Ikea och grejs.

Ja som sagt så har vi ju varit på ikea idag. Vi började med en frukost som kostade sammanlagt 36 kr för oss två tillsammans, haha. Jag blev mätt iaf. Sen gick vi runt och plockade massa saker typ lampor till köksfönstret och vardagsrumsfönstret, plastpåsehållare, sopkorg till dator (under bordet), 2 nya kuddar, massa ljus, nya sängkläder till tindra, ramar, diskborstar, en till leksakslåda i tyg fasst en blå, glödlampor och lite andra småsaker. Sen gick vi upp och käkade kotlettrad mumma!! Sen gick vi en sväng till och jag skulle plocka lite andra grejer. Fick ihop typ 4-5 varor och det var hur lång kö som hellst så vi sket i det och åkte till mediamarkt istället. Där köpte Jesper en ny telefon eftersom hans går mer och mer sönder för varje dag typ. Jaja det blir nog bra.

Sen när vi kom hem så började jag städa och greja. Fick låna ett par andra gardiner av grannen så jag har bytt gardiner ännu en gång i vardagsrummet. Det blev skiiitfint!  Titta själv. Vad tycks?

 

Lamporna i köket ser nästan likadana ut bara att dom är mindre. Så jag orkade inte ta kort på dom. Men jag blev i alla fall sjukt nöjd. Så nu har jag tänt lite ljus och sitter och myser med min onda rygg. Ja vad tror ni? Jag som har problem med ryggen så börjar jag dagen med att springa som en tok på ikea, när jag kommer hem börjar jag städa och greja och nu kan jag knappt gå. Jag har tagit en värktablett men ryggvärken vill inte riktigt släppa ändå. Men jag får hoppas den släpper snart. Såhär mysig blev Tindras säng. (Sorry för den kassa kvalitén men jag orka inte springa och hämta kameran så jag tog med mobilen!)

   Och så massa gosedjur såklart :)

Nä undra om man skulle se en film..
Sluta skriva ska jag göra i alla fall.
Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Vad mysigt det blev =)



Jo det ska väl helst vara i vbg, men jag har räknat ut att ska jag klara mig på föräldrarpenning i början så kan jag troligen bara ha en lägenhet på 2000-3000 max... Jobbigt...

Men jag söker jobb och ska försöka spara på nått sätt så vi får se....

2009-01-07 @ 21:27:47
URL: http://tyris.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0