Duktigt Malin, duktigt!

Jag som var så duktig igår och kom ihåg att ta med mig kameran. Jag hann ta EN bild sen dog batteriet, haha. GOOD!! Denna bilden hann jag ta.



Men dom som vi var hos har ju en likadan kamera som jag så jag lånade deras laddare. Men tror ni jag kom ihåg att jag hade kameran då? NÄÄ! Så jag tog typ några bilder när vi gick ut, blev ju dock inte så många på fyrverkerierna som jag hade hoppats för jag fick ta upp Tindra ur vagnen och trösta henne. Men här kommer dom få bilderna som jag tog..

             

Och som (jag tror) jag skrev i förra inlägget så var den hunden det roligaste på hela kvällen, enligt Tindra då. Haha! Men jag skriver det igen, tack för en rolig och trevlig kväll! Synd att jag inte kunde få fler bildbevis på det bara.

Men en bild tog jag innan vi åkte, på min aoutfit självklart! Tänkte ju att jag skulle ha tagit kort på sminkningen och håret med, men icket. Med mitt minne skulle folk kunna krypa jorden runt utan att jag skulle minnas det..här är outfiten.



Sen funderar jag på att ta bort min bilddagbok. Börja lägga in bilder här istället. Kruxet är väl att det tar sån jäkla tid att lägga upp bilderna här eftersom man måste ladda upp dom en och en. Men vi får väl se hur jag gör. Jag ska ge det några dagar. Kanske skulle kolla runt på andra bloggsidor och se om det finns nått i stil med bildblogga eller nått. För jag har inte lust att blogga på bilddagboken, det känns lite b. Nåväl.

Imorrn är det dags för 50 års fest. Det ska nog bli skoj. Jespers mammas gubbe fyller. Vi skulle väl vara där mellan 14-15 tiden tror jag. Får väl se hur länge vi stannar. Jag föreslog att vi skulle sova över men jag tror inte att Jesper var så sugen. Men vi får väl se. Kanske skulle ta med oss resesängen bara ifall att? Jaja, det blir nog bra. Det löser sig alltid.

Nä nu ska jag kolla runt lite.
Ha en trevlig dag och kväll (om jag inte skriver mer ikväll).
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0