FILMFÖRSÄLJNING!

Ja jag har gått igenom lite av våra filmer och hittade några dubletter, så jag har lagt ut dessa på tradera. Bland annat the fast and the furious 1+2. Intressant? Kolla in dessa då, hihi.
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=85138429
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=85138279
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=85138098
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=85137879
Och så är det Sex and the city, lite olika avsnitt på säsong 4 och 6. Kan ju kanske vara nått. Jag tror att vi har fler filmer någonstans som inte är uppackat men dessa säljer jag nu i alla fall. Får väl se om jag får sålt dem.
Sen funderar jag på att lägga ut alla mina the sims-spel med. Har ju en MAAASSA tilläggspaket och sånt till the sims 2. Men vi får se hur jag gör.

Nu ligger Tindra och vilar. Själv är jag lite rastlös. Jag har dammsugit och skurat här hemma, och igår städade jag ju undan i vardagsrummet, egentligen har jag bara det där tråkiga sovrummet kvar, men det orkar jag bara inte ta tag i just nu. Jag funderar på att köpa bokstäver i trä och måla dom och hänga upp ovanför Tindras säng. Kan bli mysigt. Hade ju verkligen behövt göra iordning det. Sovrummet alltså. Uscha, jaja vi får se när jag orkar det.

Nä nu ska jag se om vi kan få någon mat i detta huset idag.
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0