Igår också!

Ja vi tog några foton igår med. Tänkte bara visa några av dem för resten finns på bilddagboken.

     

Det blir så coolt. Jag och Krewer tog en massa bilder, höll på hur länge som hellst typ, haha. Tänkte jag skulle berätta hur vi gjorde. Jag hittade idén ut en fototidning som heter digitalfoto för alla. Jag ställde upp kameran på stativet, ställde i kameran på manuella inställningar. Ställde slutartiden på mellan 10-30 sekunder, beroende på hur mycket vi skulle skriva eller rita och bländaren ställdes in på 7 tror jag. Fasst det beror ju på hur mörka bilder man vill ha. Så det får man ta efter tycke och smak. Som ljuskälla använde vi bara en vanlig tändare, men det rekomenderar jag INTE. För fy tusan vad man brännde sig på tummen efter att ha skrivit så långt. Eftersom vi släppte och tände igen när vi ville ha mellanrum. Jag är fortfarande öm i tummen, haha.

Idag blir min lilla tjej hela 7 månader, hihi. Lilla fisan som håller på att bli stor. Tiden går ju så snabbt! Vi ska åka ut till torp sen och se om vi kan hitta badbyxor till henne, för vi funderar på att åka och bada med henne imorrn. Det hade varit mysigt. Nu är det ju lite för sent att börja med babysim egentligen, för nu kan man inte låta dem vara under vatten eftersom vi inte börjat tidigare. Men men jag vill i alla fall gå med en instruktör som visar hur man ska hålla och sådär. Men vi får se hur vi gör.

Nä nu ska jag försöka få i mig lite frukost.
Puss

Kommentarer
Postat av: ♣ SUSSI'S FOTO & DESIGNBLOGG ♣

Dom blir verkligen skit cool!!

2009-01-22 @ 12:34:08
URL: http://sofuckt.blogg.se/
Postat av: Sofia

2009-01-22 @ 16:06:35
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ni kan visst börja på babysim! På vår kurs var det barn upp till ett år som också var nybörjare. Dessutom fick inte bebisarna dyka förrän de medvetet lärde sig hålla andan, dykreflexen är alltså helt värdelös i sammanhanget! =) Man tränar in att de ska hålla andan även om de har dykreflexen kvar, så det är inte bara att skicka ner dem under vattnet!

Fina bilder förresten!

2009-01-22 @ 16:10:46
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0