Full fart!

Ja det känns som att det har varit full fart idag. Först åkte vi ju och flyttade bilen, det gick bättre än förväntat faktiskt. Den rullade relativt lätt upp på släpet. Och sen fick vi kört iväg den till Martins garage. Får hoppas att ingen börjar klaga där, för då vet jag inte var vi ska göra av bilen. Tyckte vi kunde ha kört den till skroten, men icket. Får väl se när den kan göras iordning. Den är rätt rolig att köra faktiskt, haha.

Nåja, efter det åkte vi hem, hämtade ett paket som Jesper skulle posta. När vi sen kommer ner till OK där han skulle skicka iväg det kommer han på att han glömde adressen hemma, haha! Smart drag! Så han får posta det imorrn. Sen efter det åkte vi till torp en sväng. Gick och kikade lite på en ny kameraväska. Men den jag vill ha är så jävla dyr, men ack så snygg! Och det är bra med plats i den med. Men jag ska kolla om det finns någon annan återförsäljare än Inet, för dom hade bara en vit eller grön och jag vill HELLST ha en röd. Men vi får se, finns det ingen annan så kanske det blir en grön ändå. För jag måste ju ha en ny kameraväska för annars får inte min kamera plats, plus det extra objektivet, haha. Och jag hade ju hellst velat ha båda objektiven med mig. Man vet ju aldrig vad man ska fota.

Appropå fota så har jag pratat med han vi var hos nu i veckan och fotade. Han sa att jag gärna fick komma tillbaka till hans studio och provfota lite mer. För jag vill ju gärna öva upp mig lite så att jag kanske i framtiden kan öppna en egen fotostudio. Och då får man ju lite av en privatlektion med. Det tror jag faktiskt att jag skulle lära mig mer av, en privatlektion INNE i en studio. Hellre det än att gå en dyr fotokurs faktiskt. Så jag ska prata lite mer med honom. Det är ju så sjukt roligt att fota i studio, det blir ju heeelt andra bilder än vad man kan ta hemma. Ooh gud vad jag tjötar om detta fotande alltså. Så nu ska jag sluta.

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0