Dagens Malin

Ja jag har egentligen inget vettigt att blogga om idag. Så jag bad gubben ta en bild på mig bara för att visa dagens outfit, haha. Fan vad kul man har idag. Så denna bilden togs strax innan jag begav mig till biblioteket.
  Värsta posen, haha!

Klänningen kommer från Gina Tricot och baggyjeansen kommer från Ullared. En riktigt skön outfit för dagens kyliga snöväder måste jag säga, hehe. Fan vad tråkigt jag har. Och osminkad är jag med har fan inte orkat.


Men jaja, jag åkte ju i alla fall till bibblan. Grannen följde aldrig med för hennes äldsta pojk har feber. Men jag tog bilen och åkte själv. Skulle egentligen bara låna 1 bok, men jag kom hem med tre, haha. Så ikväll har jag att göra. Vet inte om jag klarar av att läsa ut den ena av dom, men jag känner att jag måste. För jag måste få någon förståelse hur man kan göra nått så grymt och hjärtlöst. Nåja, jag får väl skriva en liten recension om den sen.

Nä nu ska jag gå och fixa lite grejer, sen ge lillan mat, sen ska vi åka och shoppa på den nya 10-kronorsaffären som har öppnat, haha! Dom hade tydligen massa kläder för bebis, barn, dam och herr så vi får väl se om man kan fynda nått. I så fall lägger jag upp bilder på det ikväll.

Puss och kram på er!

Kommentarer
Postat av: Eva

Testportalen.se kommer dessa roliga test ifrån =)

2009-02-16 @ 21:07:04
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: Martina

snyggt klädsel:D

2009-02-16 @ 21:36:55
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Marie

Åhh... tack dsamma... ja... kladda e roligt, men d e då man ser att dom tycker om d... =)

2009-02-17 @ 07:32:05
URL: http://angeleyes81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0