Ingen god morgon!

Nää Tindra vaknade klockan 5 imorse. Men då VÄGRADE jag kliva upp, aldrig i livet. Så hon har legat och tjötat, sen har det blivit tyst, sen har hon tjötat och blivit tyst. Men klockan 7 då gav jag upp, för då vägrade hon vara tyst. Men 7 är ändå en lagom tid att kliva upp. Så det fick väl gå då. Ikväll ska hon inte få lägga sig en minut tidigare som hon gjorde igår, jag vill ha sovmorgon, haha. Och det roliga är att nu är Tindra JÄTTETRÖTT. Ser ut som att hon ska somna när som hellst. Men nu får hon inte sova. Nää, vi har kommit in i ännu mer rutiner nu. Nu får hon bara (om hon vill) sova en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen. Det funkar rätt bra faktiskt. Förut kunde hon ju sova typ 4 gånger på en dag. Nästan hemskt. Nåja, det dröjer väl inte länge till hon har så mycket spring i benen så hon inte vill sova nått alls.
  Hennes "eksem" ser bättre ut idag. Så jag vet inte om det bara var torrutslag som har blivit efter hydrokortisonet som jag skulle använda på hennes eksem som hon hade förut. Jag vet inte. Men jag ska smörja ikväll med. Jag smörjer ju bara med miniderm. Får se om dom vill försvinna helt snart.

Idag ska jag och grannen till biblioteket. Får se om man hittar någon bok. Jag har ju ställt mig i kö på en, men har inte fått nått mail att den ska ha kommit in, men jag ska fråga dom i alla fall. För nu har jag ju läst ut den andra boken som jag lånade. Och det var som jag trodde. Boken kom igång rejält efter några sidor. Och jag har verkligen så svårt att föreställa mig att det kan gå till såhär i världen. Och detta var i England. Tjejer som hamnar på "barnhem" och blir drogade helt utan anledning, misshandlade, sexuellt utnyttjade..jaa usch säger jag. Men jag kan rekomendera alla att läsa den. För den var faktiskt riktigt bra!



Sen får vi se när Jesper börjar. Det var tydligen inte klart än. Antingen börjar han 14.30 eller så börjar han runt 17-tiden. Men det är osäkert än så vi får väl se. Och jag vette fan vad vi ska äta för mat idag. Äh det löser sig. För nu orkar jag inte skriva mer här, haha.

Ha en trevlig dag i snöstormen!

Kommentarer
Postat av: emma

söt hon är tjejen, hur gammal är hon?

2009-02-16 @ 20:48:30
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Nina

ja det är ingen höjdare alls =/ vill ju resa!

2009-02-16 @ 21:26:35
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0