Jag dödade mitt barn

Ja nått måste det vara med Tindra. Eller ja, inget allvarligt. Hon är rätt gnällig. Men hon vill INTE sitta i famnen what so ever. Man blir lite ledsen då. Nä hon ska bara vara på golvet. Och jag har slut skurmedel kom jag på nu så hon blir så himla smutsig om hon ska ligga på golvet. Måste åka och köpa. Kommer jag ihåg det ska jag köpa det idag. För jag såg att dom hade Ajax på Ö&B för 15kr, och Ajax luktar så gott, hehe. Hade behövt tvättmedel med, men det vet jag inte om dom har på Ö&B för jag kör med parfymfritt tvättmedel. Jaja, vi får väl se.

Blev en hel del läsande igår. Jag läste ut halva boken "Jag dödade mitt barn". Men jag har verkligen ingen förståelse för hur fan man kan göra så. Men som sagt, jag har inte läst ut hela boken ännu så jag får väl se om jag byter uppfattning snart. För det kunde man tydligen göra efter att ha läst den boken. Visst, jag förstår folk som hamnar i en förlossningdepression, men jag har aldrig någonsin hört talas om att man dödar sitt barn. Man brukar väl inte vilja döda ett barn? Oavsett om det är sitt eget eller någon annans? Jaja, vi får väl se vad jag säger efter jag har läst ut boken.

Nu har Tindra tappat bort en napp till, så nu har jag nästa på kokning. Och så kokar jag en av hennes gamla med, så jag ska se om den är alldeles för äcklig att den inte ens blir ren när jag kokar den, då slänger jag den. I annat fall kan hon ju ha den med. Jaja. Det är mycket vi får se idag känner jag.

Nu ska jag kika vidare.
Puss o hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0