FRÅGOR NUUU!!

Ja eftersom ingen nappade på att skicka frågor till mig så tänkte jag publisera några frågor som NI måste svara på! Jag lånade frågorna från en annan tjejs blogg så nej jag kom inte på idén själv, haha. Så smart är jag inte, haha. Nåväl, svara på dessa i kommentarsfältet nu! Och det är NU!
Vad heter du?
Har du träffat mig? (Var/när isånafall?)
Varför läser du min blogg?
Vad har du fått för intryck av mig genom bloggen?

Det var det. Nu tänkte jag bara visa vad jag har pysslat med idag, hehe. Jag har testat på detta med att fota vattendroppar. Det var faktiskt inte det enklaste att träffa i rätt sekund, men det blev rätt fräcka resultat ändå. Titta själva!
   


Kanske skulle köpa hem lite karamellfärg och prova när det är färg i vattnet. Kanske kan bli coolt. Vilket intresse man har egentligen, men det är ju så skoj!

Nu har gubben somnat på soffan, som vanligt. Och Tindra ligger och vilar hon med. Så jag vet inte riktigt vad man ska hitta på. Jag får väl sitta här och se om man kan hitta nått vettigt, fast den risken är nog inte så stor.

Nä får ta och kika runt lite.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Svar: Intressant :) Jovisst självklart får du också ta dem frågorna :D

2009-01-11 @ 01:42:12
URL: http://malmsplace.blogg.se/
Postat av: Felicia

Hej! Kika gärna in på min blogg och släng in en kommentar om ni har lust. ;) Genom er växer bloggen, och samtidigt jag som bloggerska.

Kram / Felicia

2009-01-12 @ 11:39:28
URL: http://flishas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0