så jag får nog faktiskt gå och ta hand om henne. Hon ska få på sig lite kläder och sådär. Sen ska jag nog ta mig en sväng med snabeldraken också. Samla ihop lite katthår så att Tindra kan få ligga och kravla runt på golvet obehindrat.

Puss på er!

Snö i massor!

Ja det var en smärre chock att kliva upp imorse. Tittar ut och det ser ut såhär:

Extra chockerande var det eftersom igår var det plusgrader och den lilla snö som hade kommit börjat smälta. Haha, det är ganska fantastiskt hur allt kan vända så snabbt egentligen. Men det är mysigt med snö. Och än så länge räknas det faktiskt som vinter så jag tycker att det är helt ok att det kommer snö nu! Men där framåt mars då ska det vara vår och sol. Är inte det ganska lagom? Visserligen så kommer väl denna snön försvinna inom en vecka helt och hållet. Men om jag fick bestämma så skulle det vara snö fram till i början på mars. Sen kan det börja töa och bli soligt och fint. Medan i fjällen ska det fan vara snö fram till slutet på maj, haha. Men nu kan inte jag bestämma, jag är ju tyvärr ingen moder jord. Men man kan ju alltid drömma sig bort. Det gör jag alltid. Men man får så konstiga funderingar då bara, hehe.

Nu är det full fart här hemma kan jag lova. Jag kunde inte ens läsa min fototidning i freda förut för Tindra var ÖVERALLT, haha. Och grannen skrattar och säger "vänta bara, snart ställer hon sig upp och börjar gå". Gah! Hur hinner man med det? Haha. Nåja det går nog bra. Får snart börja barnsäkra kontakterna och sådär. Kommer nog inte plocka bort så mycket prydnadssaker och sånt. Det fick jag också tips om av grannen. Plocka inte bort nått, det är bättre att dom lär sig att inte röra direkt. För hur ska det annars se ut om man kommer och hälsar på någon som INTE har plockat bort allting? Då lär dom sig ju aldrig att inte röra. Så det enda jag (i princip) kommer barnsäkra är vägguttagen, den bärbara datorn som alltid står på vardagsrumsbordet och KATTLÅDAN! Sen får vi väl se om jag kommer på nått annat. Möjligtvis dvd:n och boxern, men får se. Dvd:n når hon ju redan och den är rolig att pilla på. Men men, vi får se som sagt.

Nä nu ska jag kika runt på lite fler bloggar och sånt.
Kanske skriver mer ikväll.
Kram på er i vinterkylan!

Promenad och full fart!

Ja idag märks det inte nånting att Tindra varit sjuk. Det är full rulle kan jag säga. Hon ålar runt på hela golvet och ska rycka tag i kablarna, där hon inte alls får vara, så man hinner inte sitta stilla i fem minuter ens, haha. Och hon har hoppat i hoppgungan som en tok med. Så mycket energi!  Och så flyttar man på henne så att hon ligger vid sina leksaker, då tar det max 5 sekunder sen är hon tillbaka till kablarna. Rackarunge! Haha!

Vi tog oss i alla fall ut på en liten promenad. Vi var väl ute i 45 minuter eller nått. Men det var skönt att komma utanför dörren lite. Så gick vi efter skogsstigen och såg att några dagisbarn varit där och smyckat med färgglada iskuber, hehe. Det var ganska fint må jag säga, eller vad tycker ni? 



Det var lite halvslaskigt ute men inte så att man hade behövt gå i gummistövlar. Och än finns det liiiite snö kvar i alla fall. Försökte ta lite bilder bara för att visa att vi faktiskt också kan ha lite snö. Men det blev inte så många. Fanns inte så mycket att ta kort på faktiskt. Tindra somnade i vagnen en stund men hon vaknade så fort vi kom hem. Så hon kommer nog vara riktigt trött och gnällig sen innan sängdags. Men det är överkomligt. Hon är ju frisk nu i alla fall.

Nä nu avslutar jag med några fler bilder från promenaden. Sen finns ju fler bilder på http://MrsAnderss0n.bilddagboken.se fasst det vet ni nog redan vid detta laget, haha.

Puss och hej!

   

Mycket bättre.

Ja idag känns det mycket bättre faktiskt. Skönt. Men det var en rätt märklig magsjuka. För både jag och lillan spydde bara en gång, sen var det bra. Jesper däremot mådde sämre än oss, men ändå. Och grannen har ju klarat sig ändå var vi inne hos dom samma dag som Tindra spydde. Och Krewer var här på samma kväll. Och magsjuka är ju så himla smittosamt så jag vet inte vad jag ska tro faktiskt. Men nu mår vi bättre i alla fall. Det är det som är huvudsaken.

Blir nog kanske en promenad idag. Snön håller på att smälta bort. Vad var det jag sa?! Fan att den aldrig kan ligga mer än en dag. Ibland saknar jag fan norrland. Önskar att vi hade kunnat åka upp nu. Men det är lite svårt. Jesper har ju precis börjat på sitt nya jobb, vilket innebär INGEN SEMESTER..igen.. Men det är som vanligt. Precis innan våren och sommaren slutar han på ett jobb och börjar på ett annat. Den längsta sammanhängande semestern han är haft är typ en vecka. Lite trist. Men men, det är smällar man får ta.

Får väl se vad man annars ska hitta på idag. Hade ju som sagt behövt komma mig iväg till arbetsförmedlingen. Men jag vet inte om jag kanske ska stanna inne idag med. Bara för säkerhets skull. Ska snart väcka Jesper med. Han brukar vilja gå upp vid 10 för att hinna umgås med oss ett tag i alla fall.

Nä nu ska jag greja lite.
Men jag skriver säkert mer sen.
Puss

Snöar nu igen.

Japp nu snöar det igen. Undra hur länge snön ligger kvar denna gången. 1 dag? 2? Inte längre än så iaf. Det tror jag inte. Kanske man kan komma sig ut och ta några fina vinterbilder imorrn? Kan ju hoppas det. Är det inte alldeles för mycket snö på cykelvägarna ska jag fan ut och gå efter att Jesper åkt och jobbat. För det är så himla jobbigt att pulsa i snö med barnvagnen. Visserligen så är det väl bra träning, men ändå, haha. Synd att man inte har någon bebispulka. Hade varit skoj att testa en sån och se vad Tindra tycker om det. Fasst snön kanske hinner smälta bort innan imorrn. Fasst jag vet inte..det är ju inte plusgrader iaf. Jaja nu ska jag sluta svammla om det.

Ryggen känns liiite bättre. Fick ta en tablett. Men den slutar väl verka här när som hellst, för jag känner att värken är påväg tillbaka. Men men, jag överlever nog. Det har jag ju gjort i alla år hittils. Men jag är så jäkla rastlös nu känner jag. Jag känner mig översocial. Har ju suttit inne heeela dagen pågrundav magsjukan. Och knappt pratat med någon så skulle nån ringa mig nu skulle jag nog tjöta på som fan. Eller så hade jag inte det eftersom jag ska se förlossningskliniken nu. Jag ÄLSKAR verkligen tv4 fakta. Och efter förlossningskliniken är det riskförlossningar med. Spännande som fan. Efter det funderar jag på att gå och lägga mig. För jag är rätt trött med. Men vi får väl se.

Känns som att jag kan skriva en hel roman just nu eftersom jag är så översocial, haha. Men jag ska nog sluta nu för förlossningskliniken är så spännande. Fan jag vill ha en till bebis, haha. Men det får fan vänta ett tag till serni!

Nä jag skulle ju sluta. Får väl skriva imorrn. Eller ja, det kan jag garantera att jag gör. Är nog beroende av min blogg. Det är så skönt att kunna skriva av sig om allt.

Nä nu får jag smälla mig själv på fingrarna.
God natt och sov så gott.
Puss

Så jäkla ont.

Jag har gått med lite småont i ryggen hela dagen. Men jag trodde att det var en såndär värk som brukar gå över efter en timme eller så..för det kan jag ha ibland. Men nu jäklar kan jag knappt gå. Vette tusan vart jag ska ta vägen. Funderar även på om min bästa kompis är påväg (mensen) för jag har lite mensvärk känner jag. Fan vart kan jag gömma mig? Denna dagen känns så jäkla piss alltså. Och Tindra är hängig nu med. Hon var toppen pigg och glad imorse men nu gnäller hon mest stackarn. Uuh. Hur ska man orka. Jaja får se det positivt. Det är inte så länge kvar till sängdax. Funderar på att lägga mig sammtidigt som Tindra. Men får väl se hur jag känner mig sen. Nu hinkar jag cola iaf. Gott som fan. Snälla Krewer kom hit med en påse chips, cola och panpizza till mig. Känner att jag måste vara lite onyttig. Man känner sig ju bakfull. Hmm..jag fick i mig en halv panpizza..blää. Men men det går nog bra sen.

Nä nu vaknade dotra min så jag får väl gå och försöka lyfta upp henne ur sängen.
Ha en fortsatt trevlig kväll.

Magsjuka och äckel.

Ja jag fick i alla fall svar på varför Tindra inte ville äta igår. Hon mådde antagligen illa. För när jag satt än en gång och försökte truga i henne sin favoritmat så ville hon inte ha. Så jag började plocka i en diskmaskin och då hör jag hur det plaskar på golvet där Tindra sitter. Så kommer en kaskad upp. Stackars liten. Jag tänkte bara shit, fan, helvete. Jaja det var inte mycket att göra åt. Men i samband med att hon spydde börjar ju en själv att må illa med. Men jag fick i alla fall i henne kvällsvällingen och hon fick lägga sig runt 18.15-18.30. Mer än så var det inte förän jag vaknade klockan 04.45 och fick springa och spy jag med. Hujja. Och Jesper är inte bra han heller. Men Tindra vaknade vid 9 så då var det bara upp och göra välling igen. Och hon åt upp nästan 300ml, så hon är nog lite bättre idag iaf. Det är vi allihopa iofs men natten har inte varit speciellt bra.

Igår såg vi i alla fall avsnitt 16 av one tree hill, sen såg vi en film som hette home of the brave. Den var rätt bra faktiskt, det negativa var väl att den snyggaste i hela filmen skulle dö efter max 10 minuter, men men..Sen såg vi P.S I love you. Den var grymt bra faktiskt. Jaja får väl se vad man hittar på idag, blir nog att bara ta det jääääkligt lugnt. Kanske se nån mer film eller nått.

Nä nu ska Tindra få lite mat igen. Får väl se om hon äter.
Puss och kram //Sjuklingarna i Uddevalla

Vad ska man göra???

Ja nu vet jag snart inte vad jag gör. Tindra har bökat med maten i ett par dagar nu igen. Men idag är nog värst. Hon spottar och vägrar gapa. Inte ens vällingen duger. Ändå är hon gnällig precis som att hon är hungrig. Vad fasiken ska man göra? Gah! Jag blir galen. Jag hatar att inte veta vad jag ska göra. Jag hatar att bara kunna stå och titta på. Fan. Och så har hon knappt velat sova nått idag så hon är garanterat jättetrött med. Har väl sovit en halvtimma eller nått. Undra om hon håller på att bli sjuk..usch. Detta är nog det värsta med att ha såhär små barn. Man vet inte vad man ska göra. Fortsätter hon såhär får jag ringa bvc imorrn. Dom kanske har nått tips...jaja jag får pröva ge henne lite burkmat nu om en stund igen.

Hade velat komma mig ut på en promenad med, men det går inte. Dels har jag fortfarande ont i min fot och sen har jag inte lust att dra ut en gnällig unge heller. Och appropå det..får nog sluta skriva nu och gå och försöka få i henne lite mat..önska mig lycka till!

Vilken natt!

Tindra har verkligen sovit uruselt inatt. Hon har vaknat och gnällt några gånger så man fått kliva upp och ge henne nappen. Sen har hon legat och bökat runt i sängen och verkligen vridit och vänt på sig. Huvva. Så man är lite småtrött idag. Fast ändå är jag piggare än vad jag trodde att jag skulle vara. Jaja får väl se om hon gör likadant inatt. Men jag vette tusan vad jag ska tro om hennes mage alltså. För nu har hon bajjat fleeeera gånger om dagen i en veckas tid. Trodde ju att det kanske kunde vara tänder på gång, men jag har då inte sett några ännu. Men vi får väl se. Får ta mig en kik i hennes mun lite senare.

Nu sitter jag här med kliande fingrar. Hur ska jag kunna hålla mig till ikväll med att titta på One tree hill?  Gosch! Men det går nog. Får se till att jag har nått att göra under tiden. Skulle ju behövt åka till arbetsförmedlingene och skriva in mig med. Så det blir nog bra detta.

Nää nu ska jag kika runt här lite snabbt sen ska jag försöka få i mig lite frulle.
Puss

Jahaja.

Då har man hunnit hem, ge Tindra mat och fått slappa lite. Det blev lite köpt på marknaden ändå. Köpte 3 par kalasbyxor med halkskydd under fötterna och så köpte jag 4 par vanliga strumpor på lindex (varav 2 stycken med halkskydd under). Känns som att det är dags att köpa halksockar nu. Vi har så himla halkiga golv här hemma så när Tindra står och hoppar i hoppgungan glider fötterna all världens väg så vi brukar alltid ta av henne strumporna, men det behövs ju inte nu, hihi. Och det var tur att jag köpte kalasbyxorna i en lite större storlek för dom var väldigt små i storleken, hade till och med kunnat köpa ännu en storlek större, i alla fall på 1 eller 2 av dom, men men. Dom var ju billiga så varför inte. Ska försöka komma ihåg att åka ner nästa gång det är marknad för dom hade massa söta mössor och sånt där med. Och lite kläder. Sen gick vi även in på åhlens en sväng och där hittade jag MASSA fina barnkläder. Varför har man inte gått in där förut? Får nog bli en liten shoppingtur snart tror jag. Hehe.

Nåja, nu sitter man här hemma i lugnet. Det är ganska skönt faktiskt. Tindra har fått mat i magen och jag åt upp min köttbit som blev kvar från lunchen. Skulle väl egentligen behöva äta nått mer men vet inte vad jag ska orka göra. Äh det blir nog några mackor ikväll. Sen när Tindra har lagt sig ska jag försöka städa undan lite i köket, för det ser förjävligt ut där inne. Hujja. Och så får jag dammsuga imorrn tror jag. För det orkar jag inte nu. Sitter och kikar på fjärrutlösare till kameran. Men jag vet inte. Funderar ju på att spara ihop lite pengar och köpa en blixt. Och så hade jag gärna velat ha en hemmastudio, eller hyra en lokal för det. Men jag får lägga dom planerna på is lite. Får fundera och planera lite mer. Och lägga upp en liten budget på hur mycket man skulle ha råd med.

Den 10 februari ska jag i alla fall på en mässa. På en rekryteringsmässa som arbetsförmedlingen anordnar. Kan ju vara bra att få gå runt och kika och kanske söka nått jobb. Jag har ju hittat mitt drömjobb i alla fall. Men till det jobbet behövde man ha en påbyggnadsutbildning. Kanske kan man få arbetsförmedlingen till att betala den tro? Skulle behöva skriva in mig där med. För jag vet inte om man kanske måste vara inskriven på arbetsförmedlingen minst 3 månader innan man kan få en utbildning? Jag vet inte. Får nog åka ner imorrn och prata med dom kanske. För det jobbet vill jag så himla gärna ha alltså. Och det är en nyttig utbildning som man faktiskt kan ha nytta av även senare när man ska söka jobb.

Nä nu ska jag sluta pladdra och göra nått vettigt. Inte för att jag vet vad, men ändå..

Då var det dags!

Ja idag börjar Jesper jobba. Han skulle börja tidigt idag med så han åker väl hemmifrån om en timme ungefär. Så jag ska ta bussen in till stan med grannen tror jag. Det är ju marknad där nere. Får väl se om det är nått kvar när jag kommer dit. Annars kan det vara skönt att få komma ut en sväng i alla fall. Så nu ska jag försöka sminka mig lite samtidigt som jag tittar på våra bästa år. Det är ju så himla spännande! Hehe.

Nä nu blev det reklam.
Men jag skriver mer ikväll.
Puss

The moon!

Ja nu har jag fotat månen och f u c k vad svårt det är fastän man har stativ..aja orkar inte lägga ut bilderna här, finns på http://mrsanderss0n.bilddagboken.se där får ni även se mitt omgjorda badrumsfönster haha :P

Jäkla skit då!

Nu när det ääääntligen är måne på himlen och jag smäller upp kameran på stativet så hinner jag bara ta EN bild sen dog batteriet, jävla skiiiit. Men nu sitter batteriet i laddaren för jag kommer inte gå och lägga mig fören jag får testa några bilder! Så det så! Kallt är det ute med så man får passa sig så att man inte stöter kameran för mycket för då blir det skit av allt ihop. Men den bilden jag hann ta, det var ju en GRYM skillnad att fota månen med det och mitt andra, herre jisses! Jaja jag kommer lägga in bilder, antingen imorrn eller senare på månen, om ni är intresserade.

Imorrn hade vi ju tänkt sticka ner till öppna förskolan, men det blir nog inte så. Blir nog en fika inne hos grannen istället. Blir nog trevligt, får barna busa av sig lite, haha. Inte för att dom busar sååå himla mycket med varandra än så länge. Men men så är det. Och sen ska jag nog ta en fika (japp 2 på en dag!) med en gammal jobbarkompis till mig med. Blir trevligt. Kanske skulle ta med mig kameran in till grannen imorrn, hihi. Ja, vi får väl se.

Jag blev i alla fall jäkligt glad imorse. Jag ställde mig på vågen och insåg att jag gått ner ytterligare. Nu ligger jag under 70-sträcket! WOHOO!! Så nu har jag bara 1 kg kvar, sen har jag gått ner till den vikten jag låg innan graviditeten. Visserligen så har jag planer på att gå ner till 60kg, för det är lagom för mig längd, men nu är jag på god väg i alla fall. Blir nog bra. Funderar på att börja träna på friskis och svettis men får ta det när jag har råd, för det har jag inte direkt nu. Men det löser sig. Får träna hemma så länge. Nu har jag fått tillbaka motivationen, man ska bara lyckas hålla kvar den där den är. Eller jaa, jag har väl haft rätt mycket motivation hela tiden jag är bara så förbaskat lat. Jaja men det får det bli ändring på. GO GO GO!!

Imorrn börjar Jesper att jobba igen, på sitt nya jobb. Får väl se hur det kommer gå. Men det går nog bra. Det räknas ju som nattkörning men han åker vid 17-tiden eller nått och är hemma vid 2 på natten igen. Jaja, blir nog bra detta. Det är ett jobb i alla fall. Det är ju mer än vad jag har. Jag börjar få lite panik faktiskt. Vad fasen gör jag när mina mammadagar är slut?? Gaah! Jag vill börja jobba nu. Eller egentligen inte, men känner att jag måste. Bara extra, så kan jag spara lite mammadagar och vara hemma längre med min snutta. Men det är ju så svårt för vi har inte direkt någon barnvakt i närheten som kan ta Tindra ifall att både jag och Jesper ska jobba. Aaah! Jaja det löser sig väl det med..

Fan kan inte batteriet ha laddat klart snart???? Jag blir tokig!
Får nog sluta skriva nu för annars finns risken att det blir ett riktigt låååångt klagoinlägg.
Puss på er!

God morgon!

Ja det har det verkligen varit idag. En god morgon. För morgonen började med en skön sovmorgon. Tindra vaknade inte fören 9. Det var faktiskt ganska skönt, för jag var såå himla trött. Så vi fick mysa lite imorse. Har ju saknat henne när hon var hos farmor fredag till lördag, hehe. Men nu ligger hon och ålar runt här på golvet som vanligt, hehe. Kan ju lova att det kändes tomt här hemma i fredags eftermiddag när vi kom hem. Det var helt knäppttyst. Visste inte riktigt vad vi skulle göra. Men det släppte ju sen när allt folk började droppa in. Hon hade då varit snäll i alla fall och det är ju det viktigaste. Glad blev hon att se oss.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag har skitont i min fot. Började i fredags morse och jag har fortfarande skitont. Det värker inte i hela foten utan det är på ett speciellt ställe som jag inte riktigt kan förklara..trycker man där så ilar det i hela foten, ajajaj. Jaja det gåt väl över nån gång.

Ääh nu ska jag kika lite snabbt sen ska jag hoppa in i duschen.
Hörs säkert senare.

RSS 2.0