God morgon, eller nåt.

Jag är sååå jäkla trött. Jag gick och lade mig runt 22.30 igår men som vanligt somnade jag inte fören 1 eller nått. Och imorse var det inte jag som fick väcka Jesper, det var Jesper som fick väcka mig. Det var lite knepigt men jag var så himla trött. Men hade inte Jesper varit hemma hade jag garanterat vaknat så fort Tindra vaknade men jag vet inte varför jag inte vaknade nu. Jag hade ändå ställt alarm, men jag måste ha stängt av det. Aja, ingen större skada skedd. Vi skulle ha åkt till OBS och käkat en frukost bara, men det hann vi inte nu. Så snart ska jag klä på mig lite och göra mig iordning sen får vi väcka Tindra igen och sen ska vi till bvc. Ska bli spännande att se hur mycket Tindra har växt sen sist.

Filmen vi såg igår, college road trip, var nog bland den roligaste film jag sett på länge, haha! Martin Lawrence är ju så sjukt bra, haha. Jaa jag rekomenderar att se den faktiskt. Får väl se om vi ska se på film ikväll med, men jag har lovat att gå hem till Krewer och färga hennes hår så det får bli före eller efter det i så fall, hehe. Men det blir nog bra.

Det har snöat inatt igen. Men det är ju blötsnö, mindre skoj, det ska ju vara pudersnö! Och enligt vädret ska det komma snöblandat idag på dagen för att sen gå över till ren snö ikväll/natt igen. Får väl se hur mycket det kommer, för nu ligger det väl 2-4cm igen. Jaja det återstår att se. Det är i alla fall mysigt med snö, det blir så mycket ljusare. Men men vi får se som sagt.

Nu ska jag göra mig iordning lite.
Skriver mer sen..

Kommentarer
Postat av: Martina

jo de hoppas jag också, men vi får la se. Har väll pratat igenom de lite men har ju inte fått svaret på varför coh de är de som snurrar i huvudet:/

Hopaps du får en bra dag idag!

kram

2009-01-20 @ 10:51:44
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0