Oj då.

Jag råkade visst ta bort mitt inlägg från igår. Men såhär var det. Blogg.s funkade sisådär igår när jag skrev mitt inlägg om sommaren, så automatiskt så sparades ungefär 3 inlägg av samma varav ett publicerades. Nu skulle jag ta bort de inläggen som bara sparades, så råkade jag ta bort det som publicerats, rackarns också. Aja, inte mycket att göra åt saken. Så jag tänker faktiskt bjuda på samma bild som jag visade för vissa av er inatt. Drömma mig bort till sommaren lite till.



Visst ser det härligt ut? Jag tog den bilden nere i skeppsviken i somras. Fan, att man aldrig kan bestämma sig. Jag har längtat efter snön, och nu när den väl kom, då saknar jag sommarn. Aja, smällar man får ta.

Tindra ligger och leker, ser nästan ut som att hon håller på att somna. Men det får vi hoppas att hon inte gör. För om jag får som jag vill ska hon sova efter gröten vid 10. Sen efter hon vaknat och ätit igen ska vi ut till torp. Om vi inte åker efter att hon ätit gröt, för då kan hon sova i vagnen och i bilen. Jaja, vi får se hur vi gör. Låter Jesper bestämma det. För han ska vakna klockan 10. Ut ska vi i alla fall.

Jag är sviiiintrött idag. Blir nog en mjukisbyxdag hela dagen. För jag kunde verkligen inte somna igår. Störde mig på minsta lilla ljud och inte ens ögonen kändes trötta. Tror inte att jag somnade före 3 i alla fall. Och Tindra vaknade halv 8. Jag orkade knappt upp ur sängen. Men jaja, det är bara till att klara av denna dagen med och gå och lägga mig tidigt ikväll istället. Undra hur det kommer gå, för nu är det onsdag, vilket betyder BRA-PÅ-TV-DAG! Fan, får väl se hur länge jag orkar titta.

Nä nu orkar jag inte skriva mer.
Puss

Kommentarer
Postat av: Mindy

Kul att du gillade mina bilder..Vacker bild här med.Ha en skön onsdag..

2009-02-11 @ 14:53:42
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0